Fontons tudnivalók a játékkal kapcsolatban.   Posted by Storyteller.Group: archive 0
Storyteller
 GM, 32 posts
Thu 3 Oct 2013
at 13:21
Fontons tudnivalók a játékkal kapcsolatban
Inkvizítor
Lord Hector Mallear


Rövid leírás: nem tudjátok az életkorát,csak mesék keringenek róla,hogy már túl van a harmadik fiatalító beavatkozáson. Jelleme erős katonás és nem tűri a gyegeséget, megszálloan gyűlöli a Warp szülötteit és azokat akik a halandó világba hozzák át mocskukat. Radikális gondolkodású ezért mindent képes felhasználni és igénybe venni a siker érdekében.

Hajó
Ignis Aquilla (Lángoló Sas)


Jól felszerelt hadihajó az Inkvizíció tulajdonában, kapitánya Hector Mallear. Számtalan fegyver ékesíti de mégis szembetűnő a hatalmas Fénylándzsa típusú ágyú a hajó orrán.

This message was last updated by the GM at 05:25, Tue 22 Oct 2013.

Storyteller
 GM, 59 posts
Tue 22 Oct 2013
at 05:31
Re: Fontons tudnivalók a játékkal kapcsolatban
Minden játékosnak van kommunikációs gyöngye és vox castere. Az előbbi könnyen használható és hatótávja 1 kilóméter. Mivel jó minőségű ezért a tiétek 2 kilóméter hatótávú. Hátránya,hogy könnyen zavarható vagy netán az időjárás is beleszól a működésébe.

Vox casteretek is van ami viszont kb akkora mint valami kézi katonai rádió. Óriási távolságokat képes áthidalni akár hajókkal is lehet velük komminikálni. Előnye,hogy nehezebb zavarni, saját frekvenciája van. Hátránynak talán azt lehetne felróni,hogy ez egy nagy kézi rádió Lásd: régi katonai technológia 4 kg-t nyom.