Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke.   Posted by Storyteller.Group: 0
Storyteller
 GM, 88 posts
Thu 21 Nov 2013
at 16:10
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
In reply to Storyteller (msg # 1):

-Értettem hölgyem, vox kapcsolatot tartjuk mondja Lorayne-nek a pilóta.

Az Aquilla leszállása óta nem történt mozgás a környéken. Mikor a technikus kiszáll,hogy megvizsgálja a pecsétek épségét arra lesz figyelmes,hogy egy vaspáncélos alak (akin köntös is van csak a képen nincs) jelenik meg két egyszerű csuhás alak kíséretében.


A Csuhások nyakában BIrodalmi Aquilla lóg és az eklézsia által gyakorta használt bot vagy pálca amely egy bizonyos pozíciót sugall.

-Uraim és hölgyem, az eklézsia követei jöttek minket üdvözölni a bolygón. Mondja a Techpap.

Nagy léptekben körülbelül fél perc és odaérnek a hajóhoz.

This message was last edited by the GM at 16:15, Thu 21 Nov 2013.

Tarquin
 player, 53 posts
 Arbitrator; Fe: 41
 W:10/10; F:3/3; I:0
Thu 21 Nov 2013
at 16:48
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
Az ajtóban állva Tarquin óvatosan szemügyre veszi a környéket, és amikor meglátja a három alakot a leszállóhajó felé igyekezni gyorsan elébük siet hogy a hajóban folytatódó beszélgetéseknek véletlenül se lehessenek fültanú és a társai minden gond nélkül elhagyhassák majd a később a hajót.

- Üdvözletem, a nevem Tarquin Lazarus von Hohenheim. Esetleg felvilágosítanának hogy mit akarnak? - Majd a korábban a csukja alatt tartott kezét még mindig a sörétes markolatára helyezve tartja, és reménykedik benne hogy csak az inquisitor kisérőszemélyzete és fogadóbizottsága érkezett meg.

This message was last edited by the GM at 13:43, Sat 23 Nov 2013.

Solomon Maximus
 NPC, 1 post
 Acolitus Primer
 Wound 12/12 Ins: 5 Corr:2
Sat 23 Nov 2013
at 15:45
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
In reply to Tarquin (msg # 3):

A lovagi páncélt viselő férfi tartása erőt sugall. Páncélzata bár nem épp csúcs technológia mégis látszik rajta a mesteri kovácsmunka és valószínűleg egy átlagos vasvértnél jobb képességekkel bír. Fegyverzete nem áll másból mint egy díszes buzogányból és egy Bolterből (magyarul sorozatvetőnek van fordítva).

Tiszteletet parancsoló mély hangon így szól.
-Legyenek üdvözölve Scintillán. Solomon Maximus vagyok a Lord Inquisitor akolitusa  akár csak maguk. Jelen körülmények között én leszek az Akolitus Primerjük. Nekem jelentenek továbbá és közösen az én irányításom alatt folyik majd minden akció.

Majd folytatja.
-Kérem kövessenek, rövid időn belül mindent megtudnak az itteni helyzetekről.

A pilóta nem fog veletek tartani ,de a technikust azaz az ifjú techpapot rá lehet beszélni....a neve Halger. De nem fogja egykönnyen otthagyni a gépet melyet javít ezért kérek meggyőzést(Charm) vagy Decieve(rábeszélés,rászedés tesztet) +0 a nehézség. :D
Crommel
 player, 56 posts
 W:10; F:3; I:3;
Mon 25 Nov 2013
at 07:58
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
Crommel a bíra után lép ki a hátsó csapóajtóra és végignézi a lejátszódó jelenetet. Közben kicsit oldalra fordul, hogy megvárja az érkező Leviculust. Az érkezőkről azonnal lerí, hogy valószínűleg egy csapatban játszanak velük, így fegyveréért sem nyúl, inkább néhány lépéssel az arbitátor mögött áll meg. A szeme sarkából látja, hogy egy meglehetősen fiatal technikus, akinek a mellén lógó azonosítóján a Hagler név szerepel vágyakozva nézi őket. "Valószínűleg dolgozik benne a kalandvágy és szívesen velünk tartana, de őrültség lenne magunkkal vinni." Ezzel Crommel elfordul tőle, hogy még a lehetőségét se adja meg arra, hogy a technikus szóba eredjen vele. Az utolsó szavakra közelebb lép Tarquinhoz és türelmesen vár, hogy elinduljanak a Primer után.
Tarquin
 player, 55 posts
 Arbitrator; Fe: 41
 W:10/10; F:3/3; I:0
Tue 26 Nov 2013
at 05:26
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
Amikor meghalja a pap bemutatkozását a keze gyorsan lesiklik a fegyver markolatáról, majd int a 2 pszí felé hogy induljanak. Hála az égnek innen nem lehet belátni a hajóban ücsörgő maradék akolitákra akiknek kiadta a parancsot már az indulás előtt. Jobb a biztonság hogy esetleg leellenőrzik a primer akolitát is a másik csapat.
Khazimyr Vorgesh
 player, 36 posts
 Tech-priest
 W: 10/10 F: 2/2 I:1
Wed 27 Nov 2013
at 13:41
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
A hajóból lopva kitekintve figyeli, hogy az arbitrátor és az ismeretlen csapat néhány szót váltanak egymással, majd ezután Tarquin jelez a két pszínek, hogy ideje indulniuk. - "Épp ideje, nem igazán szeretnék konfrontálódni az Ekklézsia embereivel, még akkor sem, ha jelen esetben a szövetségeseink. Bár minden bizonnyal meg tudnám oldani; elvégre Faktor vagyok, ilyen szituációkra képeztek ki." - Fut át a fejében a gondolat, majd vár még néhány percet, miután távoztak. Ha jól számolja, lassan letelik a kiszabott várakozási idő, úgyhogy Lorayne-hez fordul és megszólítja. - Ha jól sejtem lassan ideje indulnunk, felesleges tovább várakoznunk. Vegyük az utunkat a piactér felé, miután ott körbekérdezősködtünk, világosabb lesz, hogy mit tegyünk a továbbiakban. - Mondja, majd megigazítja magán a köpenyét, kezébe veszi a botját és kilép a hajóból.
Metan
 player, 31 posts
 W: 12/12; F: 2/2; I: 0
 FEL: 32
Thu 28 Nov 2013
at 20:55
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
Amikor látom, hogy a techpap összeszedi a felszerelését és megindul kifelé a hajóból és is felszedelőzködöm és eligazgatom magamon a cuccom.
- Nem bánnám, ha olyan valaki menne előre aki ismeri az itteni viszonyokat, mert még életemben nem voltam ilyen helyen. Nem lenne szerencsés ha olyan dologgal buknánk meg ami mindenkinek nyilvánvaló aki már valaha is volt egy hasonló bolyvárosban. - azzal puskámat a vállamra akasztva én is kimegyek. Odakint aztán rácsodálkozom a hatalmas térre, a nagy nyüzsgésre és igazán  elvesztettnek érzem magam. Sosem gondoltam volna, hogy egy ilyen helyre eljutok és megtapasztalhatom ezt a hihetetlen méretű lakóhelyet, ami egy város ugyan, de akkora méretű, hogy szinte felfoghatatlan. Khazimyrt keresem és megpróbálom utolérni, mert kell valaki aki legalább egy kicsit is ismerős itt.
Solomon Maximus
 NPC, 2 posts
 Acolitus Primer
 Wound 12/12 Ins: 5 Corr:2
Fri 29 Nov 2013
at 15:31
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
In reply to Solomon Maximus (msg # 4):

-Már megbocsásson arbitrátor ,de jómagam nem vagyok ostoba. Sőt jólinformált vagyok az egész csapatról. Nem csak maga jött a hajóval és két psziker. Ismeretem van még néhány tagról,de egyenlőre valóban nem tanácsos tömeggel közlekedni főleg ha a küldetésünk titkos.

Majd szól a Primer a közelben lévő technikusnak aki odalép hozzá, leporolja ruházatát és kihúzott testartásban megáll a pap előtt.
-Tarquin arbitrátor, ha jól tudom van valami a tulajdonában ami engem illet és maga csak kölcsön kapta. Remélem vigyázott rá, szeretném ha átnyújtaná. A két csukjás arréb lép eggyet és ekkor láthatóvá válik mindnél egy laspisztoly.

Solomon arckifejezése hideg, úgy tűnik,hogy magára erőltette az egész protokolt miszerint elkéri az Inkvizítori rozettát, mert erről volt szó.Az ellenállás hasztalan mivel ekkor magát az Inkvizíciót sértené meg az arbitrátor ha nem engedelmeskedik.

a rozettát add át aztán folytatódik a játék szeparáltan.
Tarquin
 player, 57 posts
 Arbitrator; Fe: 41
 W:10/10; F:3/3; I:0
Fri 29 Nov 2013
at 21:01
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
- Ha tisztában van minden információval akkor gondolom azt is tudja hogy egy privátabb hely ezen beszélgetés lefolytatására alkalmasabb. Szeretném egy templom vagy kápolna menedékében beszélni önnel és ott lefolytatni az említett cserét, ugyanis szerintem túl sok itt a fül....

Az egyházi épület hallatán pedig fürkészni kezdi a jelen lévő fogadóbizottság reakcióit hogy mennyire hozza ez őket zavarba.
Lorayne
 player, 41 posts
 W:13/13 FP:3/3
 Fel: 30 IP: 3
Sat 30 Nov 2013
at 03:34
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
Némán várakozom a hajóban amíg az órámon le nem telik az általam beállított tíz perc, azonban a cselekmény kicsit hamarabb kezd életre kelni ahogy a Tech-pap valamivel az időzítő jelzése előtt szólal fel: -Valóban eleget várakoztunk, induljunk hát a piacra. - válaszolom majd egy szívdobannásnyi idővel később én is elhagyom a járművet. Kilépve a bolyba körbepillantok, amúgy is kis alkatom ebben a komplexusban még elenyészőbbnek tűnik, a millió és millió ember által belélegzett kellemetlenül szmogos levegőt beszippantva eszembe jut, hogy régen amikor elhagytam a szülőhazámat miért örültem annak annyira, hogy világot láthatok. -Nem szükséges aggódnod, a bolyvilág legtöbb része nem veszélyes csak akkor, hogyha valaki keresi neked a bajt magad helyett. - mondom a férfinek egy félmosollyal, utalva arra, hogy ez a valaki keresi a bajt jelenleg pont ránk vonatkozik. -Az értékeitekre nagyon ügyeljetek illetve a nagyobb tömegeben ne szakadjunk le egymástól mert sok idő míg újra meg tudjuk találni a másikat. A bolyvilágokban nem szokatlanok az idegenek, nyugodtan beszélgessetek velük, azzal inkább csak az álcánkat rontanánk ha mindenkivel én tárgyalnék csak azért mert hasonló helyen születtem. Lehet, hogy az is bolyvilág de attól függetlenül még teljesen más lehet mint ez. - magyarázom séta közben. -És még egy fontos dolog: vigyázzatok az értékeitekre. Nagyon ügyes kezű tolvajok élnek minden ilyen helyen. - emelem ki még egyszer ezt a dolgot, úgy téve mintha még nem is mondtam volna miközben az űrkikötőből kifelé haladok. Terv szerint a közelben biztosan kell lennie valami tömegszállító eszköznek, azzal valószínűleg hamar eljuthatunk a piactérre.
Solomon Maximus
 NPC, 3 posts
 Acolitus Primer
 Wound 12/12 Ins: 5 Corr:2
Sat 30 Nov 2013
at 07:06
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
In reply to Tarquin (msg # 10):

Lassú léptekkel közben jelzi a Primer,hogy egyet ért,de ennek hangot is ad.
- Bölcs döntés, de maga előtt járok egy lépéssel ugyan is épp a kápolnába tartunk.Társaságom az ottani templomszolgák csoportjából származnak, elkísértek maguk elé.

Leviculus egy kicsit lemaradva körülnéz, majd észbe kap és behozza trappolva a lemaradását.

Halger techadeptus beszél közben a Primerrel amiből nem sokat hallani. Majd átad a Primer valamit neki ,techpap bólint eggyet meghajol és visszamegy a hajóhoz.
-Elmondtam neki,hogy értesítse a többieket a helyzetünkről és ,hogy a rádióhasználatot minimalizáljuk. A Csatornát megosztotta velem a techszerzetes így én is bekapcsolódom a hálózatba.

Egy kanyar után a piactér tárul az Arbitrátor és a két psy elé, leírhatatlanul sok ember és megannyi árus portékával található meg itt.
Tarquin, Crommel ,Leviculus: nektek itt folytatódik: link to a message in this game

Aquiilla: Rövid időn belül visszatér Halger Techadeptus. Lorayne és a többiek elé lép és így szól.
-Solomon maximus Akolitus üdvözletét küldi. Jobbnak látta kettéosztani a csoportot,de elmondta,hogy a Piactér után a nagykápolnában lesznek eg ideig. Ott folytatnak le majd egy kisebb megbeszélést. Vagy elmennek majd oda vagy voxon keresztül hallgatják végig, szerencséjük,hogy a csatornájuk majdnem teljesen leszigetelt. Ezen felül még ezt küldte.
Átnyújt egy tarsolyt.
-1000 trónt küldött még ami valószínűleg fedezi a költségeiket, egyenlőre.
Crommel
 player, 65 posts
 W:10; F:3; I:3;
Sun 1 Dec 2013
at 14:49
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
Crommel látva, hogy Leviculus csatlakozik hozzájuk gyors léptekkel indul Tarquin és a Primer után. A leszálló pályán keresztülvágva már jócskán eltávolodnak a szállítótól, amikor lecsapnak rá az idegen érzések. Azonnal kizökken a lépések számlálásából és előre tekint és meglátja az előttük elterülő piacteret. Vajon mennyien lehetnek egy ekkora városban? És mennyien tudhatják magukról, hogy pontosan milyen hatalmakat is mozgósíthatnak? Gondolatait inkább az előttük haladó felé fordítja, hogy ne veszítse el a Primer és az arbitátor "harcának" következő fejezetét.
Metan
 player, 32 posts
 W: 12/12; F: 2/2; I: 0
 FEL: 32
Mon 2 Dec 2013
at 19:46
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
Odalépek Lorayne mellé. - Szóval vigyázzunk az értékeinkre. Rendben. És ha valakit rajtakapok, hogy meg akar lopni azt lelőhetem? Vagy hagyjam elfutni? Nem biztos, hogy a helyi arbitrátorok rövid idő alatt lerendezik az ilyen kis horderejű ügyeket.
- Mindenesetre itt maradok a közeledben, ha nem bánod.
Azután megtapogatom a cuccaimat, hogy lehetőleg a köpeny alatt szépen el legyen igazítva és folytatom az utam.
Lorayne
 player, 43 posts
 W:13/13 FP:3/3
 Fel: 30 IP: 3
Tue 3 Dec 2013
at 02:13
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
-Köszönjük. - nyilvánítom ki hálámat szóban miközben elveszem a Techadeptustól a tarsolyt. -Az még menet közben ki fog derülni, hogy személyesen is megjelenünk-e. Vigyázzanak magukra és a hajóra, ha bármi baj van jelentkezzenek voxon nyugodtan. - teszem hozzá még a hajón majd utána már én magam is elindulok a többiekkel.

-Van valami tatyótok? Ezt most szétosztjuk négy részre mivel nem szeretném, ha valakitől egyszerre lopnák el az egészet vagy ha véletlenül valaki leszakadna a többiektől és a bolyban pénz nélkül maradna. - magyarázom a többieknek miközben az ezer trónt négy egyenlőre részre osztom és mindenkinek átnyújtom a saját részét. A tarsolyt is odaadom valakinek, én az erszényemben tárolom a pénzt. -Ami pedig a matrózokat illeti: ezek már akkor loptak a tömegben amikor még jóformán gyereknek sem lehetett őket nevezni. Linzelnek egy kicsit, aztán ha megfúj nem fogod időben észrevenni, mire fegyvert rántanál már eltűnt a tömegben te pedig esetleg valamelyik ártatlant puffanthatod le aminek senki nem örülne - már ha nem éppen a puskád akasztotta le a válladról. A legjobb megoldás esetünkben a megelőzés. Meg az ha nem megyünk át a legnagyobb tömegen mivel ott nem mernek bárkitől lopni és ha valaki feléd sétál már egyértelműen tudsz rá figyelni. Bár ez a piacon nehéz lesz... - mondom a végén sóhajtva, mivel valamiért az az érzésem, hogy mire átérünk a piactéren könnyen elképzelhető, hogy rövidebbek leszünk pár dologgal. Bolyvilágon nőttem fel bizonyos szinten de még én is tartok tőle, hogy a tömegben le tudnak csenni az övemről egy két dolgot. Az erszényemet a páncélom alá süllyesztem, onnan a legnehezebb kivenni. A köpenyemet én is magamra hajtom, bár sajnos az én puskámat ez nem tudja takarni mivel nem férne be alá. Éppen ezért a fegyver szíját erősen markolgatom is, hogy ne lehessen csak úgy ellopni tőlem a fegyvert. A kalapomat felveszem majd elindulok a piactér irányába - vagyis arra amerre sejtem. -Na mindegy, induljunk sok a dolgunk.
Metan
 player, 33 posts
 W: 12/12; F: 2/2; I: 0
 FEL: 32
Tue 3 Dec 2013
at 07:23
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
- Köszönöm. Átveszem a pénzt és a hátizsákomba teszem. Elrakom a tarsolyt is aztán a köpenyt visszaveszem rá, mert azon keresztül talán nem lesz annyira feltünő és ellopni is nehezebb lesz. A puskám szíjját is megmarkolom a másik kezemet pedig a pisztolyomra teszem és nagyon remélem, hogy nem pont én fogok megtetszeni valami helyi zsiványnak.
- Mögötted leszek. mondom Loraynenak és félhátulról követem tartva a távolságot.

This message was last edited by the player at 07:24, Tue 03 Dec 2013.

Lorayne
 player, 44 posts
 W:13/13 FP:3/3
 Fel: 30 IP: 3
Thu 5 Dec 2013
at 00:07
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
-Milyen kedves, fúrjam én az utat a tömegbe mi? - szólok hátra mosolyogva, ha a férfi nem értené a játékot és megpróbálna elém lépni akkor csak ennyit mondok: -Csak vicceltem. - tovább folytatom utamat a piactér felé; s remélhetőleg a csapat másik két tagja, a Tech-Pap és a Gárdista is így tesz.
Metan
 player, 34 posts
 W: 12/12; F: 2/2; I: 0
 FEL: 32
Thu 5 Dec 2013
at 06:36
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
- Eléggé határozottnak látszol ahhoz, hogy kitérjen előled a tömeg. Rajtam talán észrevennék a bizonytalanságot és letaposnának, vagy nem haladnánk sehová. - mondom kedvesen és eszemben sincs előre menni. - Igérem, le sem veszem a szemem rólad. - és követem tovább.
Lorayne
 player, 45 posts
 W:13/13 FP:3/3
 Fel: 30 IP: 3
Fri 6 Dec 2013
at 01:37
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
-Hát, zsiványok között az embernek muszáj magabiztosnak lennie, a határozatlan ember rövid életű, minden esetre a tömeg szétnyílásához még nagyon sokat kellene fejlődnöm. - teszem még hozzá. -De majd igyekszem, gyakorlás közben tanul az ember.
Metan
 player, 35 posts
 W: 12/12; F: 2/2; I: 0
 FEL: 32
Fri 6 Dec 2013
at 06:34
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
Erre már nem is mondok semmit, csak bólintok figyelek és tanulok. Remélem a másik két társunk is gyorsan tanul és lehetőleg megússzuk minden baj nélkül. Markolom a puskám szíjját és abban bízom, hogy a köpenyem eléggé zár és elriasztja a tolvajokat.
Storyteller
 GM, 99 posts
Sun 8 Dec 2013
at 17:16
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
In reply to Lorayne (msg # 19):

Amíg ti beszélgettek a techpap megkérdi.
-És hol kezdenek először ,akarom mondani hová mennek legelőször,hogy elkezdjék az Inkvizítor által kiszabott küldetést?

This message was last edited by the GM at 17:16, Sun 08 Dec 2013.

Lorayne
 player, 47 posts
 W:13/13 FP:3/3
 Fel: 30 IP: 3
Tue 17 Dec 2013
at 00:40
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
Kicsit meglep, hogy a férfi aki előttem áll ennyire nyíltan beszél az Inkvizícióról és nem tart tőle, hogy esetleg valaki olyan figyel fel a szavaira akinek nem volna szabad - valószínűleg az egész kikötő be van biztosítva de én ettől függetlenül nem tudnék ennyire nyíltan beszélni ilyen dolgokról - ha valamit megtanultam a zsiványok között az az, hogy az ember soha nem lehet elég óvatos még a legbiztonságosabbnak gondolt helyem sem. -A piactéren kezdjük a kutatást. Amennyiben nincs más kérdése úgy távoznánk. - adom az egyszerű választ halkan majd amennyiben mást nem szeretne akkor a többiek kíséretében távozom.
Storyteller
 GM, 104 posts
Fri 20 Dec 2013
at 08:52
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
In reply to Lorayne (msg # 22):

A techpap bólint.
-Jó utat kívánok, a Omnissiah legyen magukkal.

Amint kiléptek a hajóból és elhagyjátok a kikötőt elétek tárul egy gigászi méretű temérdek lelket számoló piacnegyed.
A piactér eléggé színes embertömeggel büszkélkedik, itt megfordul a koldustól kezdve a rendfenntartón át a nemes osztály néhány tagja is tehát nem elképzelhetetlen a,hogy ez a zsebtolvajok kedvenc munkaterülete.

Öreg épületek sorakoznak körös körül, talán a város egyik legrégebbi körlete ez. Csőrendszerek és régi kábelterngerek veszik körbe sőt úgy tűnik mintha futónövény módjára körbenőtték volna az épületeket. Első ránézésre óriási elektronikus káosznak tűnik,de itt ott észrevehető az Adeptus Mechanicus pecsétje a kapcsolótáblákon, tehát gyakran járnak erre a Gépisten szolgái,hogy rendet teremtsenek.

Az épületek magassága akár több száz méter is lehet, nem tudjátok megsaccolni pontosan. Ez perdig arra enged következtetést,hogy itt rengetegen laknak. Viszonylag jó környék, nincs olyan rossz híre mint az alsóvárosnak ahol a pletyka szerint mutánsok ólálkodnak.
Metan
 player, 38 posts
 W: 12/12; F: 2/2; I: 0
 FEL: 32
Fri 20 Dec 2013
at 21:15
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
Csak ámulok és bámulok. Még életemben nem láttam ekkora épületeket és maga a városrész is magával ragad. Hiába volt előtte minden gondolatom a zsebtolvajoktól való félelem, teljesen elfeledkeztem róluk és csak itta a szemem a látványt. Még jó, hogy Lorayne ment előttem, mert így legalább nem kallódtam el a nagy embertömegben, bámészkodás közben.
Lorayne
 player, 50 posts
 W:13/13 FP:3/3
 Fel: 30 IP: 3
Sat 21 Dec 2013
at 03:07
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
-Köszönjük. - adom még hálám jelét a legegyszerűbb módon a techpapnak majd végül távozok.

This message was last edited by the player at 15:06, Sat 21 Dec 2013.

Storyteller
 GM, 109 posts
Sat 21 Dec 2013
at 14:31
Re: Jean Baptiste Tissot űrkikötő és környéke
In reply to Lorayne (msg # 25):

A játék folytatódik itt :link to a message in this game