Tyr Hawk
 member, 241 posts
 You know that one guy?
 Yeah, that's me.
Tue 1 Nov 2016
at 20:10
A Few Random Issues
So, over the last few days I've noticed a few things and, while I'm hoping they're not just me, I thought I'd mention them here in case they are.

1. RPoL has gone down, like completely down, at least twice in the past few days, for more than an hour at a time. I've used a website or two to check it, and those sites seem to indicate the site went down for everyone. Is something going on?

2. Portraits are randomly not displaying. Once upon a time it was just my portrait for one game, then it was another player's portrait in another, then it was 96% of the portrait gallery. Now, everything seems to be smooth, but the randomness was a little off-putting. The portraits were replaced with red icons with a silhouette instead, listing a message about the image not being found. The portraits didn't change in this time, and they came back on their own, so I'm just a little worried it'll happen again.

3. Some old posts are coming up as new and unread. Originally I thought it was just my poor memory playing tricks on me, but just before creating this thread one of my own posts from yesterday triggered a "new message" indicator, turning the name of the forum red, and bolding the thread in question (you know, like it does for all new messages). I checked and no one had edited any posts in the thread either (not within the last hour anyways) so... I dunno, seems bad.

Has anyone else been having any of these issues? Is it just me? Any suggestions on how I can fix it if it's the second one?
bigbadron
 moderator, 15205 posts
 He's big, he's bad,
 but mostly he's Ron.
Tue 1 Nov 2016
at 20:37
A Few Random Issues
1) Been having occasional slow patches.

2) Portraits are hosted off-site, and sometimes the connection (or string of connections) between your computer and the portrait server can be interrupted.  There isn't really anything that can be done about this, from either end, except waiting for the connection to sort itself out.

3)Try clearing your cookies, as cookie issues can cause some of these weird problems with new message indicators.
Tyr Hawk
 member, 242 posts
 You know that one guy?
 Yeah, that's me.
Tue 1 Nov 2016
at 21:11
A Few Random Issues
I shall do this. Thank you for the advice, ron-sama. ;D
jase
 admin, 3504 posts
 Cogito, ergo procuro.
 Carpe stultus!
Sun 20 Nov 2016
at 04:27
A Few Random Issues
1 -- See link to a message in another game.