Flash - Fudge I : Test run.   Posted by Nybakk.Group: 0
Nybakk
 GM, 387 posts
 Maktsyk
 Overwatchbestyrer
Mon 23 Apr 2012
at 22:01
Flash - Fudge I : Test run.
Her er stats og bio:

Wilkins:
Klatre: God
Rifle: God
Nærkamp: God
Observasjon: Middels
Pistol: middels
Militær protokoll: Middels
Granat-timing: Måtelig
Kaste: måtelig
Reaksjon: Måtelig

Lyte: Dårlige lunger. Minus på løping og andre utholdenhetsaktiviteter.

En lysende karriere fikk seg en knekk da kaptein Wilkins ble stygt skadet i et gassangrep på militærbasen i Amsterdam. Angrepet ble iverksatt av en gruppe renegade biovåpen, deriblant Ivan Hammer og Stiedtgünther von Niederland. Wilkins har siden båret på noe som kan ligne mistenkelig på hat mot biovåpen, og spesialagenter som opererer på ytterkanten av ordreboka. Tilbake sitter en bitter mann, sykelig opptatt av regler. Han sliter med å innse hvor dårlig forfatning han er i fysisk, og insisterer på å operere ved fronten selv om han egentlig hører hjemme bak et skrivebord.

Watts:
Sjåfør: Dugelig
Innbrudd og tjuvkobling: God
Reaksjon: God
Lyve: Middels
Pistol: Middels
Skyte i fart: Middels
Rifle: Middels
Snike: Måtelig
Mekaniker: Måtelig
Lyte: Kleptoman

Hvis ting hadde gått litt annerledes, hadde Ralph Watts antagelig endt opp som racerfører. I stedet havnet han på det akk så familiære skråplanet. Han stjal stadig raskere og dyrere biler, helt til han til slutt ble et offer for sin egen suksess. Feltagent Mathias Chaucer ble satt til å fakke ham, og fikk jobben gjort. Watts valgte så å avtjene straffen i hæren. Han fant fort ut at han ikke setter særlig pris på å bli skutt på av tyskere og ta ordre fra offiserer. Dårlige biler har de også.

Nugget:
Eksplosiver: God
Knivkamp: God
Spille død: God
Lokalkunnskap: Middels
Bakverk: Middels
Strikke: Middels
Kakepånødning: Måtelig
Pistol: Måtelig

Lyte: Demens. Så som så med hukommelse. Men ellers ganske sprek, alderen tatt i betraktning.

Rosie Emeldina Nugget har vært i den britiske arme så lenge noen kan huske. Få har hatt et like begivenhetsrikt liv, men dessverre lider den gamle av demens, og alt som ligger mer enn et par år tilbake er blandet sammen i en salig suppe. Strengt tatt burde den gamle ha pensjonert seg for lengst, men ingen har hatt hjerte til å be henne forlate kasernen. Dessuten er kakene gode.

Drake:
Heldig: Dugelig
Stunts: God
Rifle: God
Akrobatikk: Middels
Pistol: Middels
Stil: Middels
Radio: Måtelig
Sterk: Måtelig

Lyte: Daredevil. Drake tar sjanser. Ekstreme sjanser.

Donnie Drake har alltid vært heldig. Der andre barn ville falle og slå seg, ville Drake lande på den eneste gresstusten i mils omkrets. Slikt er selvfølgelig ikke bra for ens psyke, og Drake har hele livet forsøkt å finne ut hvor langt han kan pushe grensene. Dette har innebåret hopp fra zeppeliner uten annet enn et badekar, zombiesafari i en dress laget av lammekoteletter, og jevnlig omgang med biovåpen, uten annet utstyr enn en rød skjorte. Drake avslår aldri et veddemål, og havnet i hæren, da en soldat sa til ham at han aldri ville vare en måned i den britiske arme. 2 år senere er alt strålende med Drake. Soldaten sloss i Roma.

Hoydenheimer:
Kirurg/førstehjelp: Dugelig
Lege: God
Pistol: Middels
Medisin: Middels
Observasjon: Måtelig
Reaksjon: Måtelig
Opiumsbruk: Måtelig

Lyte: Tåler ikke blod. Hoydenheimer blir veldig satt ut av å se blod. Bruk av opium motvirker dette, men det har sine egne negative effekter. DM ønsker lykke til med å finne sweet spot.

Kurt ble født inn i en legefamilie, så slik sett hadde han yrket klart ved fødselen. Gleden var stor da lille kurt viste seg å være noe av en medisinsk savant, et glitrende intellekt med teft for medisin. Gleden varte helt til man oppdaget at Kurt ikke kunne se blod uten å bli veldig blek, miste alt han holdt i hendene og sette seg ned på gulvet. Dette, kombinert med forakt fra familien, ledet Kurt ut i opiumsrusen. Han mistet legelisensen, og ble nødt til å søke seg til hæren. Der er de ikke så nøye med slikt.

Skal kicke igang ting i morra, men her har dere stats og bio. Fint om eventuelle kommentarer tas i ryktemølla, så holder vi starten av tråden ren. Kan være kjekt å ha stats og oppdragsbeskrivelse som de to øverste postene.

This message was last edited by the GM at 18:28, Fri 17 Aug 2012.

Nybakk
 GM, 388 posts
 Maktsyk
 Overwatchbestyrer
Tue 24 Apr 2012
at 09:17
Re: Flash - Fudge I : Test run.
Kaptein Wilkins befinner seg inne på kontoret til sjefen for Amsterdam-garnisonen, Oberst Archibald Jarvis. Navnet Amsterdam-garnisonen er nok noe misledende, da militærbasen strengt tatt ligger et godt stykke utenfor byen. Ikke desto mindre har obersten insistert på å beholde navnet, for å gi inntrykk av at britene har kontroll over Amsterdam.

Wilkins, jeg har en liten jobb til deg. Utenfor vil fire andre håndplukkede soldater vente på deg. Ditt oppdrag er å lede dem til Potsdam. Vi har fått rapporter om tysk aktivitet der, i tillegg til mystiske lys og lyder om natten. Undersøk, og stopp eventuelle planer Franz måtte ha. Oppfattet?

3 meter sydover og 2 meter nedover sitter de fire håndplukkede soldatene og venter på at deres heroiske leder skal komme ut fra briefingen og fortelle dem hva dette handler om.

GOGOGO! I deres første post kan dere skrive inn det dere vil ha av utstyr. Jeg vil edite inn, ved å stryke over det dere ikke får, og legge til ting jeg mener dere bør ha i kursiv. Dere har tilgang på mindre utstyr enn biovåpen, men det er lov å drømme. LOLOLOLOL
Jack T. Russel
 player, 20 posts
Tue 24 Apr 2012
at 17:20
Re: Flash - Fudge I : Test run.
"Oppfattet, oberst Jarvis." bekrefter Wilkins og avgir en krisp salutt til obersten. "Blir vi briefet på hvor vi skal rendezvous etter at oppdraget er blitt utført? Jeg ber også om å få tilgang til lageret, og eventuelt radiokommunikasjons utstyr. Det er av ytterst viktighet at jeg til enhver tid har kontakt med teamet mitt under oppdraget."

Utstyrsliste:
Rifle: Lee-Einfield m/ 6x ammo magasiner
Pistol: Browning (eventuelt med demper hvis mulig) m/ 3x ammo magasiner -Demper er shitty, men tilstede
Radioutstyr/walkie-talkie eller tilsvarende TEAM
Lerke med bensin
Pakke med fyrstikker
Kamuflasje (farget i tilsvarende farger i omgivelsene vi skal ut i, ofc)
Tau m/ hengekrok festet på enden TEAM hva hengekrok angår
Flaregun m/ 3 skudd TEAM
Lommelerke med hjemmebrygget hostesaft fra snille bestemor. Veldig krydret.
Lommelykt med stropp til å ha rundt hodet
ID papirer

Check på alt. TEAM betyr at det er den gruppa har å dele på. Kan forhandles. - DM.

This message was last edited by the GM at 17:25, Tue 24 Apr 2012.

Nybakk
 GM, 389 posts
 Maktsyk
 Overwatchbestyrer
Tue 24 Apr 2012
at 17:29
Re: Flash - Fudge I : Test run.
Radioutstyr vil bli gitt. Ser helst at dere returnerer hit når oppdrag er utført, dere vil få utlevert en tjenestebil for transport.
Jack T. Russel
 player, 21 posts
Tue 24 Apr 2012
at 17:39
Re: Flash - Fudge I : Test run.
Wilkins takker for briefingen og gir nok en salutt for sikkerhets skyld, før han så vender seg mot døren og beveger seg ut av rommet for å informere resten av gruppen om oppdraget.

Det tar noen minutter før han når frem til rommet resten av gruppen befinner seg i og der gir han dem hele briefingen fra a til å, overhead inkludert. "Det har blitt meldt om mystiske lys og lyder fra området, og vårt oppdrag er å finne ut hva tysker-svina prøver å skjule fra oss. Sett en kule i hodet på dem om dere må, men leken går ut på å være diskre. Hvis alt går etter planen, så er vi hjemme i tide til kveldsteen og varme kaker. "

This message was last edited by the player at 21:15, Tue 24 Apr 2012.

Ivan Hammer
 player, 164 posts
 Most Wanted
Tue 24 Apr 2012
at 17:49
Re: Flash - Fudge I : Test run.
Med hjelmen på snei, en sigarett slapt i munnviken, og hendene hans svært opptatt med å leke med en zippolighter sitter menig Watts i endeløs spenning på oppdatering rundt hva neste oppdrag anngår.

Ønskeliste, utstyr.
Hagle. Standard ammo. Avsagd? Du sager av selv, på eget ansvar
Pistol. Standard ammo. Colt M1911? Sure
Feltkniv.
Granat. En. Splint.

Kjørehansker
Duffelbag til å ha utstyr i.
Innbrudssett, kubein, dirkesett, boltsaks. TEAM
Verktøykasse til bilen. TEAM
Førstehjelpskrin.
Tau.
Zippolighter, fungerende.

This message was last edited by the player at 21:00, Thu 26 Apr 2012.

Showly
 player, 196 posts
Tue 24 Apr 2012
at 18:46
Re: Flash - Fudge I : Test run.
Drake sitter og leker med en granat iført en kledelig dress og ikke fullt så kledelige feltstøvler, men de holder han varm. Resten av rommet viser tydelig skepsis til aktiviteten uten at han lar seg påvirke.

Utstyr:

Pistol Smith & Wesson. n antall magasin
Thompson, uten sikte. Ekstra ammunisjon.
3 Granater 1 granat
Sprettkniv med svært slitt sikring Jada.....
Lasso
Sambandsutstyr TEAM, se Wilkins.
Halvflaske scotch
Sixpence
Zippolighter
4 pakker sigaretter med munnstykke
Lommelykt

This message was last edited by the player at 21:43, Thu 16 Aug 2012.

Vladof Illitsjev
 player, 18 posts
Tue 24 Apr 2012
at 20:05
Re: Flash - Fudge I : Test run.
Hoydenheimer tar fram en liten vial med noe flytende melkehvitt substans og downer den med en slurk. Han har begynte å trenge "avslappende medikamenter" mer og mer i det siste.

Han lener seg tilbake og lar euphoria'en komme mens Wilkins snakker.

Utstyr:
Medic bag
10 dl Morfin
pistol, Revolver Smith and Wesson 18skudd
ekstra sprøyter
pipe (indian style)
lerke m/ poppy melk
3pack sigaretter
lighter
10-100g opium(opptil deg Nybakk) 100g
4 vials m/ raffinert opium (1dl per vial)

This message was last edited by the GM at 20:37, Tue 24 Apr 2012.

Rosseland
 player, 447 posts
Tue 24 Apr 2012
at 21:47
Re: Flash - Fudge I : Test run.
Ut i fra en liten dør kommer en ørliten dame, med et mesterverk av en banan og-kokoskake. Ivan? Ivan? Han skulle jo vente... Med ett har hun et sett tallerkner og sølvgafler fremme og byr dere kake. Ikke vær beskjedne nå, det er mer enn nok, og dere ser jo avmagret ut hele gjengen.

Utstyr

To store jaktkniver.
En Samaritan check, men desverre har damen glemt å ta med ekstra kuler utenom de 6 som er i magasinet.
En vanlig revolver of GM's choice.
Lilla paraply.
Ett sett kakebakeutstyr.
tolv granater. - to, se ekstra linje nederst.
To spisse strikkepinner til å holde håret vekk fra øynene med.
Gassmaske
Finlandshette.
12 kubber dynamitt, lunte, detonatorer.

Har forøvrig valgt fargen Goldenrod for linjer jeg setter inn.

This message was last edited by the GM at 09:17, Wed 25 Apr 2012.

Nybakk
 GM, 391 posts
 Maktsyk
 Overwatchbestyrer
Sat 28 Apr 2012
at 11:30
Re: Flash - Fudge I : Test run.
Mens dere ignorerer deres øverstkommanderende og gomler kake, kommer en korporal kjørende med befordringsmiddelet deres. Siden dere er 5 personer med endel utstyr, får dere en bitteliten lastebil, 2 i front og kanskje plass til seks personer bakpå planet, som har presenning over. Dere kan eventuelt få to jeeps hvis dere heller ønsker det.
Rosseland
 player, 453 posts
Sat 28 Apr 2012
at 14:01
Re: Flash - Fudge I : Test run.
Nugget pakker restene av kaken ned. Hun skal naturligvis sitte foran.
Vladof Illitsjev
 player, 20 posts
Sat 28 Apr 2012
at 17:02
Re: Flash - Fudge I : Test run.
Hoydenheimer har sovnet, lent tilbake på stolen sin.
Jack T. Russel
 player, 22 posts
Sun 29 Apr 2012
at 16:43
Re: Flash - Fudge I : Test run.
Wilkins går over til Hoydenheimer og dytter ham ut av stolen. "Alle man, ut i bilen! NÅ!" Han vifter voldsomt med hendene i retning døren og leder resten av scrubsa ut av bygget som en flokk med sauer. "Watts, du kjører. Alle andre går bak og prepper for oppdraget. Gjør klart utstyr og alt annet essensielt. Double-time!"

This message had punctuation tweaked by the player at 16:43, Sun 29 Apr 2012.

Ivan Hammer
 player, 166 posts
 Most Wanted
Sun 29 Apr 2012
at 23:17
Re: Flash - Fudge I : Test run.
Watts retter seg halvveis opp og mumler noe om mangler på takk og koselige gamle damer med kakebaking som spesialitet, "Det var god kake Nugget, ta med deg resten og sett deg forran! Wilkins, du får ikke mer!".

Han slenger en duffelbag bak i lastebilen og den treffer gulvet med klang og bang, hagle tar han med seg i førerhuset og kjørerhansker er allerede på før han får satt seg bak rattet. Etter å ha forsynt seg med en ny kakebit og slengt den på dashbordet til senere løper han i retning messa mens de andre gjør seg komfortable bak i bilen. Et øyeblik senere er han på vei tilbake med to kopper kaffe, en til seg og en til Nugget.

Etter å ha starta motoren snur han seg til Nugget og sier, "Faen for no drit bestemor, den motoren her kommer til å stoppe før vi kommer oss ut av porten." Så lenge alle er klare snur han nesen mot utgangen av basen og gir bånn gass og brå sving. "SÅ! Wilkins! Hvor skal vi?!"
Jack T. Russel
 player, 23 posts
Tue 1 May 2012
at 01:40
Re: Flash - Fudge I : Test run.
Wilkins setter seg foran med Watts og bretter opp ett kart på dash bordet over området med destinasjonen deres sirklet av med en fet, rød tusj. "Potsdam, Watts! Klampen i bånn!" roper Wilkins samtidig som han prøver å overdøve lurvelevenet fra motoren. Han kjenner han allerede begynner å bli andpusten fra all styret så langt. Det var en herlig følelse, langt bedre enn å sitte i kontorstolen og dytte rundt på papirer og blyanter. Wilkins hører til på slagmarken, til den dagen han dør.

"Se til at vi finner ett sted med  høye busker, trær og skog Watts. Kjør på lavt turtall når vi begynner å nærme oss og prøv å dempe lyden på denne skraphaugen!
Ivan Hammer
 player, 168 posts
 Most Wanted
Wed 2 May 2012
at 10:25
Re: Flash - Fudge I : Test run.
Det lyder et noe oppgitt, "Ai ai kapten."fra Watts før han snur nesen mot Potsdam og gir gass. Potsdam? Hva pokker kan gå galt i Potsdam?

This message was last edited by the player at 10:25, Wed 02 May 2012.

Nybakk
 GM, 398 posts
 Maktsyk
 Overwatchbestyrer
Sat 5 May 2012
at 18:35
Re: Flash - Fudge I : Test run.
På Wilkins' ordre blir Nugget bestemt flyttet fra forsetet og plassert bak sammen med de andre. Wilkins setter seg så fremme ved siden av Watts. Turen til Potsdam foregår med trykket stemning fremme, men med plenty av kake for de som sitter bak på planet.

Etter et par timer ligger Potsdam foran dere. På ingen måte en liten by, men tidens tann har tæret på bygningene. Gatene ser dog fremkommelige ut.

Tar alltid pause i slike situasjoner for å gi dere mulighet til å legge planer, gå inn til fots, etc.
Rosseland
 player, 464 posts
Sun 6 May 2012
at 10:23
Re: Flash - Fudge I : Test run.
Nugget har glemt hva som skal skje. Hvorfor bare står vi her da? Wilkins får ikke mer kake for øyeblikket da han tydeligvis er for opptatt med å mele sin egen.
Jack T. Russel
 player, 24 posts
Mon 7 May 2012
at 21:41
Re: Flash - Fudge I : Test run.
Wilkins sitter med hodet lent mot vinduet på hans side, munnen på gløtt og i dyp søvn.

OOC: Venter vi på noen..? :/

This message was last edited by the player at 21:41, Mon 07 May 2012.

Showly
 player, 204 posts
Mon 7 May 2012
at 22:52
Re: Flash - Fudge I : Test run.
Drake er allerede ute av bilen. På taket med kikkert og skuer utover området.

Observasjon: Dårlig
Nybakk
 GM, 401 posts
 Maktsyk
 Overwatchbestyrer
Tue 8 May 2012
at 14:42
Re: Flash - Fudge I : Test run.
Venter på at kommandøren skal gi ordre ^^

Drake ser ikke annet enn en stor flokk med ravner som flyr til værs i østkanten av byen. De lander fort på diverse hustak i nærheten. Wilkins våkner så smått fra dvalen.