Altdorf - Folyóköz, Drecksack kerület, Három Szakáll Fogadó   Posted by GM.Group: 0
GM
 GM, 1905 posts
Sun 20 Mar 2011
at 16:45
Altdorf - Folyóköz, Drecksack kerület, Három Szakáll Fogadó
Altdorf - Kereskedőnegyed - Hammerstrasse ----> Cavindel, Eleanor, Fergenthil, Fleron, Garret, Gim, Gloern, Konrad, Trubald, Larna

A város keleti részén átvágva, A Keleti hídon haladnak át az északi folyóágon, ahol mindenkitől 1 penny vámot szednek.
Mindenki vonja le!

Már bőven lenyugodott a nap, mire a csapat a város nagyon veszélyes körzetében megtalálj a Három Szakáll Fogadót, amely két sziget közé egy csatornára épület és a Reik gyorsan folyik el alatta.

A Fogadó maga egy átalakított raktárépület. Hatalmas üvöltözés, éneklés és verekedés zaja szűrődik ki az ablakokon, amelyek semmi mással nincsenek lefedve csak rongyokkal. Az ajtókeretben nincsen ajtó és fölötte egy cégér himbálódzik amelyen egy durván festett ork látható, három szakáll lóg az övéről.

Ahogy a csapat belép jó néhány vendég feléjük fordul végigméregetve őket, míg mások teljesen figyelmen kívül hagyják őket és folytatják a dulakodást.
A benti rész három kör alakú bárnak ad otthont, a személyzet belül áll és szolgálja ki a vendégeket és négy kör alakú tűzhely biztosít melegséget és némi fényt. A tűzhelyek hatalmasak és a közvetlen közelükben némi üres tér van, a tűz forrósága miatt. A bárok és a tüzek körüli részek viszonylag nyugodtak; csak vad ivászatok, veszekedések és néha borzalmas éneklés zajlik, de semmi erőszak.

Ezt az állapotot a fogadó kidobói tartják fent, majd két tucat, nagy, szakállas egyén, mind emberek mind törpék. Láthatóan bárki verekedni kezd a bárokhoz vagy a tűzhöz túl közel, távolabb rángatják őket, hogy elintézzék.

Viszont a fogadó sötétebb sarkai szinte folyamatos verekedéseknek adnak otthont.

Az épület hátsó harmadának egy felső emelete is van.


Eleanor Labeau
 player, 65 posts
Sun 20 Mar 2011
at 18:37
Re: Altdorf - Folyóköz, Drecksack kerület, Három Szakáll Fogadó
Ahogy belépünk, olyan sápadt leszek, mint egy hulla. Ruhám alatt lopva megmarkolom medálomat, és lehunyt szemmel egy gyors imát rebegek istenemhez. Kicsit el is keseredek.
-Bohrzalom... mon dieu... úgy látszik velük sikehrül megismehrnem mindent, amit jamais nem akahrtam...
Egy lépést sem vagyok hajlandó mozdulni Fleron és Cavindel mellől, gyakorlatilag igyekszem elbújni mögöttük.
Trubald Altmann
 player, 1751 posts
 Agi:51 SB:3 TB:3
 W:15/15 F:3/3 Fel:28
Sun 20 Mar 2011
at 18:44
Re: Altdorf - Folyóköz, Drecksack kerület, Három Szakáll Fogadó
Pazar! Ahogy azt én elképzelem, nem sok fehérnép fordul meg ilyen helyeken, ezért a kiszemeltünk valószínűleg kitűnik. Szemmel keresgélni kezdem, miközben néha Gimre pillantok, tartva tőle, milyen reakciót vált ki belőle a sok könnyen ingerelhető rosszarcú közelsége.
Fleron Merrilin
 player, 669 posts
 Agi:39 SB:3 TB:2 Fel:50
 W:13/13 FP:3/3 F:3/3
Sun 20 Mar 2011
at 18:44
Re: Altdorf - Folyóköz, Drecksack kerület, Három Szakáll Fogadó
-Vándormutatványos vagyok, Gesehburgból. - mondom Cavindelnek út közben -Sok helyet jártam már be, szóval az, hogy Gesehburgból jövök nem egészen helytálló.
A fogadóhoz értve kezdem már megérte, hogy mire célzott a munkáslegény azzal, hogy a hely nem nekünk való. Ösztönösen a kabátujjamban lévő késre szorítom a kezemet, úgy mérem fel a fogadóban lévőket. Aggódva várom, hogy mikor fogja Gim az egész fogadót magunk ellen uszítani.
Gim Gronisson
 player, 1417 posts
 Agi:33 SB:4 TB:6
 W:18/18 F:2/2, Fel:12
Sun 20 Mar 2011
at 19:22
Re: Altdorf - Folyóköz, Drecksack kerület, Három Szakáll Fogadó
Mikor belépek hangosan elkezdek röhögni, majd a többiekhez fordulok... Ez a nekünk való hely!!! Itt mindig van móka és csontok reccsenése teszi vígabbá a nótákat! Kérjünk pár sört és kacsolódjunk be a beszélgetésekbe, kíváncsi vagyok, milyen puhányok járnak erre! Az utolsó szavaimat már vigyorogva a bent lévők felé intézem. :)
Cavindel Gron
 player, 19 posts
 W: 14/14, FP:1/1
 WS: 47, BS:40
Sun 20 Mar 2011
at 21:12
Re: Altdorf - Folyóköz, Drecksack kerület, Három Szakáll Fogadó
Na szép kis hely. gondolom hirtelen a helyre.
-Nem csoda, hogy nem ismertem eddig. jegyzem meg.
-Nem nyugalomra vágyó embereknek való. majd egészítem ki mondókámat.
Fleron Merrilin
 player, 670 posts
 Agi:39 SB:3 TB:2 Fel:50
 W:13/13 FP:3/3 F:3/3
Mon 21 Mar 2011
at 16:51
Re: Altdorf - Folyóköz, Drecksack kerület, Három Szakáll Fogadó
-Az biztos. - mondom féloldalasan Cavindelnek. A régi életemet kezdi idézni ez az egész kocsma, amikor a legfurcsább helyeken fordultam meg a történeteimmel. Kényelmetlenül nyúlok az orrom felé amelyet egyszer sikeresen el is törtek egy ilyen verekedés alatt.  A többiek közül nem hinném, hogy bárki is tudná, mennyire hozzá vagyok már szokva az efféle alvilági helyekhez, amire ugyan nem vagyok büszke. -Lehetőleg ne ugrasszátok magunkra az egész fogadót. - mondom a többieknek majd otthagyom őket.
Megkérdezek néhány embert (legfőképp a fogadóst és a kidobókat, valamint egy két rosszabb kinézetű embert akik láthatóan bérgyilkosnak-tolvajnak látszódnak, a lényeg az, hogy láthatóan sok időt töltsenek itt), hogy nem-e látták a nőt akit keresünk. Ugyanazt a leírást adom nekik mint amit Trubald is elmondott nekünk út közben.

This message was last edited by the player at 16:53, Mon 21 Mar 2011.

Eleanor Labeau
 player, 66 posts
Mon 21 Mar 2011
at 19:32
Re: Altdorf - Folyóköz, Drecksack kerület, Három Szakáll Fogadó

Lemaradok Flerontól, semmi kedvem a nagyon szükségesnél közelebb menni bárkihez, aki a helységben tartózkodik rajtunk kívül. Cavindel utolsó mondatára felé fordulok.
-Igazat kell adnom, Monsieur, kellőképpen bohrsózik a 'átam.
Aggódó tekintettel pillantok Gim irányába.
-Hremélem 'amahr végzünk a dolgunkkal...