The Saga of Ferran the Hunter.   Posted by The Storyteller.Group: 0
The Storyteller
 GM, 388 posts
Mon 20 Feb 2012
at 21:51
Re: The Saga of Ferran the Hunter

Perfekt! Du kan bare skrive det ind.

Husk også at poste hvordan du bruger Menkrax og Ferrans ubrugte projekt points.

Alffrida of Bonisagus
 player, 158 posts
Sat 3 Mar 2012
at 23:28
Re: The Saga of Ferran the Hunter
In reply to The Storyteller (msg #69):

En mild vinterdag i 45 opsøger Alffrida Ferran. Det er 4 dage efter de er vendt sammen hjem fra Brindisi. Ferran husker turen godt, da ham og Alffrida ikke vekslede et eneste ord. Alffrida stirrede blot tomt ud i luften og ignorede alt og alle. Og da de endelig kom hjem gik Alffrida straks op i tårnet og blev der i 3 døgn i træk.

Men nu står hun der i døråbningen smilende og åbenlyst i godt humør med den lave vintersol i ryggen, hvilket gør at Ferran kan ane konturene af hendes perfekte krop igennem hendes hvide kjole.

"Ferran... jeg har vigtige nyheder. Ja man kan vel kalde det gode nyheder. Jeg har fået indsigt i et ritual som kan give dig din hud tilbage. Du vil kunne blive så god som ny. Det bliver smertefuldt og vi kan desværre ikke gøre det på hele din krop på en gang. Så du skal være tålmodig. Det bliver også dyrt i Vis, men jeg vil gerne sponsere så meget af det som jeg overhovedet kan. Tilgengæld vil jeg bede dig om en stor tjeneste."

Alffrida kigger insisterende på Ferran med sine store dybblå øjne og kører sin ene hånd igennem sine blonde lokker inden hun fortsætter.

"Jeg vil gerne lære at bruge et sværd. Kan du træne mig? Jeg har aldrig følt det nødvendigt at kunne forsvare mig selv med mundæne midler, men de sidste par år har åbenbaret nødvendigheden. Min far, som jeg husker det, var en god sværdkæmper så det ligger i mit blod. Jeg skal nok blive en god elev."
Ferran the Hunter
 player, 47 posts
Wed 25 Apr 2012
at 12:35
Re: The Saga of Ferran the Hunter
In reply to Alffrida of Bonisagus (msg #70):

Ferran  står et øjeblik som i staver og kikker på den skønne Alfrida. Hans vansirede ansigt røber intet fraset hans vanlige ticks....

Øhhh. Ærede Rectora. De gør mig ære. Undskyld min kortvarige tavshed. Udsigten til at få mit vanlige ydre tilbage chokerede mig. Det er så mange år siden, at jeg blev vansiret. Det er et stort ønske at blive hel igen. Smerten kan ikke blive værre en det, jeg allerede har været igennem. Jeg er parat.

Vedrørende Deres ønske om, at jeg skal træne Dem i sværdkamp, så ved De forhåbentlig, at jeg vil gøre alt for at tjene Dem. Jeg må dog erkende, at jeg ikke er den store underviser. Hard er til gengæld en glimrende lærer. Det er ham, som har lært mig alt. Jeg tror, at De vil få mere ud af at bruge din tid under hans kyndige instruktion end min. Jeg stiller selvfølgelig gerne op som sparingspartner, såfremt der skulle være behov der for.

Jeg håber ikke, at jeg har skuffet Dem?... Sig endelig til, hvisjeg kan gøre andet. Måske prøve at lede efter vis???....


Ferran bukker sig og afventer Alfridas svar.

OOC: Selvom Ferran ikke kan føle eller se vis, så har han jo lidt kendskab til magiske dyr og fænomener, og han kan jo tale med dyrene og finde ud af om, der er nogle særlige områder eller fænomer, som de undgår, hvilket kunne være en indikator for vis kilder. Vil han på dette grundlag kunne strejfe omkring og lede efter vis kilder?
Alffrida of Bonisagus
 player, 176 posts
Thu 26 Apr 2012
at 10:09
Re: The Saga of Ferran the Hunter
In reply to Ferran the Hunter (msg #71):

Alffrida kigger lidt overrasket på Ferran...

"Nå ja. Hard. Ham havde jeg jo nær glemt. Ja han er en stor kriger. Jeg vil straks kontakte ham vedrørende noget træning. Mht. dine behandlinger så vil jeg kontakte dig når jeg er klar til den første. Når vi resultatet af den og de omkostninger der er ved det, så kan vi beslutte i fællesskab hvordan vi fortsætter derfra. Du må være tålmodig, da jeg tror det bliver et langvarigt forløb..."

Alffrida forlader Ferran lige så pludselig som hun dukkede op...
The Storyteller
 GM, 512 posts
Fri 27 Apr 2012
at 10:21
Re: The Saga of Ferran the Hunter

OOC:

Hvis Ferran vil lede efter (midlertidige) Vis kilder, skal han forst holde orene aabne for relevante rygter. Dette vil normalt vaere et communication + area knowledge roll, med penalties for sprogkundskaber og justeringer for Vis-rige eller fattige omraader.

Men eftersom Ferran kan tale med dyrene, kan han istedet bruge et will + animal friend + area knowledge roll, uden penalties for sprogkundskaber, men stadigt med justeringer for for Vis-rige eller fattige omraader.

Hvis han misser dette kast, finder han ingen Vis kilder denne saeson. Hvis han klarer det, skal han finde den praesice lokation. Det kraever et perception + hidden lore (magic realm) check.

Hvis han misser dette kast, er resten af saesonen tabt, men han kan prove at finde den praecise lokation igen naeste saeson. Hvis han finder den praecise lokation, vil vi spille det konkrete encounter ud!

Husk paa at det ifolge vedtaegter fra sidste tribunale ikke er tilladt at jage magiske dyr paa den italienske halvo. Det vil sikkert kunne betale sig for Ferran at rejse til en af de andre lokationer hvor han har area knowledge.

Ferran the Hunter
 player, 48 posts
Sat 28 Apr 2012
at 11:53
Re: The Saga of Ferran the Hunter
In reply to The Storyteller (msg #73):

OOC: Kan Ferran ikke finde permanente vis-kilder? For så kam det bedst betale sig at lede i drt romerske ritual.... Ellers tager han til de sydlige alper...

Ferran har will 11, perception 15, animal friend level 2, area knowledge roman tribunal + 0, area knowledge Greater alps tribunal - 1, hidden lore magic realm +0

Første sæson:

For at høre rygter om vis kilder rullet han 10 umodificeret.

For præcist at lokalisere vis kilden rullet han umodificeret 11

Hvad finder han?
The Storyteller
 GM, 520 posts
Sat 28 Apr 2012
at 20:10
Re: The Saga of Ferran the Hunter

Ferran bruger hele sommersæsonen på at tale med dyr i Apulien. Han lærer mange interessante ting (1 cp i naturist) men kun lidet som kan føre ham på sporet af Vis.

I september måned bruger han flere dage på at tale med en klynge hugorme, som beboer nogle af Apuliens mange hulesystemer. I bytte for et dusin fede mus fortæller de ham om et sært skelet, som ligger i hulerne ti skridt under jorden.

Efter en uges hårdt arbejde med at kravle og grave og kravle og grave finder Ferran skelettet. Det synes at være en legionær, med ringbrynje, hjelm og gladius. Alt er rustet til nogen nær uigenkendelighed, undtaget, pudsigt nok, en jernmedaljon der forestiller en mand som dræber en tyr.

Ferran vender tilbage til Ouroboros og overdrager medaljonen til magierne. Menkrax finder ud af, at den indeholder svag magi: een bonde Vim Vis.

OOC:

Det er muligt at finde permanente Vis-kilder - men så skal Ferran klare sit rygte check virkeligt godt.

Alle forsøg på at finde Vis på den italienske halvø vil være på -3 eftersom den er så Vis-fattig.

Ferran the Hunter
 player, 49 posts
Sat 28 Apr 2012
at 20:53
Re: The Saga of Ferran the Hunter
In reply to The Storyteller (msg #75):

Den næste sæson tager Ferran til alpe tribunalet og leder efter vis kilder:

Rygter om vis: rull 11 vs 12 (area knowledge alps -1)

Lokaliserer vis: rul 7 vs 15

.......
The Storyteller
 GM, 523 posts
Sun 29 Apr 2012
at 08:15
Re: The Saga of Ferran the Hunter

I de sydlige alper taler Ferran med nogle skovduer, som han fodrer med korn og fedt. De fortæller om en stor grå ulv, som for nyligt er kommet til området og har ædt adskillige får. Bønderne har prøvet at jage den ned, men uden helt - ulven synes at være dem for kløgtig!

Ferran bruger de næste uger på at finde dens spor - fra dens aftryk at dømme er ganske rigtigt en del større en den gennemsnitlige ulv. Sporene fører ham en tidlig formiddag hen til en åbning i en klippevæg. Foran hulen ligger adskillige store knogler med bidemærker. Ferran beslutter sig for at vente foran hulen med buen parat. Efter en rum tid kommer et menneske ud af hulen!

Han ligner en rig jæger - iklædt brunt læder af fineste kvalitet og snit og med en let armbrøst i armene. Hans hår er halvlangt og orangerødt, og han har et velvokset overskæg og fipskæg. På hovedet bærer han kækt en spids hue med en fasanfjer i.

Selv om Ferran har gemt sig godt, synes jægeren at opdage ham. Han tager greb på sin armbrøst, stiller sig poserende med spredte ben og råber noget på et sprog som Ferran mener er Provencal! Det synes at være noget i retning af "hvem der"?

Hvad gør Ferran?

This message was last edited by the GM at 08:16, Sun 29 Apr 2012.

Ferran the Hunter
 player, 50 posts
Tue 1 May 2012
at 12:15
Re: The Saga of Ferran the Hunter
In reply to The Storyteller (msg #77):

Ferran aner risikoen for, at den fremmede er en ham skifter eller lignende. Dette vil kunne være en for stor mundfuld selv for Ferran. Desuden kan manden blive en værdifuld allieret.....

Ferran rejser sig fra sit skjul. Ferran er på vagt, og Han har stadig en pil på buen, men buen er sænket. På gebrokkent italiensk tiltaler Ferran jægeren....

"Mit navn er Ferran fremmede. Jeg er jæger og har fulgt et ulvespor her til. Kender De noget til denne ulv?
The Storyteller
 GM, 527 posts
Tue 1 May 2012
at 12:37
Re: The Saga of Ferran the Hunter

Jægeren synes ikke at forstå italiensk, og gengælder spørgsmålet med et på Provancal.

Ferran prøver alle sprog af som han kender, og prøver til sidst desparat på latin.

Jægeren klarer op og siger med en tyk provancal accent på latin:

"Mais oui, om jeg kender noge' te' denne ulv - 'a 'a! Jeg 'ar jagtet denne ulv 'elt fra skovene omkring La Mure.

Jeg er Evrardin de Grasse. Denne ulv er min!"


Ferran mærker en mistænksomhed skylle gennem hans krop.

Han mener at genkende den som stanken af magisk indflydelse - kunne det være Gaven?

This message was last edited by the GM at 12:38, Tue 01 May 2012.

Ferran the Hunter
 player, 51 posts
Wed 2 May 2012
at 11:43
Re: The Saga of Ferran the Hunter
In reply to The Storyteller (msg #79):

Ferran kikker på Evrardin. På latin med sin egen accent spørger han:

"Du er magus, no senor? Ulven er din, men det ville være en stor ære, at hjælpe Dem med denne jagt...."

Afventende kikker Ferran på Evrardin
The Storyteller
 GM, 530 posts
Wed 2 May 2012
at 16:00
Re: The Saga of Ferran the Hunter

Evrardin lægger smigret hovedet tilbage og poserer:

"Oui oui du 'ar ret... det ville vær' en stor ær' for dig.

Så la' gå for den' gang. Find mig le loup, og der vil vær' en strofe til dig i de sang' som bliver sungt om min bedrifter."

Han synes ikke et øjeblik at tvivle på at Ferran kender ham og er en trofast fan.

This message was last edited by the GM at 16:01, Wed 02 May 2012.

Ferran the Hunter
 player, 52 posts
Sun 6 May 2012
at 13:15
Re: The Saga of Ferran the Hunter
In reply to The Storyteller (msg #81):

Ferran kikker efter spor både i hulen og udenfor...

Perception 15 Tracking +2

Dice roll: 14 - klarer det med 3
The Storyteller
 GM, 532 posts
Mon 7 May 2012
at 11:06
Re: The Saga of Ferran the Hunter

Ulven undslipper det noget pudsige makkerpar, og forlader området, muligvis mod syd.

Evrardin forbereder sig på at rejse mod syd og holde ørerne åbne efter nye rygter om ulven.

Vil Ferran rejse med eller vil han vente tilbage til Ouroboros?

Ferran the Hunter
 player, 53 posts
Mon 7 May 2012
at 19:28
Re: The Saga of Ferran the Hunter
In reply to The Storyteller (msg #83):

Ferran er træt af den opblæste provenchalske påfugl, men jagten vil han ikke opgive. Derfor rejser han alene mod syd og holder sig fri af civilisationen men lytter til rygterne blandt dyrene....
The Storyteller
 GM, 534 posts
Tue 8 May 2012
at 15:14
Re: The Saga of Ferran the Hunter

Ferran rejser sydpå mens frosten lægger sig over dalene for foden af alperne.

Det lykkedes ham hele tiden at finde dyr som har set den store grå ulv, men den er virkeligt usigeligt kløgtig, og benytter sig af alle tricks for at slette eller dække sine spor. Ferran deducerer sig mindst en gang frem til, at ulven må have gået baglæns for at snyde ham.

Efter at have frosset i tre måneder, ankommer Ferran en aften til en lille landsby. Månen står stor og gul over bjergene, og landsbyboerne synes at være stimlet sammen ved kæret med fakler.

Da den forbrændte jæger kommer en kende tættere på, ser han hvad tumulten skyldes. Den provancalske blærerøv står i midten af hoben, fremviser stolt et stort gråt skind og gestikulerer hvordan han lægger an med en armbrøst. Han gestikulerer til højre og venstre og slår sig på brystet.

Ferran mærker skuffelsen og frustrationen vokse frem i sig...

OOC:

Ferran har i det mindste fået 2 cp, som han kan fordele mellem flg skills:

climbing, hiking, naturalist, navigation (land), survival (woodlands), survival (mountains), tracking eller area knowledge (alps).

Ferran the Hunter
 player, 54 posts
Tue 8 May 2012
at 19:32
Re: The Saga of Ferran the Hunter
In reply to The Storyteller (msg #85):

OOC : Er jeg den eneste, der tror, at blærerøven er ulven?

Ferran går tættere på for at ulveskindet an....
The Storyteller
 GM, 536 posts
Tue 8 May 2012
at 20:57
Re: The Saga of Ferran the Hunter

Ferran ser skindet an. Det ligner ganske rigtigt pelsen fra en usædvanligt stor ulv!

Der er endnu et hul under venstre armhule, som kunne stamme fra en armbrøstbolt....

Jægeren ser Ferran, men synes overraskende nok ikke genkende ham (brændt til genkendelighed, anyone)?

Han ler dog til Ferran og vinker ham fremad.

Ferran the Hunter
 player, 55 posts
Wed 9 May 2012
at 09:24
Re: The Saga of Ferran the Hunter
In reply to The Storyteller (msg #87):

Ferran træder nærmere og fløjter en anerkendende tone.
The Storyteller
 GM, 539 posts
Thu 10 May 2012
at 09:09
Re: The Saga of Ferran the Hunter

Bønderne gør mine til at jage den frygteligt forbrændte Ferran væk, men blærerøven slår storsindet ud med armene, ævler højtidigt på sit sære sprog (som bønderne heller ikke synes at forstå) og inviterer Ferran ind i kredsen. Han synes stadigt ikke at genkende Ferran.

Aftenen går på skred, og bønderne fejrer at den ulv som har hærget området er blevet dræbt. Det flyder med æblevin, der spilles på forskellige mere eller mindre improviserede instrumenter og der danses så fodsålerne brænder.

Jægeren ler, klapper og skåler med folk. Han undgår dog fysisk kontakt med dem - han synes at mene at de er underholdende skabninger, men dog rimeligt ulækre. Men når han nu ikke har bedre publikum...

Ferrans tilstedeværelse bliver tolereret, så længe han holder sig i en mørkt hjørne.

This message was last edited by the GM at 09:10, Thu 10 May 2012.

Ferran the Hunter
 player, 56 posts
Thu 10 May 2012
at 14:12
Re: The Saga of Ferran the Hunter
In reply to The Storyteller (msg #89):

Ferran bliver i skyggerne og holder øje med jægeren natten igennem. Hvis der ikke sker noget særligt inden næste formiddag, vil Ferran vende tilbage til Ouroboros.
The Storyteller
 GM, 541 posts
Thu 10 May 2012
at 14:45
Re: The Saga of Ferran the Hunter

Der sker ikke noget usædvanligt. Jægeren drikker en hel del æblevin, og falder på et tidspunkt i søvn siddende på en skammel.

Det viser sig at jægeren har en tjener, som bærer ham ind i en stald og dækker ham til med et tæppe.

Ferran holder diskret øje med jægeren natten igennem, men der sker ikke noget usædvanligt. Han skifter ikke form.

Ferran vender tilbage til Ouroboros.


OOC:

Du har endnu en sæson tilbage inden sommeren 1145.

Vil du fortsætte med at lede efter Vis - og hvis ja, hvor henne?

Du kan også træne sværd med Hard.

This message was last edited by the GM at 14:45, Thu 10 May 2012.

Ferran the Hunter
 player, 57 posts
Thu 10 May 2012
at 17:20
Re: The Saga of Ferran the Hunter
In reply to The Storyteller (msg #91):

Ferran tager hjem til Ouroboros. Her træner han entusiastisk sværd med Hard.

Entusiastisk learning : rul 6

1, 2 cp i broadsword ikk'?
The Storyteller
 GM, 542 posts
Thu 10 May 2012
at 17:35
Re: The Saga of Ferran the Hunter

Yessir! :)