Abelhardt spire- Alsóváros határvidék.   Posted by Storyteller.Group: 0
Lorayne
 player, 116 posts
 W:12/13 FP:3/3
 Fel: 30 IP: 3
Wed 23 Jul 2014
at 14:03
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
-Tiszteletem, Atya! - köszöntöttem korábban én is, harmadiknak az idős férfit. Ahogy megérkezett abbahagytam az étkezést és hallgattam, hogy mit beszél. Amaeltől nem kívántam elvenni a szót, ő jobban ismeri ezt a közeget, amíg nekünk is megfelelő az amit tárgyal addig nincs okom beleszólni abba amit csinál.

---

Amikor arról beszél, hogy a legjobb az lenne, hogyha a tárgyat náluk helyeznénk el akkor fészkelődök egyet, szemkontaktust próbálok váltani Amaellel, várom mit fog mondani. Amikor csak annyit mond, hogy nálunk van akkor valamilyen szinten megkönnyebbülök, ezek szerint valamilyen oknál fogva ő sem szeretné itt hagyni.

Ennek a tárgynak amúgy is az Inkvizíciónál a helye. Bármennyire is örülnék, hogyha most rögtön meg tudnánk tőle szabadulni de a munka az munka. El kell végezni.

Kicsit kiment a fejemből, hogy azóta volt mesélői poszt, azért nem írtam.
Metan
 player, 97 posts
 W: 10/12; F: 2/2; I: 0
 FEL: 32
Sun 27 Jul 2014
at 19:46
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
Nem tudom kik ezek, de a legtöbb amit elérhetünk, hogy segítsenek eljuttatni az ereklyét a rendeltetési helyére. Remélem nem kell belebocsátkoznunk valami olyan alkuba amit nem tudunk vagy nem akarunk majd teljesíteni. Legalábbis biztosan nem fogok beleegyezni, még akkor sem ha Amael megbízik bennük. Ilyesmo gondolatok futnak át agyamon, miközben a beszélgetésüket hallgatom.
Storyteller
 GM, 271 posts
Sun 27 Jul 2014
at 22:10
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
In reply to Amael Khan (msg # 27):

-Nos te mint teljes értékű tagja rendünknek te vagy most a csapat vezetője ahogy tudom. Én jómagam csak tanácsolhatom,hogy helyezzétek el nálunk a tárgyat. Nem engedhetjük,hogy visszaszerezzék.

Majd köhint az öreg.
-De a küldetéseteket ismerem és tudom,hogy el kell jutnia olyan kezekbe melyek el tudják zárni vagy képesek végleg elpusztítani azt. Mi csupán biztonságot nyújthatunk, a tudást nincs birtokunkban. A döntés a kezetekben van.

Ismételten körbejár benneteket.
-Hiányt szenvedtek e valamiben? Sérültek vagytok e? Mert ellátunk benneteket. Az élelmiszer a legkevesebb.

A józan ész határain belül tessék gondolkodni és persze azt is vegyétek figyelembe,hogy még alacsony szintűek vagytok.
Amael Khan
 player, 250 posts
 Wound 12/12 Fate:1/2
 Ins:2 Corr:0
Mon 28 Jul 2014
at 09:48
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
In reply to Storyteller (msg # 30):

- Jelenleg a Szent Inkvizíció direktívái élveznek prioritást. Én annyit kérnék, hogy a Testvériség segítsen a szentségtelen tárgy eljuttatásában. Bátor fivéreim és nővéreim erejére és tudására is szükség lesz, ha sikerrel teljesíteni kívánjuk e nehéz feladatot.
Metan
 player, 98 posts
 W: 10/12; F: 2/2; I: 0
 FEL: 32
Thu 31 Jul 2014
at 23:24
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
Kicsit megdobban a szívem amikor az Öreg a tárgy elhelyezését kezdi firtatni, de szerencsére Amael hű a Császárhoz és tudja a kötelességét.
Nem tudom milyen felszerelést tudnak biztosítani, de néhány extra töltényen kívül most nem is jut eszembe semmi, de az sem olyan lényeges. Ha segítenek, akkor ők viszik el a balhé oroszlánrészét és nekünk csak életben kell maradni. Bizakodóan nézek társaimra és igyekszem nem túlságosan vigyorogni a jó hír hallatán.
Storyteller
 GM, 274 posts
Fri 1 Aug 2014
at 21:51
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
In reply to Amael Khan (msg # 31):

Az idős kiképző mester bólint majd közelebb lép Amaelhez, a jobb vállára teszi a kezét és így szól.
-Szolgálatunk éltünkben és holtunkban az Imperatort illeti. Esküd kötelez, légy hű  a Magasságoshoz és testvéreidhez.

Bólint ismét.
-Mostantól Szürke Árny vagy.
Meghajol előtted néhány közelben lévő testvéred.

Pillanatokkal később ismételten szólni kívánkozik az idős mester.
-Itt a fegyvertárunk, szabadon válasszatok felszerelést...de majd maradéktalanul kérjük vissza azokat a darabokat.
Amaelre néz.
-Rád bízom testvér a tárgyak visszakerültét.

Ismételten csak azt tudom mondani,hogy a józan ész és a szintetek legyen a határ. Mindenki írjon egy narancs színű listát mit szeretne.

This message was last edited by the GM at 21:58, Fri 01 Aug 2014.

Amael Khan
 player, 254 posts
 Wound 12/12 Fate:1/2
 Ins:2 Corr:0
Sat 2 Aug 2014
at 09:00
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
In reply to Storyteller (msg # 33):

- Három testvérem kísérete tökéletesen elegendő számomra. Nem igénylek semmit ezen felül.


Alázatosan meghajolok.
Metan
 player, 99 posts
 W: 10/12; F: 2/2; I: 0
 FEL: 32
Sun 3 Aug 2014
at 09:27
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
Mikor látom, hogy Amael nem vesz igénybe semmi extra segítséget és felszerelést akkor nem erőltetem én sem. Ráadásul a visszajuttatással is csak Amael dolgát nehezítenénk.

- Én sem kérek semmit - mondom. A Császár segítsen bennünket.

Iszom néhány kortyot, mert lehet nemsokára indulnunk kell és akkor már nem lesz rá lehetőségem.
Lorayne
 player, 117 posts
 W:12/13 FP:3/3
 Fel: 30 IP: 3
Mon 4 Aug 2014
at 10:15
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
Megnyugodok amikor Amael kijelenti, hogy egyértelműen az a legfontosabb, hogy a relikviát vissza kell juttatnunk az Inkvizícióhoz és az, hogy az ő parancsaik élveznek elsőbbséget. A felszerelések hallatán végigfut a fejemen, hogy néhány dologgal jó volna ha tudnám bővíteni a fegyvertáramat - a többiek fegyverzetét látva jó volna, hogyha legalább az egyikünk tudna nagyobb tűzerővel szolgálni, s a páncélom sincs éppen a legjobbak soraiban, azonban mivel a többiek nem kérnek semmit ezért nem igazán szólok én sem. -Én is megfelelően el vagyok látva. - mondom, tettettet elégedettséggel majd én is kortyolok néhányat amikor Metan inni kezd. Annak örülök, hogy néhány plusz ember velünk tart, ez sokkal nagyobb segítség mintha kicsit nőtt volna a tűzerőnk.
Storyteller
 GM, 277 posts
Fri 8 Aug 2014
at 21:05
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
In reply to Amael Khan (msg # 34):

Az idős férfi bólint majd az a három testvér aki elhozott benneteket idáig most mellétek lépnek és tiszteletteljesen meghajolnak. Innentől kezdve Amael nekik közvetlenül is oszthat parancsokat, rangja ezt lehetővé teszi.

Pillanatokkal később megérkezik a már emlegetett ellátás. Néhány szervitor lép be a terem azon részébe ahol ti vagytok. Ezek kizárólag medicae szervitorok és ráadásul rendkívül jól felszereltek és jól karbantartottak. Ellátják sérüléseiteket.

Mindenki maximális woundon van.

Az elsősegély és rövid kezelés közepette a magiszter ismét szól.
-Innen hogyan tovább, merre folytatjátok utatokat.
Amael Khan
 player, 255 posts
 Wound 12/12 Fate:1/2
 Ins:2 Corr:0
Sat 9 Aug 2014
at 15:21
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
In reply to Storyteller (msg # 37):

- El kell jutnunk a Tricornba. Az az Inkvizíció legbiztonságosabb erődje. Vesszőfutás lesz ez a bolyon keresztül. A tömeg elrejthet, de az ellenségeink nem félnek bármekkora árat megfizetni, akár ártatlanok vérében mérve is, eme szentségtelen tárgyért.

Tehát jó eséllyel megbújhatunk a számlálhatatlan szint és milliárdnyi élet között észrevétlenül. Az esélyeink jók.
Ha elérjük a Tricornt, akkor győztünk, bármi is legyen az ára.

Azért nem az Arbitrátorok börtönerődjébe mennék, mert a Sororita sokkal erősebb katonai szempontból, mégis elsöpörték őket. Az Arbites nem tudná megvédeni ezt a kegytárgyat.

Storyteller
 GM, 282 posts
Fri 15 Aug 2014
at 19:32
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
In reply to Amael Khan (msg # 38):

Az öreg magiszter morzsolja szakállát.
-Jó a gondolatmeneted gyermekem, sőt ahogy így levezetted elismerésem.

Majd közel hajol hozzád.
-De tudd meg egy dolgot kifelejtettél . A város alsóbb szegleteiben háborúról sugdolóznak, olyan hatalmas csatározósról amely talán felemésztheti a várost. Az alsóvárosi bandák egyre több hívet toboroznak  állítólagos nemes ügyük köré. Tudod a rossz életkörülmények között felnőttek hamar lázadóvá válhatnak a burzsoázia ellen. Nem nehéz elvakítani egy szegény embert a gazdagság illúziójával.

-A Millicía és az Arbitrátorok a rendfenntartókkal karöltve készülődnek,de talán még így is meglepetésszerűen érheti őket a támadás. Óvatosan járjatok el fiam, a város egy igazi lőporos hordó. Kevesek kezében van sok, ez pedig fűti az elégedetlenséget. A Birodalom pedig most nem ránk figyel, legalább is a legközelebbi planétára kiható ellátmány és kereskedelmi csomagok egy hónapra vannak innen. Addigra előfordulhat,hogy már nem beszélünk városokról csak egy hamulabdáról.

Amael Khan
 player, 256 posts
 Wound 12/12 Fate:1/2
 Ins:2 Corr:0
Mon 18 Aug 2014
at 20:24
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
In reply to Storyteller (msg # 39):

- Nem kívántam az alsó szintekre tévedni. Itt a lakószinteken is kellően nagy a népsűrűség ahhoz, hogy szinte észrevétlenek lehessünk.

Éhséglázadások pedig mindig is voltak, mindig is lesznek. S mindig óriási véráldozattal járnak a lojalisták részéről is. Szívesen értesítenénk a veszélyről a hatóságokat, de az Arbitrátorokat lefoglalja, hogy eretnekekre, boszorkányokra és mutánsokra vadásszanak, a Bolyvédelem pedig ugyanolyan, mint bármely más bolyvilágon. A felszerelésük kiváló, de kiképzettségük nincs, a moráljuk csupán papíron létezik, a hűségük pedig minimum kétséges, hisz onnan érkeztek a bolyvédelem katonái, ahonnan a lázadók is.

S mégis. Ha erre koncentrálunk, a zűrzavarban az ereklye elveszhet és akkor egy teljes Sororita Rend halála lesz hiábavaló.

Önzőnek vagy talán cinikusnak hathat, de akár egymilliárd éhes lázadó halála és tetemes anyagi kár lehetősége sem lehet elég ok ahhoz, hogy egy ilyen mártíromságot figyelmen kívül hagyjunk.
Az emberek Birodalmát elesett hősök holttestei védelmezik a veszedelmektől.

Metan
 player, 100 posts
 W: 10/12; F: 2/2; I: 0
 FEL: 32
Wed 20 Aug 2014
at 09:34
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
Elismerően nézek Amaelre. Nem gondoltam volna, hogy katona létére ilyen kifinomultan és ékesszólóan tud megnyilatkozni. Látványosan leellenőrzöm a felszerelésem és megigazgatom magamon, hogy ne zavarjon a harcban. Kezem a nagy hatótávolságú adóra téved és eszembe jut, hogy talán értesíteni kellene a másik csapatot is a helyzetünkről. De persze nem akarok elhamarkodottan dönteni ilyen dologról és azt sem tudom, hogy a vendéglátóink hogy viszonyulnak egy ilyen híváshoz a rejtekhelyükről.

- Lorayne, Amael. Értesítsük a helyzetünkről a másik csoportot? Vendéglátóinknak lenne ellene kifogása? - nézek fel kérdően és megállok a mozdulat közepén.
Storyteller
 GM, 287 posts
Wed 20 Aug 2014
at 10:38
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
In reply to Amael Khan (msg # 40):

-Jól beszélsz fiam, ez a rideg valóság.
Mondja az öreg majd folytatja.

-Az idő nagyon kevés tehát ne is vesszen kárba. Induljatok minél hamarabb. Biztosítunk nektek egy járművet melyben elfértek. Feltétlen civil jármű kell mert egyéb katonai stílusú gépezet feltűnést kelthet.

Metanra pillant az idős mester.
-Értesítsd őket nyugodtan,de kérlek használj titkos csatornát gyermekem.

Íme a járgány,de a fénye már fakóbb. Ez a 41-dik évezred mit vártatok :D

Amael Khan
 player, 259 posts
 Wound 12/12 Fate:1/2
 Ins:2 Corr:0
Wed 20 Aug 2014
at 18:40
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
Metanhoz szólok.

- Sajnos a többiek tájékoztatása jelenleg nem biztonságos. Nincs velünk Tech-Pap, a vonal biztonságossá tétele meghaladja a képességeinket. Az ellenség pedig bárhol ott lehet.

A mester felé fordulok.

- Köszönjük a járművet Mester. Ennél jobbat nem is kívánhatnánk e küldetéshez. Távol álljon tőlem, hogy sértő legyek, de attól tartok jobb, ha mielőbb elindulunk.
Storyteller
 GM, 292 posts
Fri 29 Aug 2014
at 12:04
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
In reply to Amael Khan (msg # 43):

Az Idős mester egy mosoly kíséretében bólint majd elindul egy másik csarnok felé,de még félutón ennyit üzen.
-A Császár óvja utatok.

Elnézést de egy picit felpörgetem mert már jó ideje itt vagytok.

Amiután beszálltatok a járműbe azonnal útnak is indultok. Amael "testvérei" elöl ülnek, legalább is ketten. Egy pedig hátul veletek, ő éppen ellenőrzi a felszerelését.
Egy pillanatra leveszi az arcmaszkját és megigazítja a ruházatát. Ekkor látjátok,hogy egy rendkívül gyönyörű tengerkék szemű vörös hajú hölgy az.

A sofőr rendkívül jól veszi az akadályokat. A Sebességhatárt nem túllépve megfelelő tempóban haladtok célotok felé.

A kocsin belül kényelmes ülések vannak, szigetelt több rétegű burkolattal van ellátva a jármű tehát igen strapabíró. Néhol a mechanicus szimbólumát fedezhetitek fel és egy igen hosszú és értelmetlen bár apró sorozatküdot is. Valószínűleg ez a gyártási azonosítója ennek a járgánynak. A helyi Mechanicus gyárából gurult ki ez a modell és amennyire ti tudjátok ilyen kocsikat a még éppen,hogy megfizethető kategóriába sorolnak. Ami annyit tesz,hogy egy átlagos jól fizető dolgozó néhány havi fizetéséből meg lehet vásárolni. Akinek van Barter skillje az dobhat +10-re ,hogy megsaccolja mennyit érhet egy ilyen kocsi pontosan.

Lőrések a kisbusz leghátsó üléseinél jobb és bal oldalt található és a vezetői ülések háta mögött jobb és bal oldalt. Emellett a napfénytető hátrahúzható és ott is ki lehet lőni bár ott nem védett a lövész annyira. Javítása a kocsinak nem nehéz, +10 Common Lore Tech vagy pedig +10 Tech use (kerék-olajcsere aksi és egyéb autószerelésre gondolok...egyéb kókányolás már techeretnekség gyanús)


A nő nagyon hamar befejezi az öltözködést és a fegyverei ellenőrzését majd a többiekre pillant.
-Hogyan tovább, van tervetek? Mi követünk benneteket.

This message was last edited by the GM at 12:09, Fri 29 Aug 2014.

Metan
 player, 101 posts
 W: 10/12; F: 2/2; I: 0
 FEL: 32
Fri 29 Aug 2014
at 21:36
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
Kissé leesik az állam, amikor meglátom milyen szép is ez a nő. Hogy zavaromat leplezzem, én is megigazgatom a felszerelésem, de azért még egyszer megnézem magamnak.

- Hmm. Jó kis maszk. - nyökögöm - Majd Amael elmondja az uticélt. Ő ismerős errefelé és talán már meg is beszélték odabenn, hogy merre kell mennünk
Amael Khan
 player, 263 posts
 Wound 12/12 Fate:1/2
 Ins:2 Corr:0
Sun 31 Aug 2014
at 19:33
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
In reply to Storyteller (msg # 44):

- A Tricornba megyünk. Le kell adnunk az Inkvizíciónak egy roppant veszélyes tárgyat. Egy ereklyét. Vélhetően rajtunk fognak ütni, talán nemsokára, de elkerülhetetlennek érzem.

Olyan útvonalat kellene választanunk, ahol ki tudjuk használni a kocsi adottságait. Például...széles utak, hogy a lőréseket ki tudjuk használni. Egy szűk utcában vakon és tehetetlenül kellene várnunk míg szétlőnek.

Ráadásul a széles úton könnyebben tudjuk kerülgetni a forgalmat is.

Storyteller
 GM, 306 posts
Sat 6 Sep 2014
at 12:07
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
In reply to Amael Khan (msg # 46):

A nő csak bólint Metán szavaira.

A sofőr és a mellette ülő alak motyognak valamit majd pillanatokkal később már a város  nyolcsávos útján haladtok. Szerencsére a forgalom nem olyan nagy mint szokott lenni, közel s távol alig van húsz jármű ami mindig cserélődik.

Egy órányi út után az egyik emelkedőt elhagyva szép lassan megpillantjátok a három egybekapcsolt toronykolosszust, a Tricorn-t. Sibellius inkvizíciós állomását, talán az egész szektorban ez a legnagyobb és legpompásabb épület erre a célra kialakítva.

Amael Khan
 player, 283 posts
 Wound 12/12 Fate:1/2
 Ins:2 Corr:0
Sat 6 Sep 2014
at 18:13
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
In reply to Storyteller (msg # 47):

Várom, hogy odaérjünk.
A puskámat a kezembe veszem és felkészülök rá, hogy most fognak rajtunk ütni, mikor a legnagyobb biztonságban érezzük magunkat. Kockázatos a Tricornhoz ily közel...de a nyereség tekintetében megérné nekik a kockázatot.

- Figyeljetek. Most nem lankadhat az éberségünk. Vagy most ütnek rajtunk, vagy soha.
Metan
 player, 104 posts
 W: 10/12; F: 2/2; I: 0
 FEL: 32
Sun 7 Sep 2014
at 21:03
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
Úgy látszik Amael megérzett valamit, vagy csak egyszerűen a taktikus beszél belőle. Nem akadékoskodom, a puskámat veszem kézbe és találgatom, hogy a lőrésen, vagy a tetőn keresztül próbáljam majd leszedni az ellenséget.
Storyteller
 GM, 312 posts
Sat 20 Sep 2014
at 18:29
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
In reply to Amael Khan (msg # 48):

Néhány percre vagytok a toronytriótól. A számítottakhoz képest nyugodt a körzet. A távolban vesztek csak észre néhány Valkűr osztályú csapatszállítót és néhány Vendetta osztályú nehéz fegyverzetű gépet amik elmennek a torony mellet . Összesen tíz darab van belőlük (három Valkűr és hét Vendetta).

Valkűr


Vendetta


Ezen kívül semmi oda nem illő dolgot nem vesztek észre.  Sofőr és a mellette ülő beszélgetnek de csak röviden. Ezt halljátok is.
-Testvér, ezek a gépek valahogy nem idevalóak. Birodalmi jelzésűek, hivatalos Scintillai gépek.....de nem idevalóak.

Erre a másik.
-Testvérem, engem is gondolkodóba ejtett a dolog. Valami itt nincs rendjén.
Amael Khan
 player, 292 posts
 Wound 12/12 Fate:1/2
 Ins:2 Corr:0
Sun 21 Sep 2014
at 17:29
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
In reply to Storyteller (msg # 50):

- Húzódjatok félre. Felmérjük a terepet. A kocsit rejtsük el amennyire lehet. Bízom a megérzéseitekben.
Storyteller
 GM, 335 posts
Sat 27 Sep 2014
at 10:14
Re: Abelhardt spire- Alsóváros határvidék
In reply to Amael Khan (msg # 51):

Amael szavaira gondolkodás nélkül a sofőr lehúzódik az egyik mellékútra majd egy szinte teljesen üres utca szélére parkol.

A toronytrió innen körülbelül 1300 méterre van. A környék ritkán lakott, az utcán nincs nagy sürgés forgás. Árú szállítás és kisebb rendfenntartó egységek járőröznek, létszámuk kettő-hat fő, egységek száma három.

A lakosság részéről saccolva olyan száz ember lehet az utcában, itt az életkörülmény átlagos. Közel a Tricornhoz itt az élet elfogadható sőt, talán az átlag felett egy picivel helyezkedik el. Nyomornak jele nincs, kéregetők az utcákon nem találhatóak, ez egy jó környék.

Következő reagok ide kerülnek: link to a message in this game

This message was last edited by the GM at 10:15, Sat 27 Sept 2014.