tommy2k4
 member, 184 posts
 The Lord and Master...
 of my own Domain.
Fri 21 May 2021
at 16:00
Private Message Indicator but no new Private Messages
As the title reads. the post number is blue on the front page. When I go into the game the link is red. I go in but all of the messages are old and marked as red. There are no messages under myself or the only DM controlled character.

Suggestions?


UPDATE
So, originally I posted this and then deleted it a few minutes later because the issue seemed to resolve itself. It's now a few days later and it's happening again. When I go to the front page the post number is blue and when I enter the game the Private Messages link is red. I click on the link to go to private messages and every single one of them is marked as read and there is nothing new. Yet the system still colors everything like I have an unread message.

Any ideas why this might be happening?

This message was last edited by the user at 17:20, Tue 25 May.

tmagann
 member, 712 posts
Tue 25 May 2021
at 17:24
Private Message Indicator but no new Private Messages
In reply to tommy2k4 (msg # 1):

Scroll down. When that happens to me, it's a multiple recipient message at the bottom of the screen.
tommy2k4
 member, 185 posts
 The Lord and Master...
 of my own Domain.
Tue 25 May 2021
at 17:38
Private Message Indicator but no new Private Messages
In reply to tmagann (msg # 2):

That's not it. Under Other Private messages there aren't any.

Last time it was only a few minutes before I clicked back onto Private Messages and it showed up. It seems that's not the case this time.
nauthiz
 subscriber, 720 posts
Tue 25 May 2021
at 18:13
Private Message Indicator but no new Private Messages
You can try the "mark all as read" option.

If that doesn't work, log out of RPoL, clear your browser's RPoL cookies, then log back in.

You might have to read and/or mark as read some messages again, but usually false unread indicators are due to a browser cookie issue as that's how RPoL tracks what you've read and what you haven't.

I think there's a rare instance with PMs where if you delete a new PM on your end without reading it, the unread indicator can get stuck, but it doesn't sound like that's your issue.
tommy2k4
 member, 186 posts
 The Lord and Master...
 of my own Domain.
Tue 25 May 2021
at 18:20
Private Message Indicator but no new Private Messages
In reply to nauthiz (msg # 4):

Clearing the cookies fixed it. Thank you.