The Saga of Fatima the Vampire.   Posted by The Storyteller.Group: 0
Alffrida of Bonisagus
 player, 91 posts
Sat 17 Sep 2011
at 14:57
Re: The Saga of Fatima the Vampire
In reply to The Storyteller (msg #5):

OCC: Var det Morten der spillede den lille vampyr slut? Det bliver da uber cool at have en vampyr i gruppen ;-)
The Storyteller
 GM, 223 posts
Sun 18 Sep 2011
at 10:50
Re: The Saga of Fatima the Vampire

OOC:

Ja det bliver virkeligt cool! Og også mulighed for noget meget spændende rollespil. Jeg glæder mig til at se hvordan Morten har skruet den lille vampyr teenie sammen med character points. Jeg har allerede sendt ham en mythic europe vampyr template. Men han kan selvfølgeligt sagtens rollespille her på rpol uden at have lagt sig fast på hvert et cp :)


Fatima the Vampire
 player, 1 post
Tue 20 Sep 2011
at 13:55
Re: The Saga of Fatima the Vampire
Fatima tager noget af okseblodet op i en kop og lugter lidt til det. Hun han ikke skjule at hun vrænger næse af det. Men hun smager på det og får det ned. Men hun ligner mest af alt en der lige har spist et muggent stykke brød.

Ærede frue. Jeg er naturligvis glad for at I har valgt at spare mit liv og har bragt mig med her til jeres lille landsted.

Jeg håber mine evner kan være til nytte for eder. Som I måske husker, så er jeg oplært i konservering og jeg behersker også det gamle ægyptiske sprog.

Hvad angår mine magiske evner er de ikke særligt udviklede endnu, da jeg stadig kun er ung. Men jeg håber at med tiden vil det ændre sig.
Mit blod er dog yderst potent som De allerede ved. Og jeg kan godt overtales til at donere noget af det til fx at gøre jeres krigere mægtigere i kamp. Selvfølgelig mod den rette kompensation.

Jeg har ikke mange behov der skal stilles ud over min tørst. Det behøver næsten ikke at siges at en som jeg har brug for mere blod end det på længere sigt er praktisk muligt at dette covenant kan give. Så der er brug for at vi udtænker en løsning på det område.
Derudover har jeg også et enkelt lille behov. Jeg har brug for blod, enten fra magiske væsener eller fra dødelige med magiske kræfter. Hvis jeg ikke får det svinder jeg hen og dør den endelige død inden for nogle få år...

Alffrida of Bonisagus
 player, 98 posts
Tue 20 Sep 2011
at 15:32
Re: The Saga of Fatima the Vampire
In reply to Fatima the Vampire (msg #8):

Alffrida betragter Fatima med mistro gennem længere tid...

"Jeg troede at blod fra magiske væsner var, om man må sige, en delikatesse blandt vampyrer. Altså den meget sjældne undtagelse kontra reglen. Var det ikke derfor at i satte himmel og hav i bevægelse for at fange os i Alexandria? Magiske væsner og ikke mindst magi er ikke noget der hænger på træerne ej heller i Alexandria. Jeg vil mene at I var synet hen for længst hvis det du fortæller mig virkelig er sandheden!!"

Alffrida kigger intenst på Alffrida inden hun fortsætter.

"Hvis du har skumle bagtanker eller lignende så vil jeg råde dig til enten og rejse eller pakke dem langt væk. Du under vurdere os hvis du tror vi ikke kan læse dine inderste tanker og ikke mindst planer. Det skulle forhåbentlig ikke blive nødvendigt for os at sende dig til ene samtale med vores bibliotekar! På en eller anden måde lykkes det ham altid at se lige ind i sindet på enhver skabning."
Fatima the Vampire
 player, 2 posts
Tue 20 Sep 2011
at 17:22
Re: The Saga of Fatima the Vampire
Fatima virker lettere intimideret af Alfridas trusler og siger

Frue jeg forsikrer dem om at jeg under ingen omstændigheder ønsker at føre dem bag lyset. Det er derfor jeg er så ligefrem og siger tingene som de er. Normalt vil en gruppe af vampyrer løse problemet ved bl.a. at drikke hinandens blod. For når blodet kommer fra magiske væsener som fx vampyrer, så skal der kun bruges ganske begrænsede mængder.

The Storyteller
 GM, 231 posts
Tue 20 Sep 2011
at 20:46
Re: The Saga of Fatima the Vampire
Adeles pupiller udvides da Alffrida laver sit verbale udfald mod den unge vampyr, men hun taler ikke sin rektor imod. Måske føler hun sig også pludseligt en kende utilpas ved al denne snak om blod. Hun synker og spørger Fatima:

"Du siger at du har brug for mere mundant blod end dette covenants kan levere. Fatima, hvor meget blod har du egentligt brug for?"

This message was last edited by the GM at 10:45, Wed 21 Sept 2011.

Alffrida of Bonisagus
 player, 100 posts
Wed 21 Sep 2011
at 12:48
Re: The Saga of Fatima the Vampire
In reply to Fatima the Vampire (msg #10):

Alffrida sidder længe og kigger Fatima i øjnene. Først strengt, men efter nogle få meget stille minutter forandres Alffrida's ansigt til mere milde folder.

"Hmmm... Jeg vil vælge at stole på dig min søster. Du må undskylde at jeg sådan farede op i en spids, men du må også huske på at du ganske for nylig næsten lykkedes dig at få slået os alle ihjel!"

Alffrida vender hovedet og kigger et øjeblik på Adele inden hun fortsætter.

"Vi har nogle dilemmaer som skal løses. Du har brug for menneske blod for at overleve. Der er 2 måder at skaffe menneskeblod uden at det koster for meget Vis. Enten ved hjælp af frivillighed eller tvang! Dalen her er simpelthen for lille til at vi kan lade dig løbe rundt og drikke af lokal befolkningen. Snakken vil gå og vi vil højst sandsynligt være det første sted de ville komme.

Alle ved at en god måde at få balance i kroppens væsker er via åreladninger. Jeg kunne diktere at vores medarbejdere, i sundhedens navn, skulle have deres væsker i balance og foretage åreladninger engang imellem. Jeg kunne gemme dette blod i magisk vandskind, som ville holde blodet frisk i månedsvis. Jeg er dog i tvivl om hvorvidt om vi overhovedet kunne opnå de rette mængder på denne måde?

Endelig er der muligheden for at du bliver vores udsending i enten Venedig eller i Brindisi. Vi har allerede et hus i Venedig og her har vi faktisk brug for et par øjne og ører! Både for at holde øje med vores fjender, men også til at holde øje med om der kommer interessante bøger, ingredienser eller lignende til byen som Ouroboros bare må have fat i"


Alffrida kigger igen på Adele...

"Adele, hvad er din holdning til alt dette. Du ved måske meget bedre end jeg hvad konsekvenserne kunne blive ved at have Fatima boende i vores covenant?"
The Storyteller
 GM, 233 posts
Wed 21 Sep 2011
at 17:18
Re: The Saga of Fatima the Vampire
Adele grunder lidt og svarer:

"Jeg er overbevist om, at Fatima er en fornuftig pige, som vil samarbejde med os for at holde sin sande natur skjult. Det er en fantastisk ide at skaffe blod til Fatima ved at årelade vores covenfolk. Vi har omtrent tredive covenfolk, så det må være muligt at skaffe de nødvendige mængder mundant blod uden at belaste dem? Faktisk vil en månedlig åreladning helt sikkert gavne vores tjeneres sundhed betydeligt! Hvad angår det magiske blod, så har vi endnu noget tid til at løse problemet sådan som jeg forstår det - det må være op til jer vise magi at finde en løsning.

Jeg giver Alffrida helt ret i, at det vil gavne vores sag umådeligt at have en diplomat - eller spion - i Venedig. Byen er jo centrum for Rom tribunalet. Dog, inden vi sender Fatima afsted synes jeg at vi bør drage nytte af hendes ekspertise i konservering. Ouroboros mest værdifulde - og samtidigt mest skrøbelige - skat er vores bibliotek. Ingen af os dødelige har noget videre kendskab til hvordan vi skal beskytte bøgerne mod tidens tand. Jeg foreslår at Fatima bruger resten af året på at sætte sit konservatorium op, samt at udfærdige en statusrapport over vores bibliotek samt de bøger det indeholder.

Men hun udfører dette vigtige arbejde, vil hun også få tid til at lære Ouroboros at kende. Samt at omgå mennesker og magi som ligemænd. Øm - kvinder. Hvad synes I mine søstre?"

This message was last edited by the GM at 17:19, Wed 21 Sept 2011.

Fatima the Vampire
 player, 3 posts
Wed 21 Sep 2011
at 18:38
Re: The Saga of Fatima the Vampire
Fatima er tydeligt lettet over at Alffrida vælger at tro på hende. Hun svarer først henvendt til Adele for at berolige hende:

Kære frue. De må ikke misforstå mig. Jeg er ikke et monster der drikker alt blod fra alle indbyggerne her i Ouroboros. Men en i en befolkning på blot 30 vil snakken sikkert begynde at gå og så bliver det farligt for mig. Jeg ønsker ikke at skabe frygt eller uro.


Henvendt til både Alffrida og Adele fortsætter hun

Ideen med åreladning er måske en god ide på kort sigt, men jeg er bange for at det på længere sigt ville svække jeres undersåtter her, hvis alle skulle gøre det en gang om måneden.

Hvad angår mine pligter for jer. Så vil jeg meget gerne begynde at konservere nogle af stedets mere skrøbelige bøger. Jeg glæder mig meget til at se jeres bibliotek, som i har fortalt om. Har I nogle ægyptiske tekster?
Jeg vil også meget gerne på længere sigt påtage mig rollen som jeres diplomat i Venedig. Jeg har hørt meget spændende om den by.

Alffrida of Bonisagus
 player, 101 posts
Wed 21 Sep 2011
at 19:08
Re: The Saga of Fatima the Vampire
In reply to Fatima the Vampire (msg #14):

"Hvis kvinder hver eneste måned kan 'give' blod uden at trættes så kan beboerne her også give lidt. Desuden er det velkendt at det skaber balance i kroppens væsker, hvilket er sundt og godt. Så med du skal bruge flere liter blod om dagen så burde vi kunne klare den et stykke tid på den måde."

Alffrida kigger hen på Adele...

"Adele, jeg vil nok ikke selv have tid til at foretage disse simple indgreb selv hver gang. Desuden virker det som om nogle af beboerne føler sig meget utrygge i mit selskab!. Jeg vil vise dig teknikken. Desuden vil jeg begynde at konstruere vadsækken hvor blodet kan holde sig frisk. Hvis bedre ideer skulle dukke op så modtages de med kys hånd. "

"Lad hæve dette møde for nu. Og lad os alle tænke over hvad der er blevet sagt"
The Storyteller
 GM, 234 posts
Wed 21 Sep 2011
at 20:42
Re: The Saga of Fatima the Vampire

OOC:

Jeg vil lige forplumre rollespillet med et par spilletekniske overvejelser:

1: man skal altså have chirurgy skill for at kunne årelade. Husk på - det er state of the art indenfor lægevidenskaben!

2: I har allerede tre små læderflasker, som kan magisk kan holde blod frisk - 'eutruskerflasker'. Hver flaske kan indeholde for 2 hit points blod (omtrent en kvart liter). I fandt dem blandt setitens skatte.

3: man kan tappe for 2 hit points blod fra et normalt menneske uden den store negative effekt. Det vil tage det gennemsnitlige menneske fire dage at gendanne blodet. Hvis I årelader tre-fire covenfolk to gange om ugen, kan I holde alle tre flasker fyldte hele tiden, samt holde Fatima mættet. Det vil desuden have en positiv effekt på covenantets helbred og moral. Husk på - det er jo state of the art indenfor lægevidenskaben!

4: jeg har kigget efter og I har faktisk ret mange covenfolk. Omtrent ti specialister, ti permanente arbejdere, tolv tjenere, fem kuske og fem sværdkæmpere. Ud over det har I folk til at arbejde I jeres vinmarker og i olivenlunden - dette antal varierer over året. Om vinteren er der fem-ti folk som arbejder i vinmarkerne og olivenlunden - i høstugerne op mod halvtres!


This message was last edited by the GM at 20:57, Wed 21 Sept 2011.

Alffrida of Bonisagus
 player, 102 posts
Thu 22 Sep 2011
at 12:38
Re: The Saga of Fatima the Vampire
In reply to The Storyteller (msg #16):

OCC: Ok hvis det ikke drejer sig om flere der skal årelades om ugen så kan Alffrida sagtens gøre det. Så får Alffrida også et overblik over sundheds niveauet i covenantet :-)

Vi får jo også tit besøg af Robert og nogle af hans mænd... de ser sgu også lidt sløje ud engang imellem ;-)

Jeg havde helt glemt de der etrusker flasker. Det er jo helt perfekt for Alffrida har jo nærmest heller ikke tid til den slags pjat... hun har efterhånden et meget stramt program og alt alt for få sæsoner på et år.
The Storyteller
 GM, 235 posts
Thu 22 Sep 2011
at 14:32
Re: The Saga of Fatima the Vampire

OOC:

Det vil tage Fatima en sæson at sætte sit konservatorium op i et tomt rum ved siden af biblioteket. Det vil koste fem pund sølv i materialer - men det dækker også alt fra udstoppede grævlinge til renovation af freskoer, bøger, papyrusruller.

Det vil ligeledes tage Fatima en sæson at lave en super grundig statusrapport over biblioteket (bygningen, rummet, reoler, svamp, fugt, materialer etc etc) samt alle bibliotekets bøger.

Disse to sæsoner passer således meget godt til et års arbejde. (I ars har den gennemsnitlige byboer to sæsoners arbejde og to sæsoners fri. De to sæsoner fri er ikke sammenhængende, men snarere jævnt fordelt over aftener, søndage og et utal af helligdage). Summa summarum har Fatima to sæsoner hvor hun f.eks. kan lære det lokale sprog, area knowledge eller hidden lore (order of hermes). Eller hun kan lære andre ting!


This message was last edited by the GM at 14:33, Thu 22 Sept 2011.

Fatima the Vampire
 player, 4 posts
Thu 22 Sep 2011
at 19:45
Re: The Saga of Fatima the Vampire
Men det er så lige hvad hun gør. Sætter konservatoriet op og laver status over alt der skal konserveres....

Resten af året bruger hun på at sætte sig ind i Hermes ordenen og på at lære området at kende - sprog og area knowledge
The Storyteller
 GM, 236 posts
Fri 23 Sep 2011
at 09:33
Re: The Saga of Fatima the Vampire
Fatima har levet som en slave af sin onkel i Alexandria (hun var blood bonded) så nu oplever hun en ukendt frihed. Generelt er Ouroboros præget af en usædvanlig egalitet og kvinder har overraskende mange rettigheder. Alffrida og Adele tager sig godt af Fatima, men en gang imellem virker de bare som om de er tusind år gamle. Piaggio er også et totalt provinshul, der lugter af gedelort og uvaskede kroppe. Der er også nogle flotte fyre - Dragano, men han interesserer sig kun for unge drenge, kusken Dario og så ham den sære semitisk udseende gut med klap for øjet og en sær humpen. Han er ikke pæn, men han har et eller andet (3 levels charisma).

Fatima sætter sit konservatorium op med dusinvis af forskellige knive, skalpeller og tange, pensler og masser af farver og alkymistiske ingredienser. Biblioteket og bøgerne er i nær-perfekt stand. Rummet lugter tørt af frisk fyrretræ, har en konstant temperatur og der er ingen spor af svamp eller fugt. Bøgerne er godt håndværk - indbinding, læder, papir, blæk og er næsten allesammen helt ny-scribede. Dog:

1: de bøger som Lothar har scribet vil have reduceret holdbarhed fordi han ikke har brugt den optimale blæk til papiret. Det er som sådan forståeligt, da han ikke er en professionel scribe. Men det betyder at bøgerne vil kræve ekstra omsorg når der begynder at komme mange gæster til jeres bibliotek. (I spilletermer vil de have -1 til alle kast mod deres holdbarhed).

2: en af jeres summae - Malefic Properties of Plants - har taget skade under transporten fra Svea. En del af bogstaverne er blevet tværede (dette vil give en -1 til physical quality indtil skaderne er udbedrede af en konservator).

Fatima får 2 cp i profession: conservator mens hun sætter sit konservatorium op og laver statusrapport over bibliotek og bøger. Hun har ud over det 2 cp som hun kan fordele mellem hidden lore (order of hermes), area knowledge (piaggio), italian og cultural familiarity (western).

Hun må også finde en måde hvorpå hun kan få magisk blod, ellers vil hun permanent miste 1 magic might inden udgangen af 1141! Prøv at lægge hovedet i blød allesammen - der er mindst to muligheder som ligger lige for højrefoden og som hverken kræver tid eller Vis :)

This message was last edited by the GM at 16:33, Fri 23 Sept 2011.

Alffrida of Bonisagus
 player, 103 posts
Fri 23 Sep 2011
at 10:47
Re: The Saga of Fatima the Vampire
In reply to The Storyteller (msg #20):

OCC: Nu spørger jeg lige lidt dumt. Hvorfor skal vampyrer have magisk blod? Og skaber det ikke en underlig situation for de vampyrer øverst i fødekæden så at sige. De kan vel ikke drikke af lavere stående vampyrer for så bliver de jo bloodbonded... eller man kan måske ikke blive bloodbonded til en som er bloodbonded til en selv :-)
Og bliver en vampyr bloodbonded til en magi hvis han/hun drikker af den samme magi 3 gange?

Det kunne være vi skulle invitere Plet tilbage til covenantet ;-)

Lothar ved jo heller ikke noget og han ser altid sløj ud... han trænger helt sikkert til en åreladning eller 2 :-D
The Storyteller
 GM, 237 posts
Fri 23 Sep 2011
at 11:35
Re: The Saga of Fatima the Vampire

OOC:

Jeg fornemmer at disse regler kommer lidt bag på jer - fordi de ikke er en del af vampire the masquerade reglerne. Jeg har prøvet at standardisere ars reglerne for magical creatures så de også gælder for vampyrer. Magical creatures lider af acclimatisation, som går ud på at de skal have en kontakt til the magic realm for ikke at miste magic might permanent. Jeg synes at det er meget passende for vampyrer at de skal have magisk blod. Enten skal de ugentligt indtage blod fra personer som er tilknyttede the magic realm (f.eks. magi eller personer med supernatural abilities) eller også skal de årligt indtage (små mængder) blod fra væsner som tilhører the magic realm (har magic might).

Det er ikke så svært som det lyder. De fleste vampyrer har en herd, så de ikke behøver at jage friske ofre hver nat. Hvis en fra deres herd har en supernatural ability, så er de dækket ind. Det kan være en klog kone som kan kurere vorter, en synsk person eller lignende. Alternativt kan de drikke blod fra andre vampyrer. I kan selvfølgeligt forestille hvilken handel der er vampyrer imellem. Og naturligvis mange intriger hvor vampyrer prøver at blood bonde hinanden. Vampyrer interagerer selvfølgeligt også ofte med andre magical creatures, som enten sælger deres blod eller bliver myrdet af vampyrerne for deres blod. En enkelt varulv kan let levere årligt blod til et dusin vampyrer.

Min pointe er: det er ikke en del af det oprindelige vampire the masquerade, men det passer glimrende ind i ars verdenen og giver en ekstra dimension til vampyrers liv. Jeg forestiller mig at jagten på mundant blod er et langt større problem for vampyrer end jagten på magisk blod. Og det behøver virkeligt ikke være noget større problem for Fatima. Hvis I tænker jer lidt om ;)


This message was last edited by the GM at 11:52, Fri 23 Sept 2011.

Menkrax of Tytalus
 player, 17 posts
Fri 23 Sep 2011
at 11:52
Re: The Saga of Fatima the Vampire
In reply to The Storyteller (msg #22):

OOC: Havde vi ikke en magisk ged?
The Storyteller
 GM, 238 posts
Fri 23 Sep 2011
at 11:53
Re: The Saga of Fatima the Vampire

OOC:

Menkrax føler sig så styrket i sin selvtillid over dette intelligente indfald, at han øjeblikkeligt får 1 confidence point :)


Lothar of Guernicus
 player, 86 posts
Fri 23 Sep 2011
at 12:09
Re: The Saga of Fatima the Vampire
OOC

Os: "Oh Fair Fatima of The East! We bring salvation to you in form of a Gift of Magical Blood .. behoooooooooooooooooold!"

Fatima: "What? A goat?!"

Os: "But it is a Maaaaaagical Goat?"

Fatima: "What? It's a bloody goat - look at it for the love of Seth!!"

Os: "It is a vessel of great magical power. In it's blood you will find the might of The Magical Realm."

Fatima: "Yeah that all sweet and stuff - but it is still a goat!"

Os: "Well ... yes .. it .. it .. it is a .. a goat ..."

The Storyteller
 GM, 244 posts
Fri 23 Sep 2011
at 16:32
Re: The Saga of Fatima the Vampire

Ok, så det var 1141. Hvad vil Fatima bruge den første sæson i 1142 på?

Jeg har ryddet lidt op i tråden her. Der var mange irrelevante indslag om magiske mus - mine egne indslag inkluderet ;)

This message was last edited by the GM at 14:13, Sun 25 Sept 2011.

Fatima the Vampire
 player, 7 posts
Thu 6 Oct 2011
at 07:11
Re: The Saga of Fatima the Vampire
Den første sæson i 1142 vil Fatima bruge til se om hun kan anskaffe sig noget høj kvalitets værktøj til sit conservatorium - jeg tror det vil være rart at få nogle equipment bonusser. Hvis jeg allerede har det udstyr jeg kan få fat i - inde for rimilighedens grænser - så vil jeg begynde at restaurere nogle af bøgerne, specielt den bog som er blevet ødelagt under rejsen fra Svea.
The Storyteller
 GM, 261 posts
Fri 7 Oct 2011
at 10:29
Re: The Saga of Fatima the Vampire

I modsætning til hermetiske laboratorier, så bliver workshops forbedret gradvist når de bliver brugt. De vil typisk få bonusser for materials eller inventions med nogle års interval. Med andre ord har Fatima allerede det bedste værktøj hun kan få inden for rimelighedens grænser (det har kostet fem pund sølv at stable konservatoriet på benene - tilsvarerende hvad en hel bondefamilie bruger til at leve over fem år :)

Hvis Fatimas ars dexterity + profession (conservator) + manual dexterity er 6 eller højere, vil hun kunne reparere Malefic properties of plants uden at lave nogle kast. Ellers bliver hun nødt til at bruge Workshop Exertion, hvilket vil involvere et par terningekast for at se udfaldet - det er dog sjældent at tabellen giver katastrofale resultater!
The Storyteller
 GM, 287 posts
Sat 22 Oct 2011
at 17:56
Re: The Saga of Fatima the Vampire

Fatima har indtil midsommer 1143 hvor næste større begivenhed indtræffer - det vil sige seks sæsoner fra hendes sidste aktivitet. Skriv hvad hun planlægger! Hun kunne eventuelt begynde at etablere en base i Venedig.
The Storyteller
 GM, 384 posts
Mon 13 Feb 2012
at 13:33
Re: The Saga of Fatima the Vampire

Det ser ud til at Fatima har ti sæsoner nu indtil sommeren 1144!

Skriv hvis du har lyst til et mindre eventyr over rpol for at etablere en base i Venezia