Gratulerer med dagen Lupin! Fudge: sommer-teaser.   Posted by Nybakk.Group: 0
Nybakk
 GM, 419 posts
 Maktsyk
 Overwatchbestyrer
Sat 19 May 2012
at 21:41
Gratulerer med dagen Lupin! Fudge: sommer-teaser.
Lupin får beskjed om å innfinne seg på Lewis' kontor. Som sagt så gjort.

Ah, Lupin. Utmerket. Vi har et omfattende feltagentoppdrag. Et oppdrag for Dixons fremste feltagent. Men McKenna er desverre opptatt med borgermesterpliktene, så det faller til deg å påta seg oppgaven. Du skal til Japan. Som du sikkert vet, trappes den fronten kraftig opp, og både vi og japanerne sitter på en a-bombe hver. Detaljene i oppdraget holdes hemmelig inntil du er underveis, men det jeg kan røpe er at du skal dypt, dypt inn bak fiendens linjer. Også enda litt dypere.

Et fartøy og noen få feltagenter herfra vil bli stilt til din disposisjon, men vi er allerede underbemannet, og besitter dessuten ikke all den ekspertisen du vil trenger her på basen. I første omgang må du derfor fokusere på å skaffe deg et skikkelig team. Jeg har tatt meg den frihet å lage en dossier med noen kandidater jeg tror du kan være interessert i, men hvem du tar med er opp til deg.

Lykke til, og fint om du holder dette så hemmelig som mulig.


Lewis rekker frem en tung dokumentmappe.

God lesning.


Dossier:

Navn: Esteban Fatalio
Nasjonalitet: Spansk
Spesialitet: Etteretning, avhør og okkultisme

Bio:
Tidligere stor-inkvisitør i Vatikanet, fanatisk kristen, og kraftig demoralisert av Vatikanets undergang og pavens dødsfall. Ryktene vil ha det til at han har tatt til alkoholisme, og oppholder seg i en landsby utenfor Gibraltar. Koordinater angitt i vedlegg. Det kan være vanskelig å få Falatio til å jobbe for sin tidligere fiende, men klarer du det, har du en uovertruffen etteretningsoffiser.

Navn: John Henry Wilksley
Nasjonalitet: Engelsk
Spesialitet:  Avansert mekanikk og teknologi

Bio: Wilksley arbeidet tidligere ved universitetet i Oxford, med fysikk og matematikk. På fritiden arbeidet han på en rekke banebrytende prosjekter for det militære, blant annet innen samband. Wilksleys talent er udiskutabelt, han er noe av en savant, og er kanskje den dyktigste innenfor sitt fagfelt på kontinentet. Han har imidlertid hatt store problemer med å samarbeide med andre, og forlot nylig universitetet etter et sammenbrudd i en forelesning. Hans nåværende posisjon er uviss, men ansatte ved Oxford sier han snakket om å dra til Wien.

Navn: Helmut Hoydenheimer
Nasjonalitet: Nederlandsk
Spesialitet: Medisin og udøde

Bio: Fra den berømte legefamilien Hoydenheimer, Helmut har mange års erfaring som forsker på udøde i Praha sammen med sin kone Wilhelmina. Sistnevnte ble dessverre bitt av en zombie på en ekskursjon for tre år siden. Hoydenheimer skal ha gått inn i depresjon, og trukket seg tilbake til et chateau i Transylvania. Området er farlig, men Hoydenheimers kunnskaper kan komme godt med, han er også en ekstremt dyktig kirurg.


Navn: Jack Spades
Nasjonalitet: Britisk
Spesialitet: Infiltrasjon og forkledning

Bio: Jack Spades er neppe denne personens ordentlige navn. Han har sonet flere dommer for falskmyntneri og svindel, og er en notorisk spillegal og kleptoman. Eneste grunn til at han ikke sover med fiskene allerede, er hans talent for tyveri, særlig forkledninger. Snakker 5 språk, deriblant japansk. Sist observert I Riga. Tvilsom moral, men du finner ingen bedre hvis du akter å infiltrere japanerne.

Navn: Igor Vashnyn
Nasjonalitet: Russisk
Spesialitet: ?

Bio: Igor Vashnyn er kanskje det kraftigste biovåpenet observert. Det er så langt registrert 172 forskjellige effekter, men problemet er at Igor har liten eller ingen kontroll over dem. De ser ut til å dukke opp og forsvinne tilfeldig, noen harmløse, andre ekstremt destruktive. Plassert i en base på Island for andres sikkerhet. Tar du ham med deg bør du kanskje holde ham under observasjon, og litt isolert fra resten.

Navn: Harry Bockleblast
Nasjonalitet: Skotsk
Spesialitet: Krigføring

Bio: Leiesoldat fra Hebridene, Bockleblast ble ansatt av den britiske hær med det oppdrag å lage et helvete for japanerne utenfor Singapore. Til nå har vi blitt fakturert for over 200 soldater drept og to dusin kjøretøy ødelagt. Bockleblast kan være vanskelig å lokalisere, men klarer du det, har du en ekstremt dyktig frontkjemper.
Rosseland
 player, 479 posts
Sat 19 May 2012
at 23:32
Re: Gratulerer med dagen Lupin! Fudge: sommer-teaser.
Å, Gud! Hurra for meg!
Ved første øyekast merker Lupin at noen av navnene ikke kiler akutt i appelmusklene.
Takk, for tilliten, sjef. Jeg skal ikke skuffe deg denne gangen heller.
Rosseland
 player, 494 posts
Wed 6 Jun 2012
at 09:28
Re: Gratulerer med dagen Lupin! Fudge: sommer-teaser.
Etter nøye overveining, og atten kartonger tobakk senre tropper Lupin opp på Lewis` kontor.
Sir. Jeg har bestemt meg.
Han tar nok en sigarett, og setter seg, ubedt i en av stolene i salongen.
Med tanke på kandidatenes atributter, på tross av deres lokalisering og tidvise trang til total isolasjon og eremittisering, har jeg bestemt meg for at vi skal finne alle.