Toya Spire- Egyház negyed.   Posted by Storyteller.Group: 0
Mikaela Solaria
 player, 24 posts
 MC. Guardsman, W: 14/10,
 F: 4/4, Ins: 7, AP: all 4
Fri 18 Apr 2014
at 11:19
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
A Tarquin-nak nevezett arbitrátor úgy tűnik megkapta a velem tartott egység előtt már a helyszínen tartózkodott templomőröket maga mellé.
Jelen esetben nem hiszem hogy nekem ugrálnom kellene, a feladatom Solomon mellé köt, amíg ő más utasítást nem ad.
Amint beáll egy kis csend és lehetőséget látok rá megszólalok a közelemben gondolataiba merült Maximus felé fordulva.
- Uram! A felderítők jelentése szerint a terep jelenleg tiszta. - adok kicsivel bővebbre eresztett pillanatnyi állapotjelentést a Primer-nek, majd ismét elnémulva tovább várakozom a döntésére.
Solomon Maximus
 NPC, 26 posts
 Acolitus Primer
 Wound 12/12 Ins: 5 Corr:2
Mon 21 Apr 2014
at 12:26
Re: Toya Spire-  Egyház negyed


Reag érkezik amint a másik csapatból visszaüzennek nektek.
Solomon Maximus
 NPC, 27 posts
 Acolitus Primer
 Wound 12/12 Ins: 5 Corr:2
Mon 28 Apr 2014
at 09:13
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
In reply to Mikaela Solaria (msg # 66):

Tarquin egyenlőre nem kap választ a másik egységtől. Csak sistergés hallatszik.

A primer elmereng a hallotakon majd Mikaelara pillant.
-Oh mily udvariatlan vagyok. Tarquin arbitrátor had mutassam be Mikaela Solaria tizedest a templomőrségből. Vele fog együtt dolgozni, a Psykerük gyengélkedik a hölgy viszont felválltja majd őt.

-Közben jöjjenek velem, kövessenek a fegyvertárba.
Azzal elindul a templomőr egység kíséretében de lassan halad mert bevár benneteket.

This message was last edited by the player at 09:14, Mon 28 Apr 2014.

Tarquin
 player, 127 posts
 Arbitrator; Fe: 41
 W:11/10; F:3/3; I:0
Mon 28 Apr 2014
at 12:46
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
Egy gyors biccenttésel veszem tudomásul a bemutatást a sororral. Majd miközben a fegyvertár felé tartunk folytatom a rádiózást:

* - Metan vagy bárki más a B csapatból, jelentést, MOST!*
Mikaela Solaria
 player, 26 posts
 MC. Guardsman, W: 14/10,
 F: 4/4, Ins: 7, AP: all 4
Tue 29 Apr 2014
at 21:13
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
Mivel nem méltatta szóra az idegen arbitrátor és a Primer megejtette a bemutatást, ezért csupán a nő is csak biccent a másiknak.
Amikor a fegyvertár meglátogatásáról esik szó Mika megnézi kicsit jobban a sérülését, még némi karmozgatással feszegeti is a sebet és próbálgatja a jelenlegi határait kitapasztalni, hogy ne okozhasson később egy lendületesebb mozdulattal nagyobb kárt, mint egészséges lenne.
Ha útba esik a "gyengélkedő" és valaki hozzáértő megnézni a sérülést, akkor egy rövid kezelés erejéig szándéka ott elidőzni, hogy a seb ideiglenes kezeltetése után sietősen érkezzen a fegyvertárba ő is.
"- Eleve sérülten és mozgásomban korlátozva kevésbé lehetek hatékony segítség." - indokolja, ha bárki kérdezi.
Solomon Maximus
 NPC, 28 posts
 Acolitus Primer
 Wound 12/12 Ins: 5 Corr:2
Sat 3 May 2014
at 16:03
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
In reply to Tarquin (msg # 69):

Amint lenyugodnak a kedéjek hat medikus szervitor lép be a terembe. A Birodalom széles skálán alkalmaz szervitorokat hála a Gépkultusznak,ezek rendkívül jó állapotan lévő elit szervitorok. Öltözékük teleaggatva szent pecsétekkel, enyhén édeskés olaj illat árad belőlük. A hátukon egy extra bionikus kar foglal helyet ami egy füstölőt markol melyből folyamatosan gyenge füst árad melynek illata kellemes és nyugtató hatású.

-Kérem ne mozduljanak, felmérjük a sérüléseiket és ellátjuk azokat. szólal meg gépiesen az egyik ilyen medikus gépember.

Pillanatok alatt megtisztítják a sebeiteket. Mesterien végzik a dolgukat, alig éreztek fájdalmat. De mindez valószínűleg attól van,hogy egy adagnyi fájdalomcsillapítót kaptatok. Tarquin szitne csak helyi érzéstelenítést kapott, ezen felül bekötözték a sebét.

Mikaela sérülése már egy kicsit komolyabb volt.  Kitisztították , majd egy adagnyi fájdalomcsilapítót jutattak a szervezetébe szinte észrevétlenül. Majd egyéb kemikáliákkal átitatott párnát helyeztek a kimart részre és átkötözték.
-Néhány nap és nyoma sem lesz.
Szól ismét egy gépember.

MIndeki maximális woundon van. Ezenfelül MIkaela kapott egy adag fájdalomcsillapítót.  Ez egy gyengébb fajtája a Stimmnek. A lényeg,hogy egy óráig nem érzel szinte semmi fájdalmat, utánna ha elmúlik a ottlévő gyengébb fájdalom megmarad de semmi egyéb negítívum nem súlyt.
Mikaela Solaria
 player, 29 posts
 MC. Guardsman, W: 14/14,
 F: 4/4, Ins: 7, AP: all 4
Wed 7 May 2014
at 10:15
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
Reflexből dünnyögöm a legtömörebb választ ami eszembe jut, amikor az engem kezelő szervitor végez.
- Köszönöm. - kissé kényelmetlenül érzem magam a helyzet miatt és kellemetlenül érint, hogy sérült a vállrész, amit aztán ezért pótolnom is kell hamarosan, de magamban hálát adok a Magasságosnak, hogy ennyi sérüléssel megúsztam a mostani szituációt és továbbra is lehetőségem van önakaratomból és mindenféle mechanikus ketyere beépítése nélkül szolgálnom.
Ha nem kérdeznek tőlem semmit amire válaszolnom kellene, akkor innentől a fegyvertárig szótlanul haladok tovább.
Solomon Maximus
 NPC, 29 posts
 Acolitus Primer
 Wound 12/12 Ins: 5 Corr:2
Sat 10 May 2014
at 14:52
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
In reply to Mikaela Solaria (msg # 72):

MIndeközben megérkezik Metan üzenete a Voxon Tarquin parancsára.
+ Jelentem kijöttünk a Csatanővérek rendházából. Amint biztonságos helyre értünk részletes jelentést fogok tenni. Mindhárman harcképesek vagyunk és folytatjuk a feladatot. +

Solomon komoran halad tovább szótlanul. Valószínűleg elmélyedt magában és azon morfondírozik valyon hogyan lehetséges mindez. Egy kőkeményen védett erődítményt csak úgy bevesz egy eretnek sereg. Ezen felül még a Csatanővéreket is támadás érte, két csapás egy napon.

Mikor  egy ajtót kinyit szép fokozatosan kigyúlnak a fényes lumenfénygömbök sora. Rengeteg fegyver és páncél foglal itt helyet. Ekor Solomon így szól.
-Kérem bölcsen válasszanak és csak a legszükségesebbeket vegyék magukhoz. Bár fegyvertárunk eléggé nagy mégis limitáltak a lehetőségeink. Amit itt látnak az az Adeptus Mechanicus jóvoltából áll itt a polcokon. Folyamatos leltár és ellenőrzések sora zajlik itt. Ráadásul még engedélyezéseken is átt kell esniük. Kérem válasszanak bölcsen, sietnünk kell és ha netán olyan felszerelést választanak melyhez nincs jogosultságuk vagy épp kérvényköteles akkor lehet,hogy itt fogunk megöregedni mire megkapják. Tudom vészes a helyzet melyben vagyunk és ez abszurdnak tűnik ,de a  legnehezebb ilyen helyzetekben az ,hogy tiszteletben kell tartanunk és nem húnyhatunk szemet a Gépkultusszal szemben. A GépIsten szolgáival való szövetségünket minden áron minden helyzetben sértetlenül fenn kell tartanunk.


Odabenn legalább egy tucat techpap sürög forog. Néhányan rátok figyelnek és ha szükségetek van valamire ők azonnal kiszolgálnak.
Tarquin
 player, 128 posts
 Arbitrator; Fe: 41
 W:11/11; F:3/3; I:0
Sat 10 May 2014
at 17:37
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
Alaposan szemügyre veszem mi található a teremben. Első sorban városi állcaköpeny, pszi csuklya, és némi lőszer és gránátok amik érdekelnek, de ha valami extrán esetleg megakad a szemem azér jó alaposan azt is megvizsgálom.
Mikaela Solaria
 player, 36 posts
 MC. Guardsman, W: 14/14,
 F: 4/4, Ins: 7, AP: all 4
Tue 13 May 2014
at 19:19
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
Mivel nem mondhatom el, hogy hű de nagy tapasztalatom lenne egyenlőre az általam felidézhető emlékek alapján bármiféle psyker-féle ellenféllel kapcsolatban, ezért emiatt aztán némiképp tanácstalanul lépek be utolsóként a terembe.
Elsősorban a sérült vérthez keresek kiegészítőt, de ha találok és rábólintanak, akkor egy Enforcer Light Carapace Armour-ra és Carapace Helmet-re szívesen lecserélem a jelenlegi flak vértezetemet.
Továbbá keresek valamiféle álcaköpenyet, illetve még jól jöhet egy rendes hátizsák.
Ha az arbitrátor nagyon szemez a gránátokkal és beválaszt néhány villanó gránátot is, akkor nem árt mellé nekem sem legalább egy jó minőségű Photo-visor, ha gáz gránátot is talál, akkor kell legalább egy respirátor is.
Fegyverek terén meg akkora a választék, hogy nem tudok dönteni így inkább maradok a sajátomnál, kivéve, ha jobb minőségűt és/vagy kiegészítőkkel felszereltet találok/kaphatok.
Továbbá ha valamelyik hajlandó rá, akkor a laspistol-ra és a lasgun-ra is igénylek papi áldást, hogy hatásosabbak lehessenek.

This message was last edited by the player at 19:24, Tue 13 May 2014.

Solomon Maximus
 NPC, 30 posts
 Acolitus Primer
 Wound 12/12 Ins: 5 Corr:2
Mon 19 May 2014
at 13:15
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
In reply to Mikaela Solaria (msg # 75):

Megjelenik az egyik fegyverszekrény mögül egy magasrangú géplátnok. Valószínűleg aki ritkán lát a gépkultusz szolgái közül legalább egyet is annak mind egyforma lehet, de ez az egy példány felettéb elüt a többitől. Bár ruházata megegyezik mégis más.


Magas legalább két méterer , jól megtermett és ezt még fokozzák beültetései. Ami leginkább szemet szúr az a hátán lévő vagy épp a hátába beépített energiaforrás mely ódivatúnak tűnhet. Sőt rövid időközökkel gyenge füstöt és kemikália párát pöffent a mennyezet irányába. Gépies fémet reszelő hangon így szól.

-Üdvözlöm önöket, a nevem Raziel Géplátnok. Informáltak róla,hogy felszerelésre van szükségük. Kérem adjanak meg pontos mennyiséget, pontosan mi kell önöknek és persze azt is kérem,hogy közöljék szándékukat és jogosultságukat.


Egy picit lenéző stílusra vállt át a mondat végére. Valószínűleg nem informálták arról viszont,hogy ti akolitusok vagytok.

This message was last edited by the player at 14:36, Mon 19 May 2014.

Tarquin
 player, 132 posts
 Arbitrator; Fe: 41
 W:11/11; F:3/3; I:0
Mon 19 May 2014
at 13:46
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
In reply to Solomon Maximus (msg # 76):

- Tarquin Lazarus von Hohenheim, Acolytus Secuder. És szükségem van a csapatom részére 5 darab városi álcaköpenyre,5 darab pszicsuklyára, 1 auspexre, 1 multi scopera, némi munícióra és pár gránátra. Valamint amennyiben az Adeptus Mechanicusnak van esetleg készleten a jelenlegi fegyverzetemnél megfelelőbb eszköze amit az én és a csapatom rendelkezésére tud bocsájtani városi harc céljából akkor azokra is.

This message was last edited by the player at 13:51, Mon 19 May 2014.

Mikaela Solaria
 player, 40 posts
 MC. Guardsman, W: 14/14,
 F: 4/4, Ins: 7, AP: all 4
Fri 23 May 2014
at 12:24
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
Amikor megjelenik a magát Raziel Géplátnok-nak nevező techpap tisztázza, hogy nála kell az azonosításunk után leadni az igénylést.
Hagyom, hogy először az arbitrátor szólaljon meg, így lényegében be is mutatkozik, némileg több információt szolgáltatva ezzel magáról, mint amit eddig hallhattam.
Mivel eddig nekem senki sem mondta, hogy a másik csapatban - akiknek feltételezhetően most megpróbál majd igényelni Tarquin még felszerelést - mennyien vannak, ezért a férfi által felsoroltak némelyike nálam is elhangzik az igénylés során.
- Mikaela Solaria tizedes, Solomon Maximus Acolitus Primer testőrségének tagja. - azonosítom magam a helyben jobban ismert állapotok szerint, mivel elvileg nem alá- és fölérendeltségi viszonyba kerültem az arbitrátor mellé, hanem egyenrangú félként.
- Az Acolytus Secuder felsorolásához hasonlatosan szükségem lenne 1 darab álcaköpönyegre, 1 darab pszicsuklyára, hasonlóképpen munícióra, 1 darab hátizsákra, a felszerelés tárolásához. Továbbá a megsérült vértezetem vállrészének cseréjére, amennyiben pedig lehetséges, akkor jobb minőségűre való teljes cseréjére. Villanó- vagy gázgránátok esetén pedig további 1-1 darab gázmaszkra illetve jó minőségű photo-visor-ra. Ezen felül amennyiben nem ütközik akadályba, akkor kérem adjanak a fegyverzetünkre áldást, hogy hatékonyabban használhassuk őket az eretnekek megfékezésére. - a végén némileg segélykérő pillantást vetek a Primer felé, hogy nem-e hagytam ki valamit vagy túlléptem-é azt a bizonyos határt - bár valószínűleg Ő éppen mással van elfoglalva.
Solomon Maximus
 NPC, 31 posts
 Acolitus Primer
 Wound 12/12 Ins: 5 Corr:2
Mon 26 May 2014
at 13:00
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
In reply to Mikaela Solaria (msg # 78):

Végighallgatja a Géplátnok az azonosításotokat és a kérelmeteket majd a holokönyvére pillant és néhány gomb megnyomása után int nektek,hogy kövessétek.

A következő szobában néhány szervitor és két fijonc techpap pakolja össze nektek egy fémasztalra.
-Íme ezeket használhatják és engedélyük is van hozzá.
Kicsit közelebb lép hozzátok és így szól.
-Tudomásom szerint egyikőjük sem psyker, ezen felül nem látok magukon a szankciónálás jeleit tehát ez megerősíti ezt a tényt. Ezt az egy dolgot nem áll rendelkezésükre sajnálom.

Tárgylista:

Jó minőségű
5 db Lasgun Range 100m; S/3/-; 1d10+3 E; Pen 0; Clip 60; Reload 1 Full;
5 db Laspistol Range 30m; S/-/-; 1d10+2 E; Pen 0; Clip 30; Reload 1 Full reliable;
3 db Autogun Range 90m; S/3/10; 1d10+3 I; Pen 0; Clip 30; Reload 1 Full;
2 db Combat Shotgun Range 30m; S/3/-; 1d10+4 I; Pen 0; Clip 18; Reload 1 Full;
1 db NIflheim (type75) Sniper rifle Range 150m; S//-; 1d10+5 I; Pen 1; Clip 6; Reload 2Full;
4 db Hand cannon range 35m; S/-/-/; 1D10+4 I; Pen 2 ; clip 5; Reload 2Full

Mono fegyverek
4 db Sword 1D10+S Pen 2 Balenced
2 db DubbleBladed axe Pen 2 1D10+1+S Inbaleced


Páncélok


Jó minőség
5 db  Guard Armor 4AP(mindenhol)
3 db Flak Vest 3AP (test)
2 Flak Jacket  3AP (kivéve fej)

Egyéb felszerelés
3 db Laser pointer
5 db kaméleon köppeny
1 db gázmaszk
1 db photo visor
1 db Infra szemüvegű
1db hátizsák

Muníció
MInden fegyverhez négy tár
-extra fejenként(5x2)(1 tár 5 db) két tár elhátító lövedék Pen 3
Tarquin
 player, 136 posts
 Arbitrator; Fe: 41
 W:11/11; F:3/3; I:0
Tue 27 May 2014
at 10:50
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
Amikor felsorolja mire van idő egy percet kivár majd sorolja az igényt:

- Ez esetben kérem a Mesterlövész puskát, 2 kézi ágyút, 1 gépkarabélyt, 2 kardot, az 5 jó minőségű flakpáncélt, a táskát és a teljes egyéb felszerelést és a maximális lőszer készletre amit elvihetünk. Illetve örülnék ha egy hordár szervitort ezek elviteléhez a rendelkezésünkre bocsájtana az Adeptus Mechanicus.

Majd miután megkapjuk az igényeimet tudomásul veszi a techpap akkor odafordulok a sororitához.

- A bemutatkozás igaz eddig elmaradt de most már tudjuk egymás nevét, üdvözlöm - majd kézfogásra emelem a kezem. - A lista rendelésébe természetesen az ön igényeit is belefoglaltam, így egyszerűbb. Mivel idő híján vagyunk szerintem jobb ha elkezd maga is készülődni... - Majd az egyik asztalra pakolva elkezdem leszedni magamról a páncélt mivel a jobb minőségűre egyértelmű lesz a csere.
Mikaela Solaria
 player, 43 posts
 MC. Guardsman, W: 14/14,
 F: 4/4, Ins: 7, AP: all 4
Thu 29 May 2014
at 15:27
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
Mikor Tarquin befejezi az általa választottak listáját először megszólalnék, de az arbitrátor időközben hozzám fordul és az üdvözlésképp felém nyújtott kezét megfogva viszont üdvözlöm, bár ez a közvetlen stílus számomra szokatlan. Ezután pedig tájékoztat arról, hogy az én igénylésem is belefoglalta a mostani listába, emiatt pedig már nem szükséges jeleznem a techpap-nak.
- Üdvözlöm Tarquin Lazarus von Hohenheim, Acolytus Secuder. Engem szólítson nyugodtan röviden Mikaelának vagy Mikának. - majd én is elkezdem levenni a vértezetem és felvenni a megkapott jobb minőségű guard flak vértezet darabjait. Amikor végzek, még megigazítom a darabokat és megszorítom rendesen a rögzítőszíjakat. Magamhoz veszem a hátizsákot, belepakolom az apróbb és megkapott felszerelést, majd Tarquin-hoz fordulok.
- Melyik fegyvert vagy fegyvereket szánta a számomra? - ha válaszolt, akkor először a nekem szánt fegyverek nálam lévő átlagos minőségű és kiegészítő nélküli megfelelőjét odakészítem a levett vért darabjai mellé, hogy elszámolhassak velük indulás előtt és leadhassam a fegyvertárban, majd átvizsgálom a kapott fegyver(eke)t és az előző helyére ideiglenesen felrögzítem.
Ha némi kezelés alá vetik a felszerelést/fegyvereket a techpapok, akkor értelemszerűen ideiglenesen odaadom nekik és amikor Maximus és Tarquin indulni szándékozik, akkor besorolok mögéjük. Még egyenlőre keresem a szavakat amikkel elválok majd az Akolitus Primer-től.
Tarquin
 player, 140 posts
 Arbitrator; Fe: 41
 W:11/11; F:3/3; I:0
Thu 29 May 2014
at 15:34
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
In reply to Mikaela Solaria (msg # 81):

- Mivel a maga képességeit még nem ismerem hogy milyen fegyverzettel boldogul könnyedén ezért nyugodtan kérjen magának bármit, mint külön igény. A kiegészítő felszereléseket csak azért kértem el előre, mert magam is tisztában vagyok vele hogy mindegyikre szükségünk lesz. A csapat többi tagjának az állapotáról még nem kaptam beszámolót, ezért kértem vegyesen fegyverzetet.

Mikaela Solaria
 player, 44 posts
 MC. Guardsman, W: 14/14,
 F: 4/4, Ins: 7, AP: all 4
Sat 31 May 2014
at 14:46
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
A bővebb magyarázatában emlékeztet arra, hogy nincsen a kiképzéskor szerzett fegyverekkel kapcsolatos tapasztalatom rám írva, ezért amikor végzett én a reményeim szerint még várakozó techpap-hoz fordulok.
- Ezen esetben a fegyvereket illetően az azonosítómhoz kérem jegyezzenek fel 1 db Autogun-t, 1 db Laspistol-t és végül 1 db Hand cannon-t a hozzájuk tartozó munícióval. Illetve a jelenleg nálam lévő felszerelésből visszaadom a jelenlegi Laspistol-om, a Lasgun-om és az eddig viselt Guard Flak Armour-omat is. - remélem nem okoz neki gondot, hogy mindezt feljegyezze és elintézzék. Felesleges felszerelést pluszban én speciel nem akarok cipelni magammal illetve a "teherhordó" szervitor-ról sincsen egyenlőre információnk.

Solomon tudja, hogy tudok vezetni szárazföldi járműveket. Ha másképp nem oldható meg az igényelt felszerelés szállítása és a Primer sem szólal meg ezzel kapcsolatban, akkor Tarquin-hoz fordulok:
- Feltételezem nem két utcányira vannak tőlünk a társai. Lehetséges, hogy járművel gyorsabban illetve könnyebben meg tudjuk őket közelíteni. - majd ha egyetért látszólag a megjegyzésemmel/felvetésemmel, akkor az Akolitus Primer felé fordulok.
- Uram! Engedelmével, ha megoldható és nem ütközik semmiféle akadályba, akkor kérem biztosítson a részünkre csapatszállításra alkalmas járművet.
Solomon Maximus
 NPC, 33 posts
 Acolitus Primer
 Wound 12/12 Ins: 5 Corr:2
Tue 3 Jun 2014
at 12:12
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
In reply to Mikaela Solaria (msg # 83):

Az egyéb kérésekeknek eleget tesznek a techpapok, majd egy servitor lép be az egyik ajtón.
-Ez itt a GPY063-as Servitor, egyéb keményebb fizikai feladatokra van beprogramozva. Ha szükségük van rá akkor ideiglenesen a segítségükre lehet, de mindenek előtt vigyázzanak rá mert ez Mechanicus tulajdon.

A Servitor tekintetében nem csillog az értelem, inkább látszik élőholtnak ahogy néz összefüggéstelenül egy pontra.


Írjátok fel magatoknak a leadott és felvett felszerelést.

Solomon is odalép hozzátok és MIkaela szavairareagálva köszörüli a torkát.
-Nos ebben teljesen eggyet értek, így tehát egy kisebb járművet a rendelkezésükre tudok állítani.
Egy holoképet tud is közölni a holokönyve. Annyi biztos,hogy öt személy befér. Egy hatodik már nehezen.

This message was last edited by the player at 12:13, Fri 06 June 2014.

Tarquin
 player, 143 posts
 Arbitrator; Fe: 41
 W:11/11; F:3/3; I:0
Wed 4 Jun 2014
at 13:55
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
A szervitornak mutatom a kért felszerelések dobozát.

- Ezt vidd a dobozt hozd

Majd a techpaphoz fordulva folytatom.

- Ha nincs egyéb teendőnk itt akkor kérem, vezessen minket a kijelölt jármű aktuális helyzetéhez.


Miközben szépen lassan haladunk a voxgyöngybe mondom a csapat minden tagjának aki hallja.

++ A teljes csapatot visszarendelem az Egyháznegyedhez, a Primer kiemelt feladatot bízott ránk és szükséges hozzá a teljes létszám. Becsült érkezési idő? ++

Mikaela Solaria
 player, 53 posts
 MC. Guardsman, W: 14/14,
 F: 4/4, Ins: 7, AP: all 4
Wed 4 Jun 2014
at 17:55
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
- A szervitor-ra úgy hiszem csak a járműbe bepakolásig tartunk igényt. Megbocsásson, de engem kiráz a hideg, ha sokáig kell az ábrázatát néznem a későbbiekben. - magyarázkodom a techpapnak.

A jármű látványa egyenlőre nem villanyoz fel, egy egységesített egyenruha alatt is különböző emberek találhatóak, szóval majd ha már közelebbről is megnézhetem magamnak, akkor talán felmérhetem mennyire felelhet meg a számunkra.
Nem elégetlenkedek, csupán reménykedek abban, hogy az Istencsászár letekint ránk és tényleg használható járgányt ad a párnázottabb felünk alá.
Hamarosan az arbitrátor is megindul és szótlanul követem az útmutató mögött haaldó férfit a járműhöz.
Solomon Maximus
 NPC, 34 posts
 Acolitus Primer
 Wound 12/12 Ins: 5 Corr:2
Sun 8 Jun 2014
at 11:32
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
In reply to Tarquin (msg # 85):

A Szervitor sokkal nagyobb fizikai erőről és fürgeségről ad tanubizonyságot mint azt elsőre gondoltátok volna. Ráadásul még a mozgása is úgymond emberibb. Sietősen pakolja ki a járműhöz a felszerelést.

Majd miután kész megáll a jármű alőtt és ismételten csak tekint a semmibe ahogy azt előbb tette. Valószínűleg a programokon kívül melyeket végrehajt semmi egyéb dologra nem képes,de ezt csak a Mechanicus tagjai tudnák megválaszolni.

Ekkor felcsendül a kommunikátorotok.
++Itt Lorayne. Érkezési idő jelenleg nem megbecsülhető, de legjobb esetben is több óráról van szó. Rövidesen újra jelentkezem amikor pontosabb becslést fogok tudni mondani.++
Mikaela Solaria
 player, 55 posts
 MC. Guardsman, W: 14/14,
 F: 4/4, Ins: 7, AP: all 4
Mon 9 Jun 2014
at 05:44
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
Némileg borzongva figyelem a szervitort ahogy végrehajtja a feladatát, majd a járművet veszem inkább jobban és közelebbről szemügyre.
Amikor választ kap Tarquin a csapata másik felétől, akkor mielőtt bepattannék a kormány mögé még kérdő pillantást vetek felé, hogy akkor most mi legyen avagy hova és merre tovább. Az egész várost mégsem járhatjuk be poénból a társai miatt, ezzel azt hiszem ő is tisztában van.
Tarquin
 player, 145 posts
 Arbitrator; Fe: 41
 W:11/11; F:3/3; I:0
Mon 9 Jun 2014
at 10:04
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
In reply to Mikaela Solaria (msg # 88):

Szépen nyugodtan megvárom amíg a szervitor felpakol, majd a techpap felé fordulva folytatom.

- Köszönöm magiszter. -Majd egy fejbólintással elengedem.

Majd beleszólok a rádióba, miközben beülök az anyósülésre.

++Primer, itt Tarquin. A rekvirálással végeztünk. Várom a további parancsait. A csapatom többi tagja órákra van innen, ezt vegye figyelembe.++

Solomon Maximus
 NPC, 35 posts
 Acolitus Primer
 Wound 12/12 Ins: 5 Corr:2
Sat 14 Jun 2014
at 10:34
Re: Toya Spire-  Egyház negyed
In reply to Tarquin (msg # 89):

A Primer érces hangon szólal meg a Voxon keresztül. MIkaela is hallja, a csatorna be van állítva minkettőtöknek.

++Itt Maximus Primer beszél, nyomozásunk eljutott odáig,hogy kezd kialakulni bennünk a kép hogyan is voltak képesek betörni hozzánk az eretnekek. De biztosra kell mennünk és nem akarunk vaktában lövöldözni. Sürgősen induljanak az Io Spire területére és ott vegyék fel a kapcsolatot egy bizonyos Jean Baptise Algui-val. Is is akolitus az inkvizíción belül, de ő kettős ügynök. A közismert és "rettegett" neve Árnyróka.

A feladata,hogy beépüljön Sibellus legnagyobb bűnszervezetébe a "Lidércek" közé és azt belülről eméssze fel. Eddig gyümölcsöző volt munkája, most ő egy kontakt számunkra akitől információt kellene szerezni az elmúlt napokban lezajlott támadásokról++

Majd folytatja.
++Kérem induljanak, minden perc számít és attól tartok,hogy a rádiókapcsolatok sem biztonságosak teljesen. MInimalizáljuk a rádiókapcsolatot és csak akkor hívjanak ha tényleg szükséges, használjanak kódnelvet....induljanak.++

Ha máris indultok akkor ide kérem a következő reagot: link to a message in this game

This message was last edited by the player at 10:41, Sat 14 June 2014.