Fudgemunch: Generell info. Lister og arkiv.   Posted by Nybakk.Group: 0
Nybakk
 GM, 15 posts
 Maktsyk
 Overwatchbestyrer
Sun 1 Aug 2010
at 19:28
Fudgemunch: Generell info. Lister og arkiv.
DM- karakterer i Fudge

Offiserer i Dixon etter rangorden:

Generaler og deres adjutanter:

Andrew Hugh Tavernish, kommandør for militærbasen i Dixon, og kommandør for de østeuropeiske britiske styrker. Også med i hærens overkommando.

Anderson, hans adjutant.

Hirschfeld Lewis, nestkommanderende i Dixon, med ansvar for infanteriet og hjemlig sikkerhet.

Anderson, hans adjutant.


Oberster og deres adjutanter:

Renfield Earlington, 32. Jarl av Earlington, sjef for Dixons marine og båttrafikk. Dette inkluderer sikkerheten på havna. Skal visstnok være kvalmende rik, men maritim. Nå på bryllupsferie.

Anderson, hans adjutant.

Leslie ”Hindenburg” Gratton, sjef for Dixons flyvåpen. Fikk tilnavnet ”Hindenburg” etter en episode hvor han bragte 5 tyske zeppelinere i bakken, etter at hans egen zeppeliner var overtent. Har fortsatt arr etter brannskadene.

Anderson, hans adjutant.

Oliver ”Ollie” Umperton. Sjef for Dixons beskjedne panservåpen og andre motoriserte kjøretøy. Den i Dixon med høyest rang på tross av sin ikke-militære bakgrunn. Var opprinnelig mekaniker, og har nærmest egenhendig bygget opp Dixons panservåpen. Bokstavelig talt.

Anderson, hans adjutant.

Elliot Klohr, sjef for Dixons etterretningstjeneste og feltagentvirksomhet. Blir sjelden sett offentlig, eller av noen som helst for den saks skyld. Foretrekker å gi sine ordre gjennom andre, som oftest Tavernish.

Anderson, hans adjutant.

Hugo Van Dreyer, Innehaver av viktoriakorset for utmerket innsats under felttoget i Frankrike. Har også deltatt på en rekke spesialoperasjoner, og jobber for det meste innenfor feltagentvirksomheten. Vikarierer også for Earlington.

Anderson, hans adjutant.Majorer og andre interessante offiserer av lavere rang:

Kevin Davies Burgundy, 14. Baron av burgundy, sjef for ammunisjon.
John Henry Willwoggle, sjef for annet utstyr.
Graham Byrd, sjef for justis.
Stephen Glamore, sjef for vedlikehold.
Jeffrey Colbert, feltagent.
Gary Oldfieldville, regulær offiser.
Frank ”Sausage” Perkins, regulær offiser, tredobbelt mester i militærbasens årlige pølsespisekonkurranse. Død
Dwight Jocelyn Perseth, Lyshåret feltagent og biovåpen. Død
Harvey Slyth, regulær offiser.
Brsjppt, feltagent.
Timothy Mcwalkinson, 23. Hertug av Mcwalkinson, regulær offiser.
McAfee, feltagent med ansvar for konterspionasje. Har sålangt ikke fakket noen spioner, men har stengt en rekke teatre, nattklubber og kaffehus.
Zeppelinerkaptein Hangover, Zeppelinerkaptein.
Gregory Fields, biovåpen med infiltrasjon som spesialitet. Har desverre en lei tendens til å få voldsomme raserianfall hvis noe går ham imot i felten.
Travis Cooper, feltagent og biovåpen. Evne ukjent.
Dominic Rublik, Feltagent og biovåpen. Kan nyse syre. Førte til en tragisk ulykke sist vinter, men Burbanks har tro på at han kan finne en måte for å få menig Uptons nese til å gro ut igjen.
Overseniorforskere (og assistenter):

Robert Burbanks, tidligere sjef for Dixons labarotorier og forskning, spesialist på biovåpen og mutasjoner. Mottok nylig Nobelprisen for sitt arbeid innen dette felt. Også med i styret for teknologisk og militær utvikling. Nå tilbake etter en atombombeulykke.

Anderson, hans assistent.

Seniorforskere:
Dilwood Hardy, ansvarlig for psykologisk forskning, med særlig vekt på biovåpen.
Andrew Huntington, ansvarlig for medisinsk forsking.
Brent Langton, ansvarlig for daglig drift av laboratoriene, og stedfortredende sjef for laboratorier og forskning under Burbanks’ sykeleie.
John Wilckes, Medisiner og feltforsker. Arbeider helst ved fronten.

Willem Jackopy, tekniker fra den berømte Jackopy-familien. Flink med alskens mekanikk. Jobber nå som våpenutvikler. Kontrollerer størsteparten av Jackopy-imperiet, inntekt uviss.


Andre i Dixon militærbase:

Inspektør Morgan Bribeasy, etterforskingsleder.
Betjent Carl Wallis, justisfunksjonær, Bribeasys assistent.
Francis Grottie, arsenalansvarlig.
Paul Claymore, sjef for utstyrslageret
Everett Jennings, sjef for fengselet.
Nigel Harper, fengselsavdelingsleder for seksjonen for svært farlige elementer.
Fred Hillings, hadde tidligere Harpers stilling, er nå fengselsbetjent etter en rømningsepisode.
Henry Film, kameramann med ansvar for videoovervåkning.
Frank Reel, visesjef for videoovervåkningen.
Brent ”Creepy” Canville, ansvarlig for medisinsk spesialutstyr og proteser.
Watson, tidligere menig, så Maximillian Fitzgeralds assistent, så menig igjen, nå assistent til Colin Mckenna.
Claude og Louis - Giuseppe, glatte, franske flymekanikere av heller tvilsom legning.
Harold Villers, Gagoundeballs sekretær.

Ikke - militære personer:

Fedora, den ubestridte kongen i Dixons underverden. Holder til i et herskapshus utenfor byen, sammen med sine talløse livvakter. Ses sjelden offentlig eller uten Fez. Antas å ha en form for overmenneskelige evner, da han er blitt både skutt og flambert uten å dø av det. Regnes som ekstremt farlig. Også den eneste som har blitt snikskutt av Ivan Hammer og overlevd det. Har et lite arr til minne om hendelsen.

Samuel, eldre utseende herre som ble oppdaget og skutt av Ivan Hammer i New York. Til tross at hodet hans ble kappet av, sto han opp igjen i Europa, hvor han har blitt observert blant annet utenfor Roma. Ser ut til å kontrollere en form for udøde monstre kalt New Yorkere.

Joshua, rødtoppen hvis okkulte rituale ble avbrutt av Hammer og Von Niederland. Hodet hans ble skutt i stykker, og siden tilbrakte det noen måneder i en papirpose, hvor det fartet Europa rundt sammen med den muntre dvergen. Sto til slutt opp igjen, og er sist observert utenfor Roma sammen med Samuel. Ser ut til å ha en viss kontroll over zombier.

Leif Leifson, Skipper fra Island. Driver et noe lyssky shippingkompani. Har nylig kommet i myndighetenes søkelys etter mistanker om lemensmugling og dvergfetisjisme.

Varulvkongen, sjef for varulvene utenfor Praha. En stor og røslig type som ikke liker at noen kommanderer ham, eller vekker ham når han sover.

Bruno Mezzia, president i Dixon forfatterforening, og leder av bokhandlerlauget. Vel anerkjent i litterære kretser, selv om han enda ikke har utgitt noe. De massive pengegavene til Dixons kulturliv kan muligens ha noe med dette å gjøre. Ordførerkandidat.

Victor Iriga, Fezens mann i Riga.

Budd, mutert lemenunge, besatt av Vidar Geiteseng.
Eric, vertshuseier. Var inntil nylig Susannah Clarkes arbeidsgiver. Har i det siste opplevd en markant nedgang i omsetningen, etter at en britisk offiser ble skutt rett utenfor vertshuset hans.
”Gullhår”, særs blond omreisende med en egen evne til å dukke opp under merkelige omstendigheter. Har blant annet vekket Ivan Hammer opp fra de døde, og samarbeidet med ham om å myrde den britiske regjeringen. Ble også oppdaget som fange på et sunket skip, og antente en Ivan Hammer - etterlikning i Praha.

Geoffrey Thornwood, litteraturelskende gentleman. Ble mistenkt for å være poesimorderen. Sonet en mindre dom for angrep på britiske feltagenter.

Victor Tsupka, bokhandler i Dixon. Hadde tidligere et snev av spillegalskap, men dette er nå kurert etter behandling på Dixon psykiatriske klinikk. Bruker nå all sin energi på diktningen.

Edvard, jobber i telefonsentralen til Dixon psykiatriske. Glad i skjemaer.
Ben, Vakt i the Tower.


Brett Douche, ansvarlig redaktør i Dixon Daily.

Andy Smith, Hans Smuhle, John Rubbel og Patt Beat. Driver advokatfirmaet Smith, Smuhle, Rubbel og Beat, med skilsmissesaker som spesialitet.

Harold Tallmouth, rik korpulent gentleman. Ryktene vil ha det til at han hadde et forhold til Lucille Applethorne.

Hans Emmanuel Cock, velrennomert forfatter.

Jimmy Pickle, velstående drittsekk.

Dorothy Teedle, enkefrue som visstnok tilbringer sine siste leveår med å drikke røyke og spille bort sin avdøde manns formue.

Paddy O'Toole: Styrer den Irske mafiaen. Nå innlagt på sykehus etter et attentat.

Mickey, O'Tooles høyre hånd.

Creedence Clearwater, journalist i Dixon Daily, opptatt av pressefrihet.


Minovich Ratka, tidligere gambler, nå ravende gal etter et kupp som gikk galt for 12 år siden. Bor i Riga.
Jakob Kreutz, korrupt regnskapsfører fra Riga.
Brett Douche, redaktør i Dixon Daily.

Harold Leafpeak, Statistiker. Opplevde en voldsom oppgang i etterspørsel under valget i Dixon, da han utarbeidet målinger for begge sider. Samarbeider nå med myndighetene i Dixon om å skaffe tilveie nødvendig statistikk.

Charlie Frisch, leder for Dixon skattekontor og finanser.Fanger i Dixon:

Fred og Barney, tommelløse gangstere. Fanget under en blodig incident på havna av McKenna og Lupin. Dømt for overlagt drap ved morderroboter.
Gaspard, franskmann, tidligere Brasserieier. Sitter inne for drapsforsøk og storskala våpensmugling. Fanget av Lupin og Mckenna
Susannah Clarke, Satt inne for medvirkning til drap og drapsforsøk. Har dyptpløyende psykiske problemer, og er blant annet overbevist om at Ivan Hammer skal komme og befri henne. Fanget av Lupin.Nemesiser:

Adam Stockstein, Leiemorder velkjent for sin dyktighet og dedikasjon. Nå fengslet for drapsforsøk på Gagoundeballs. Ble opprinnelig fengslet, men fikk avslag på straffen mot å bistå som tolk  under et oppdrag i Singapore. Benyttet der sjansen til å ta livet av Abraham Gagoundeballs, før han flyktet.

Gal rullestolnazi, sterkt forkrøplet nazist med et flammende hat til feltagenter. Hva som utløste dette hatet er ukjent, men han er observert ved flere store nazistangrep, blant annet hengningen av Ivan Hammer i Praha.

Uhyrer: Talløse

This message was last edited by the GM at 22:45, Fri 03 Feb 2012.

Ivan Hammer
 player, 75 posts
 Most Wanted
Sun 30 Jan 2011
at 12:46
Re: Fudgemunch: Generell info. Lister og arkiv.
Etter mye om og men kom vi oss endelig fram til å lage en achievementliste. Her er noen forslag jeg og Nybakk har kommet med, kom med egne forslag snarest!

1.Leiv Erikson Jr: Oppdag/Dra til Amerika.
2.Dead Wreckening: Drep 1000 zombier med Dead Reckoning
3.Alternative virkemidler: Gjør noe kriminelt som setter deg i fare for å oppnå noe konstruktivt i Dixon.
3.*Tumbleweed*: Overtale en medspiller til å gjøre noe sinnsykt med en skje.
4.Skovly...: Inspirer ett Skovly-quote
5.Våghalsen: Vinn en runde Russisk Rullett.
6.Dead Poet Society: Ta livet av Poesimorderen
7.Cascabel: Bli drept av Adam Stockstein
8.Luck of the Irish: Ha så flaks at DM ikke synes det er morsomt en gang.
9.I Got My Eye on You: Drep noen med blodøye.
10.Mr.Manhattan: Forårsake en atomeksplosjon
11.Smil bredt: Garroter 15 mann på en session
12.Black Ops: Fullfør ett oppdrag der det er fare for å bli skutt på uten at fienden får skutt et eneste skudd (DMs discretion)
13.The Great Explorer: Oppdag 5 biovåpenevner.
14.Dressed To Kill: Drep en zombie med slipset dens
15.Desperat: Bruk 3 rollepoeng på en session. Skilloppgraderinger teller ikke.
16.Ein, Zwei, DIE!: Ta livet av 100/1000/10 000 nazister
17.The Means of Production:  Ei en bedrift verdt 10 mill. pund på børsen.
18.Inglorious Basterd: Samle 100 nazitrofeer.
19.Boom, Headshot: Drep 2 fiender med en kule.
20.Mothman: Bli erklært sinnsyk og innlagt.
21.Dollar Bill: Få problemer på grunn av den massive kappen din.
22.Ozymandias: Fang en kule med nevene, bygg en dommedagsmaskin OG gjør noe grusomt for fellesskapets beste.
23.Gudommelig: Skyt og drep en fiende du ikke kan se.
24.Don't Stop Me Now: Drep en zombie med en biljardkølle
25.But I AM Pagliacci: Drep 25 klovner
26.You Have M@il: Motta trusselbrev.
27.Fra A til Å: Sett alle adjutantene i arbeid
28.Omgwtfbbq: Sett fyr på 10 fiender i en kamp.
29.Rule Britannia: Mei ned 50 fiender for the britiske imperiet til tonene av Rule, Britannia.
30.Krazy Ivan: Ta livet av en sittende regjering.
31.To tette og en badehette: Bli kastet utfor pir 13 med sementsko
32.Double Dipper: Mist to karakterer i samme session.
33.Connoisseur: Ha 10 forskjellige karakterer.
34.Rickles og Palpatine: Ha så tunge juridiske problemer at du leier inn advokater.
35.Hindenburg Jr: Skyt ned 5 zeppelinere.
36.Om sans, samling og zombier: Skriv en bok med denne tittelen.
37.Suck it, Twilight: Drep 5 vampyrer
38.Founding father: Vær med på å starte et hemmelig forbund.
39.Free fallin: Fall 100 meter og overlev
40.I want to break free: Prøv å komme deg løs i 10 runder på rad, uten å lykkes.
41.Meet the spy: Avslør en av spionene i Dixon
42.The Man With the Biggest Sombrero: Vinn en duell.
43.Dust in the Wind: Drep en fiende og etterlat INGEN spor.
44.For a Few Dollars More: Ta en jobb som leiesoldat for en gruppe som står i opposisjon til Dixon.
45.I'm on a Boat!: Ei en båt og vær dens kaptein.
46.Live and Let Die: Drep en spion som prøver å drepe deg.
47.Stuck In the Middle With You: Skjær av noens øre.
48.Iron Man: Bygg og styr en mecha-robot.
49.The B-Team: Fullfør et oppdrag ingen trodde du skulle klare mens du er på flukt fra autoritetene og kom deg unna på ekstraordinært vis.
50.The High Cost of Living: Ei et hus til over £5 mill.
51.Brawl Street: Vær involvert i et masseslagsmål på børsen
52.Double Standards: Ha minst løytnants rang hos både britene og nazistene på en gang
53.Fire elementer: Drep en fiende med henholdsvis jord, luft, ild og vann.
54.At the Oscars: få trøbbel på grunn av Dixons ypperlige videoovervåkning
55.Red Musician: Drep minst et dusin fiender med et stalin-orgel
56.Big in Japan: Bli den mest forhatte mannen i det japanske imperiet
57.Unleash the furry: Få lemen til å ta livet av minst to dusin tyskere
58.The troll hunter: drep minst ett av alle trollslagene
59.Good priorities: Ha flere achievements i Fudge enn du har i tf2.
60.Variert: Spill en karakter fra alle medlemslandene i De Allierte og Aksemaktene
61.Inspirert: Vær med på å lage 60 achievements til Fudge.
62.Left 2 die: Bli etterlatt av dine allierte
63.No man left behind: Skyt en alliert for å spare ham ydmykelsen over å bli tatt tilfange
64.Ass-Man: Ta over Hirschfeldt Lewis' jobb.
65.Never compromise. Not even in face of armageddon: Gjør det motsatte av det alle i gruppen din gjør. Må være på grunn av noe karakteren tror på personlig
66.Dr. Manhattan, I presume?: Rekonstruer deg selv etter en freak atomkraft-relatert ulykke.
67.Hard Counter: Bruk et våpen som bare fungerer mot en spesiell fiende (f.eks en trestake eller helligvann)
68.Fear the reaper man: Drep en fiende ved bruk av jetpack og to pistoler
69.V-Day: vær ansvarlig for utskytningen av en V-2 rakett
70.Enthusiasms. I get enthusiasms: Drep en gangsterboss med balltre
71.Back in Black: Dø, og returner som udød
72.Gordon Freeman: Fullfør et oppdrag uten å si et eneste ord.
73.Friendly fire on: Skyt en alliert ved et uhell.
74.Battle without honour and humanity: Skyt før det avtalte tidspunkt, som den kjøteren du er.
75.Classy Brew: Ha en klein samtale over en kopp kaffe.
76.Forever bronze: Tap 3 kamper på rad.
77.Ragequit: Ta livet av deg for å ødelegge seieren for fienden.
78.gg: Innrømm at du har tapt.
79.gl hf: Hils høflig på din fiende, og bli enige som siviliserte regler for det kommende blodbadet
80.Orientekspressen: Ta livet av 100/1000/10000 japser.
81.Stairway to Heaven: Ta livet av 100/1000/10000 vatikansoldater.
82.Tallahassee: Ta livet av 100/1000/10000 udøde.
83.Back to the USSR: Ta livet av 100/1000/10000 sovjetiske soldater.
84.Some corner of a foreign field: Ta livet av 100/1000/10000 briter.
85.Royal Flush: Ta livet av en hel kongefamilie.
86.Tore fra Singapore: Skaff en papegøye.
87.I am The Stig: Trill Fremragende i kjøring.
88.A man chooses: Ta livet av noen med en golfkølle.
89.Gentlemen!: Forråd eller bli forrådt.
90.Jitterbug: Start en freak gasoline accident ved å tenne en røyk.
91.The Sweat on His Brow: Ta æren for noe en annen karakter(spiller/npc) har gjort og kom unna med det.
92.Got a Light?: Med en flammekaster i hver hånd, tenn en røyk med den ene samtidig som du dreper noen med den andre.
93.The Man With a Plan: Lag en plan for et scenario der det er fare for å dø, og utfør den feilfritt i samarbeid med minst 3 allierte.
94.Bussring: Fullfør et oppdrag uten å stige av Dead Reckoning en eneste gang.
95.Frykt og avsky i Dixon: Ta syre og gå på en 2 dagers tripp i Dixons gater.
96.Baker's Dozen: gi info til fienden om de alliertes baser og missilsiloer og utelate en eneste. Når fienden så vender sitt onde øye mot informasjonen gitt, vil den utelatte militærinstansen gjøre kort prosess med fiendens uforberedte baser.
97.Susan B. Anthony: Lure noen til å gjøre en minimumsinnsats, uten at vedkommende vet at innsatsen vil gi en stor gevinst. (verdiøkning på minst 50%) Pengene SKAL tas fra noen som har for mye, helst av umoralske grunner. Kan også kalles en Robin Hood and dagger.
98.Bernie Mac: Være ansatt i et casino under navnet Ramone, rane casionoet, og fortsatt være ansatt en forthnight senere.
99.Irwin Allen: Forårsake en naturkatastrofe som inneholder store katter.
100.Ghost Soldier: Bli usynlig.
101.The Brody Fullføre et helt mission kun forkledt med en litt stor løsnese.
102.Shake Sinatra's hand ta Frank Sinatra i hånden.
103.Massive Ferguson Eie et fotball-lag.
104.Death Cab for Newbie Drepe en adjutant eller rookie med en drosje.
105.Green Day Ta livet av en fiende med uran.
106.Your Chemical Romance Ta livet av en fiende med giften på hans kjæres lepper.
107.Billie Martin Få en ny sjans av dine fangevoktere, som følge av dine venners trusler om tortur.
108.Rocket Man Være in orbit.
109.Green Lantern Gi et helt samfunn kreft via en sterkt radioaktiv lampe.
110.Vidar Geiteseng Fullstendig godtroende fjerne Vatikanet fra jordens overflate med et atomvåpen.
111.Singapore Sling Komme seg ut av Singapore på en svært ukonvensjonell måte.
112.David Toskakake Kun gå i islender.
113.Death by Oompa Loompa Ta livet av noen med godteri
114.Like a Rolling Stone Få noen til å være ufrivillig på reise i minst et år.
115.A Nightmare Before Christmas lage en julekalender av død.
116.Hamlet ta over et kongerike før den avdødes seng er kald.
117.Fox News annonsere vinneren av et valg før stemmene er talt.
118.Madame Tussaud's Lure noen til å tro at hele huset er fullt av regjeringsmedlemmer og høytstående militære, når disse egentlig jobber på spreng med å sabotere livet til den lurte.
119.Dekk Bord Bli reddet av en innfødt stamme.
120. Great Escape, Kandahar Edition: Redd minst 488 fanger fra ett fengsel på en og samme kveld.
121. Julaften møter D-dagen Huske bursdag til DM-en. Belønning: Ett rollepoeng til førstemann.


Team-Fortress inspirerte (stjålne):
Oh, they're going to have to glue you back together...IN HELL!: Blås 12 fiender til himmels med en eksplosjon.
Heavy Industry: Fyr av ammunisjon for £200 000.
Dead Heat: Drep en fiende samtidig som han dreper deg.
Geneva Contravention: Drep 10 hjelpesløse fiender.

This message was last edited by the GM at 20:50, Thu 05 Apr 2012.

Rosseland
 player, 246 posts
Tue 22 Mar 2011
at 12:12
Re: Fudgemunch: Generell info. Lister og arkiv.
Playing Possum Unngå døden ved å spille død.
Rosseland
 player, 339 posts
Fri 17 Jun 2011
at 10:55
Re: Fudgemunch: Generell info. Lister og arkiv.
MOTSTANDSBEVEGELSEN
For her Majesty, the Queen of England.

Her Majesty the Queen of England, protector of Our Brave, New World. Holder til på ukjent sted i nord.

Sir Allistair September - Sagnomsust leder av motstandsbevegelsen. Valgt på bakgrunn av sin overlegne seier over Tito og styrkene fra Nord ved Bay of our Queen.

Tom Archimedes - Rådgiver for September. Holder til i Trafalgar.

General Rudyard Kingsley - Militær motstandsleder.

Edward Fich - Bataljonsleder Beefeaters.

Winchester Sprocket - Motstandsbevegelsens våpenforsker, inventor of The Sprocket Ascilliator, The Sprocket WingMan og the Sprocket, m.fl.

Steven Cummuluus - Aviatør i Trafalgar.

Dr. Prof. Edward Warwick - Rektor og leder av skolen «War’s institute for incredible infants» og «War’s academy for amazing adults» to skoler i samme festning som trener biovåpen.

Dr. prof. George Franklin - Biovåpenforsker. Professor på War’s schools.

Captain Neptun Nash - Eier av HMS Elvis Presley og HMS Dixieland.

Robert Stone - Eier av puben Boris the Opressor, og kontaktperson for motstandsbevegelsen.

Lapidus Caleidoscope - Eier og sjef for caleidoscope Space centre, oppfinner av the Caleidoscope Eyes. Også sjef for romprogrammet.
Orston Galaxy - Hans adjutant og første og foreløpig eneste mann i verdensrommet.

Mike Dawson - Motstandsperson i Meinhof.


DELTA
For everything we've got, and for everything we are.

Vincent D’Angelo - Leder for Delta i dag. Holder til ved Victoria’s secret. Han er godt beskyttet av sin Jernring, bestående av:
Zardoz - Legendarisk, notorisk og usympatisk drapsmann.
Harridan - Stjålet fra sine foreldre før massakren ved Bentley, oppfostret av Delta.
Gaastra - Hjalp Vincent med kuppet av Ceylon falls.
Randall - Hans bror.

Raptus Bechterev - Avdelingsleder for Deltas biovåpenresearchprogram. Han tok imot Clint Kowalski og Nikita Tupolevski i gruven ved deres ankomst til OBNW. Forsøker å tøyle de radioaktive kreftene som manipulerer genene til spedbarn som gjør dem til Biovåpen


Simon Vinegar - Eier Deltagruvene i New London.

Gino Manifold - Deltas sjefvåpenforsker og lagersjef.

Adolph Göring - Kontaktperson i Meinhof.

Udo Flick - Spion og sabotør. Nå i Trafalgars fangehull.


USPESIFISERTE
Den gemene hop.

Boris Lotte
Doris Lotte
Beatrice Lotte
Venke Lotte
Lise-Lotte
Lotte-Lise-Lotte
Rotte-Lotte
Else-Lotte
Bente-Lotte
Harridan-Lotte

Rainer Flynn - Yppersteprest for Steinspiserne i nord, leder for ofringen av Basil Morningwood ved hans ankomst til OBNW.

The good Lord God Almighty.

Janos Benedict - Sjef for Deltas gruveprogram.

Kenneth Heissman - Heismann H i Benedicts Glass Gardens.

Ebenezer Gould - Eier Gould mining Co. Selger mineraler til Motstandsbevegelsen.

Duncan the Goat

Willie Winchester - Ponchoeier. Drept av Basil Morningwood ved en garasje nordpå.

This message was last edited by the player at 12:39, Fri 17 June 2011.

Serensius Morgrim
 player, 170 posts
 Trollmann
 Egentlig en D&D-karakter
Fri 17 Jun 2011
at 11:51
Re: Fudgemunch: Generell info. Lister og arkiv.
Hva med Herr Flick!?!?

Og er Tom Archimedes han duden jeg møtte i puben?
Rosseland
 player, 340 posts
Fri 17 Jun 2011
at 12:35
Re: Fudgemunch: Generell info. Lister og arkiv.
SANT!
Tom archimedes er han i puben, ja, men du møtte ham ikke i Trafalgar, men i Baader.
Rosseland
 player, 386 posts
Mon 19 Dec 2011
at 16:46
Re: Fudgemunch: Generell info. Lister og arkiv.
Den som kompletterer størst antall av juleachievementsene skal ettersigende muligens kunne motta en gave fra Nybakknissen. Dette er

WAR ON CHRISTMAS

121. O'jul med din Vrede. Virkelig wreake havoc i en julemiddag.
122. Du grønne, glitrende Zombie goddag. Drepe en Z med julepynt.
123. Mannen med svovelstikene  Bli tiltalt for brannstiftelse.
124. Tre kuler til Askepott Avfyre tre skudd som hvert tilfører målet en ekstra feat.
125. Chestnuts roasting on an open fire ...Nuff said.
117. Fox News annonsere vinneren av et valg før stemmene er talt.
115. A Nightmare Before Christmas lage en julekalender av død.
25. But I AM Pagliacci: Drep 25 klovner
126. The Road to incineration. Sette seg fast i en pipe.
113.Death by Oompa Loompa Ta livet av noen med godteri7
126. Awkward. Vær for for mange i en Rickshaw.

This message was last edited by the player at 16:51, Mon 19 Dec 2011.

Serensius Morgrim
 player, 196 posts
 Trollmann
 Egentlig en D&D-karakter
Mon 2 Jan 2012
at 18:47
Dead Reckoning
- Inception-style trekantbelter
- Spor for å spenne fast bagasje i første etasje (horestrips)
- 4 brannslokkingsapparat oppe og nede.
- Branntepper for å legge over bagasje
- Kamonetting
- Flak-kanon og to MGer på taket
- Stålbøyler innebygd i karosseriet for å støtte vekt
- Bilde av det originale crewet (Ahab Gagoundeballs, Colin McKenna, Jodr Godicek, Jean Lupin, Conan Ferguson, Allen & Sanderson.)
- Intercom i hver etasje ved fronten
- Gjerde rundt taket man kan vippe opp alá bowlingbane
- Slanted panser i fronten
- Skuddsikre vinduer ved førersetet
- Grammofon. Plater: "Rule Britannia," "Beyond the Sea"
- Rigg til å feste Duncan "Ballista" Willams' (Adis) drakt bakpå. tar 10 min å rigge

http://imageshack.us/photo/my-...6/drfrsteutkast.png/

This message was last edited by the player at 23:37, Sun 21 Oct 2012.

Nybakk
 GM, 416 posts
 Maktsyk
 Overwatchbestyrer
Fri 18 May 2012
at 17:32
FUDGE-KANON
På tide vi får opprettet en liste over ting alle fudgere bør ha lest/sett/opplevd. Fint om dere poster forslag i ryktemølla, så holde vi denne tråden oversiktlig. Jeg editer bare inn i denne posten. Åpner med noen korte opplagte for å sparke ting igang. Skal forsøke å være streng så lista ikke blir enorm. Skriver også inn kandidater.

Grafiske romaner (nekter plent å kalle dem tegneserier):

*Watchmen
*Hellboy
Kandidat: Wasteland (post-apo serie, anbefales)

Bøker:

*Ender's game + Speaker for the dead.
*Ready player one
*Dracula
*Game of thrones
*Good omens

TV-serier:

*Blackadder
*Firefly
*Community
*Supernatural (jeg må virkelig få sett denne, mistenker at jeg har noen sterke trademark-claims på dem)
*Sherlock


Filmer:
*Pretty much alt med zombier
*Alt Tarantino
*Watchmen igjen
*Machete
*V for vendetta
*Poirot
*Miller's Crossing
*BATMAN. ALT, men spesielt jokeren.
*Inception

PC-spill (konsoller kan gå å henge seg i kontrollerledningen):
*Mass Effect-serien!
*Half-life-serien
*Team Fortress 2
*Red Alert-serien
*Bioshock!!!
*The untouchables, gudfaren, Scarface
*Oceans 11,12,13 osv
*XCOM

Musikk:
*Bob Dylan
*Alt annet er på AOW/fudge listene.

This message was last edited by the GM at 23:39, Sat 20 Oct 2012.

Nybakk
 GM, 623 posts
 Maktsyk
 Overwatchbestyrer
Wed 29 Jul 2015
at 15:14
Re: FUDGE TIMELINE
Sånn noenlunde korrekt fudge timeline, med et naturlig fokus på de stedene i verden spillerne har frekventert. Vil dere ha info utenom dette får dere lese en bok eller noe ingame. Oh og lemmeknow hvis dere mener noe er feil. Særlig månedstidspunktene i den første halvdelen av lista må tas med en klype salt. Merk at alle nye hendelser har en strek foran. De er dermed å anse som separate selv om de har forekommet i samme måned.

År 0
Den britiske regjeringen erklærer apokalypsen for offisielt over.  Ny tidsregning begynner.

År 29
Første registrering av et biovåpen. Feltagentprogrammet opprettes.

År 31
Januar: Japan får en ny keiser, men befinner seg fortsatt under britisk herredømme.

År 33
Februar: Ivan Hammer og Vidar Geiteseing blir rekruttert inn i det britiske feltagentprogrammet.

Mai: General Tavernish overtar som øverstkommanderende i Dixon.

Juni: Burbanks blir skadet i kamper mot tyske styrker.

August:Den franske gangsterkongen Jaques Bellerose dør i et attentat ved pir 13. Fedora får dermed full kontroll over Dixons underverden.

September: Ivan Hammer, Jack «the plumber» og Vidar Geiteseng er på ekspedisjon til Amerika.

November: Ivan Hammer, Stiedtgünther von Niederland og Jack «the plumber» deserterer fra den britiske hæren.

-Jack «the plumber» blir drept av britiske styrker. Britene mister en zeppeliner i slaget. Stiedtgünther von Niederland unnslipper.

Desember: Ivan Hammers henrettelse i Praha blir avbrutt av et nazistangrep. Hammer unnslipper i kaoset.

-Bibliotekstårnet i Praha blir ødelagt.

År 34
Januar: Gjengkrig i Dixon.  Fedoras styrker står mot styrkene til den mystiske Vlacha, samt den italienske Cornetto-familien. De får støtte av Ivan Hammer, som utfører et mislykket attentat mot Fedora.

Februar: -Sentrumsslaget.  Vlacha og Giovanni Cornetto blir drept i kampene. Ivan hammers medløper Sasha likeså. Hammer blir skadet i kampene, og erklært død på stedet.

-En lyshåret person bryter seg inn på Dixon militærbase og vekker Ivan Hammer. Hammer blir sendt til London for å henrettes.

-Hammer frigjør seg under henrettelsen, og lykkes i å myrde den sittende britiske regjering i en selvmordsaksjon.

Mars: Regjeringens fall igangsetter en serie opprør på kontinentet, særlig i Frankrike og Vatikanstaten.

April: Korsikanerne styrker det franske opprøret.

Mai: Dixons ordfører dør i en fryktelig ulykke.

Juni: Britiske styrker vinner en stor seier mot det franske opprøret.
-Oberst Feldhurst faller ned fra Eiffeltårnet og omkommer. Hugo Van Dreyer forfremmes for å erstatte ham.

September:Paven snikmyrdes av en britisk gruppe, anledet av Vidar Geiteseng og Eugene Vancroft.

-Dixon får sine første ofre i det som skal bli kjent som Poesimorder-saken.

November: Denne perioden omtales i Dixon som «døgnfluemåneden» grunnet de 4 feltagentene som alle omkom i løpet av sitt første oppdrag, helt separat fra hverandre.

-Eugene Vancroft henrettes av tyskes styrker.

-Slaget om Roma. En atomeksplosjon tar livet av en rekke feltagenter, deriblant Vidar Geiteseng. Britene lider store tap, og mister nesten alt av panserstyrker, samt flere zeppelinere. De tyske styrkene lider imidlertid langt mer alvorlige tap, og slaget vil frata tyskerne enhver mulighet til å iverksette offensive operasjoner i Europa i lang tid fremover.

Desember: Japan lukter svakhet hos britene etter slaget om Roma, erklærer sin uavhengighet og iverksetter en offensiv i Sørøst-Asia.

År 35
Januar: En ny pave blir utnevnt. Utvelgelsen blir kritisert for mistanker om tung britisk involvering.

Februar: Et japansk krigsskip blir senket i Middelhavet av britiske feltagenter.

-Colin McKenna får Roma til å blomstre.

Mars:De første rapportene om «en gyllen ånd som jager bort udøde» dukker opp utenfor Roma.

-Innbyggerne i en fransk landsby nær alpene blir funnet massakrert. Lemen mistenkes.

April: Dixon opplever et stort innrykk av irer.

-Den britiske forskeren Dilwood Hardy hevder Vidar Geitesengs ånd beskyttet ham under et vampyrangrep utenfor Roma.

Mai: Abraham Gagoundeballs dør i kamp mot Adam Stockstein utenfor Singapore.

-En britisk feltagentstyrke finner Willem Jackopy i Ukraina, og tar ham med til Dixon.

Juni-Juli: En britisk ekspedisjon utforsker Manhattan og etablerer kontakt med en liten koloni på kontinentet. Japanerne stjeler dog et atomvåpen.

-Atlantic & Beyond blir grunnlagt.

September: Geoffrey Thornwood blir dømt til fengsel for å ha angrepet britiske feltagenter. Påstandene om at han faktisk er poesimorderen blir ikke bevist.

Oktober: Borgermestervalg i Dixon. Colin McKenna stiller mot Bruno Mezziah.

November: Irenes leder, Paddy O’Toole blir skadet i et attentat.

-Muligens under påvirkning av narkotiske stoffer går Wickus Van der Neu Guy amok i Dixon. Han blir det 24. biovåpenet til å begå grov kriminalitet innenfor bygrensen (som man vet om).

-Etter en ekspedisjon til Aeden blir Neu Guy arrestert. Han dør senere i fengsel.

Desember: Colin McKenna vinner borgermestervalget, og blir Dixons nye ordfører.

År 36
Januar: Et tysk forsøk på å detonere en atombombe i Dixon blir avverget.

-Vidar Geiteseng saligkåres av den katolske kirke.

Februar: Jean Limpette Lupin får i oppdrag å sette sammen en spesialstyrke for oppdrag bak frontlinjen i Sørøst-Asia.

Mars: Angrepet på Kagoshima sambandsstasjon

- Raidet mot Kipnin Towers. 264 sivilie Japanere dør i den påfølgende brannen.

April:

-Et team av britiske feltagenter anført av Lupin klarer å detonere den stjålne japanske atombomben dypt inne på det kinesiske fastlandet.

Juni:
Et team feltagenter rydder Shady Woods Isle for fiender, slik at det kan bygges et fengsel der.

This message was last edited by the GM at 22:20, Fri 08 May.