RolePlay onLine RPoL Logo

, welcome to [AM5] Madfall Saga (hungarian)

14:17, 22nd May 2024 (GMT+0)

[OOC] Kovenant megbeszeles.

Posted by Alpha StoryguideFor group 0
Alpha Storyguide
GM, 14 posts
Wed 23 Jul 2014
at 22:19
  • msg #1

[OOC] Koventus megbeszeles

Ide johetne a kovenant megbeszelese
This message was last edited by the GM at 10:06, Fri 25 July 2014.
Erinusz
player, 2 posts
Thu 24 Jul 2014
at 21:32
  • msg #2

Re: [OOC] Koventus megbeszeles

In reply to Alpha Storyguide (msg # 1):

Én tavasz vagy tél koventusra szavaznék, ott vannak vicces dolgok, és a karakterek ott lehetnek irányító szereplők főleg.

Ja egyébként időpont és helyszín? Történelmileg értem ezt.
This message was last edited by the player at 21:55, Thu 24 July 2014.
Alpha Storyguide
GM, 18 posts
Thu 24 Jul 2014
at 21:55
  • msg #3

Re: [OOC] Koventus megbeszeles

Elso kerdes hol... En magam Stonehenge-ben gondolkodtam. Maga Madfall is brittonul van, (kiejtese valahogy ugy mint Madvass) es Lizardot jelent, ugyanis Lizard Point kornyekere kepzeltem el ahol egy hatalmas tengerparti barlang van a kovenant alatt ahol valaha egy sarkany elt, rola kapta a kornyek a nevet
Stonehenge legtobb kovenantja egyebkent is tavasz vagy tel...
This message was last edited by the GM at 10:07, Fri 25 July 2014.
Alpha Storyguide
GM, 32 posts
Thu 7 Aug 2014
at 22:49
  • msg #4

Re: [OOC] Koventus megbeszeles

Na kicsit gondolkodtam, van olyan opcio is, hogy a viszonylag jol kidolgozott Trianoma covenant... A viszonylag jol kidolgozott es nem annyira ossze vissza Rhine tribunalban. Ez persze par masik magust jelentene, magyarul a jatekosok nem a covenant mindenhati urai lennenek...
Mit gondoltok?
A tribunalokbol egyebkent a kovetkezok lennenek opciok:
- Rhine mert az jol ki van dolgozva es nagyjabol ok is
- Stonehenge mert szeretem es sokat gondolkoztam rajta, de ugye ez nincsen kidolgozva ugyhogy lehet ezt azt vennek mas csapatoktol, ugyhogy itt kerdes lenne hogy pl Stranggore torteneteket olvastatok e sokat (mert akkor onnan pl olloznek par helyszint es karaktert)?
- Kevesbe kulturalt helyek, amibol 2-rol is van viszonylag jo leiras, Loch Leglean es Novgorod

A tobbirol vagy nincsen egyaltalan leirasom vagy a hivatalossal nem vagyok elegedett, ugyhogy azokat kizarnam (Normandyt nagyon vartam es nagyon-nagyon csalodtam benne)

A vegen a kerdes amin elgondolkodtam jatszottatok Trianoma kalandokat? Leragott csonton gondolkodni sem akarok, persze olyan hivatalos kiadvanyt meg nem olvastam amivel 100%-ig elegedett lettem volna, de jo kiindulasi pont lehet ha ugy dontenek es meg ti sem jatszottatok.
Ha veletlenul annyira ismeretlen lenne, Trianoma a Rhine tribunal egyik kevesbe meghatarozo covenantja, egy kastely ahol a magusok tul kozeli kapcsolatban is vannak a mundanokkal. Jelenleg nagyon megfogyatkozott maguskeszlettel, osszesen egy idosebb es 2 fiatalabb magus maradt, de katonailag erosek. Nyilvan az eros mundan kapcsolatok es a gyenge magikus aura bizonyos jellegu karaktereknek nem kedvezne...
Opcio meg mindig Madfall, de azzal sokkal tobb munkam lenne, azert is mondtam, lehet ahhoz csipegetnek masoktol par kesz dolgot, mert jelenleg kicsit el vagyok havazva munkan.
Vagy a fenti opciokbol valami mas... De vegre szeretnem vegre halalni ti mit gondoltok.
Erinusz
player, 9 posts
Thu 7 Aug 2014
at 23:21
  • msg #5

Re: [OOC] Koventus megbeszeles

In reply to Alpha Storyguide (msg # 4):

Nekem a két kevésbé kulturált hely vonzana, bár az is kérdés milyen évben játszunk (ha a szokásos 1200 körül akkor simán jók már). Semmilyen modulsorozatot nem olvastam személy szerint. Egyébként Rajnai és a Stonehenge is fekszik, vagy esetleg egy vicces Thébai is jó lehet (sok idegen karakter+keresztény átvonulások csodái).

Az egy öreg varázslós covenant meg attól függ milyen az öreg varázsló. Mert ha egy Tremere kerül a nyakamba nem biztos hogy ugyan úgy játszok mint ha egy Criamon vagy egy kutató Bonisagus. Ott az öreg nagyon meghatározó viselkedésre, mennyire dominálja le a partyt. Vízpartnak én örülnék mert egy kikötő vagy folyó esetén rév rengeteg játéklehetőséget nyújt Ars Magicában a bajtársaknak.
Alpha Storyguide
GM, 35 posts
Tue 19 Aug 2014
at 21:21
  • msg #6

Re: [OOC] Koventus megbeszeles

Vegulis eldontottem hogy Stonehenge lesz...
A regi Stonehenge leiras nem volt sosem tul izgalmas, de az 5-oshoz kiadott valtoztatasok sem mindig voltak tul jok. Ugyhogy en inkabb a kedvenc AM Sagam Stonehenge leirasat veszem at kis valtoztatasokkal.
Libellus es Nigrasaxa nem letezik... Semitae sem de onnan par erdekesebb karakter atmentodik... Helyettuk jopar uj tribunale lesz ami egyben azt is jelenti hogy tobb magus lesz mint a hivatalos leirasokban szerepelni szokott... Nem annyi mint ahany pap Craggy Island-en, de minimum masfelszer annyi.
Par kerdest meg atgondolok, de a covenantok kozott lesz normann<->britton/angol ellentet az biztos. Hetvegen tervezek egy elso koros tribunal covenantjai leirast lekozolni. (Persze belegondolva hogy hetvegen nem nagyon leszek ez inkabb hetfot jelent azt hiszem)
Sign In