Stromhold Citystate - [Contest] Harkers Toren.   Posted by Aranamarunda.Group: 0
Aranamarunda
 GM, 224 posts
 Welcome to Aranamarunda's
 Magical Emporium
Sun 9 Jul 2006
at 14:39
[Contest] Harkers Toren
Niet ver van Stromhold Citystate verwijderd ligt Harkers Toren. Het is een imposant gebouw van vier verdiepingen hoog en zeker wel twee lagen onder de grond. de rug van het gebouw ligt tegen een bergketen aan, terwijl het over een weide vallei uitkijkt. Ook is er een stroompje dat vlak langs of zelfs onder de Toren door loopt.

Ooit was de toren bewoont door Geldrin Harker, een magiŽr, maar tegenwoordig heeft het hele andere bewoners. Toen was het zijn huis en bevatte alle mogelijkheden voor een prettig leven voor hem, zijn vrouw en zijn drie kinderen. Maar wat is er nu toch aan de hand? Vele verhalen gaan over Harkers toren, en ieder verteld zo zijn eigen versie. Hoe ziet de toren er ook alweer uit?

Deze contest is misschien eens wat beter te doen voor diegene die geen behoefte hebben aan lange beschrijvingen. Er wordt het volgende verwacht:


De Opdracht:

- Teken de zes verdiepingen van Harkers Toren. Doe dit op papier, in ascii of op de computer. Hoe JIJ het wilt. Twee verdiepingen zijn ondergronds, de andere vier boven. Misschien zijn er nog wel meer verdiepingen?
- Maak creatief gebruik van de omgeving van de toren. Er is een stroompje, een berg en een vallei... Wat daarmee te doen?
- Verzin een sterk concept voor het uiterlijk van de toren en werk daarmee. Laat zien hoe de toren ooit, en misschien u weer, leefbaar is.
- Wees "realistisch". Vergeet bijvoorbeeld de WC niet, of een tuintje, of wat da ook :D
- Wees fantastisch. Ooit leefde hier een zeer capabele magiŽr, en wie woont er nu?
- Beschrijf tenminste een motivatie voor de keuzes die je gemaakt hebt, eventueel zelfs een kamerbeschrijving. Dit laatste hoeft echter niet!
- Ben ik nog iets vergeten, waarschuw me dan :D

De Jury:

- Dat zijn jullie ditmaal weer! Kies je top 3 na sluitingtijd en die drie worden 4, 3 en 2 punten toegewezen.
- De Einddatum: 9 augustus 2006
- De Uitreiking: Nadat iedereen gestemd heeft!

De prijs:

- Iedereen die meedoet krijgt sowieso de 2% bonus.
- De winnaar krijgt een 4% bonus.
- De winnaar krijgt een kleine quest waarmee hij of zij het huis voor zichzelf mag claimen! Die quest wordt op rpol gespeeld, of gewoon even met z'n tweeŽn om de tafel.

ASCII Regels:

.   = een hokje
. . = twee hokjes: let op de spatie :D

Voor de rest, zie de legende bij de volgende ascii map, gebruik ervan wat je kan en voeg vrij toe!:

http://home.casema.nl/aranamar..._horatio_s_tomb.html
Aranamarunda
 GM, 416 posts
 Welcome to Aranamarunda's
 Magical Emporium
Sun 13 Jul 2008
at 15:26
Re: [Contest] Harkers Toren
De Inzendingen

Frans: Harkers Toren
Rense: Harkers Toren

Gewonnen: Allebei. Door te weinig stemmen kwam het niet echt van de grond, alsmede door mijn wat lakse houding, misschien :D (maar zeg er niet teveel over, anders -1 XP!) Ik was aangenaam verrast door beiden.

Voor ieder geldt: 4% XP Bonus en een quest voor de toren. Daar komen we later nog wel op terug.

Alleen, jammer dat wederom de link van Rense niet meer werkt. Het is toch leuk om dit terug te kunnen zien. heb je het echt gewist? Ruimte zat toch?

This message was last edited by the GM at 15:27, Sun 13 July 2008.