A lidércnyomás-binaritás, 2. rész.   Posted by GM.Group: 0
GM
 GM, 1107 posts
 Damoqles
Thu 29 Oct 2015
at 13:58
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész
In reply to Declain Cadard (msg # 969):

Ha követed a hevenyészve és ügyetlenül felcicomázott főutat, a taverna nyitott ajtaja mellé érve mázsányi kajával megrakott asztalokat látsz odabent. A házak elé kirakott néhány kis köszönetfalathoz képest ez egy szétrobbant bőségszaru.
Aylan Akhron
 player, 574 posts
 M13/13 S14/14 I4/9
 Eff1 Med1 Sed1 Recr4
Thu 29 Oct 2015
at 14:47
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész
In reply to GM (msg # 970):

Declain példáját látva Aylan gyomra is megkordul. Lehet, hogy néha nem csak tánclépésekre kéne gondolnia, veszi tudomásul lesújtva. Amíg a többiek gyülekeznek, ő maga is vesz magához ételt és italt, egy kevés alkoholt is.

Nem látszik rajta, de szeret inni. Olyankor tud igazán elszabadulni.
Aminith Lambrizia Ylorin
 player, 197 posts
 M:12/12, S:9/12, I:12/12
 Eff:1 InEd:1 RecR:4
Thu 29 Oct 2015
at 17:54
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész

- És most mi lesz? Visszamegyünk a városba? - kérdezem, és azon tűnődök nem lesz az még korai? Lehet, hogy még keresnek, és jó lenne informálódni arról, mi lehet a nagybátyámmal, és persze elvinni neki az elrejtett kis csomagot, mielőtt valaki véletlenül rátalálna...
Vajon miért ölték meg a szállítómat? Azt hihették, hogy átvette a csomagot, és ez alapján, ami engem illet, az első ismerős arc megpillantásától kezdődően életveszélyben leszek, fogalmam sincs ki árulhatott el és hogy kik az üldözőim. Ki kell találnom valamit.

(Nem kerestem konkrét dolgot, de esetlegesen bármi eszközt, információt vagy valamilyen jelet, ami hasznos lehet. Csak egy nyitott opció volt, 11 -es dobással, ami pipafüst a ködben, tudom, csak szeretem a titkosan meglelt különleges dolgokat :D.)

GM
 GM, 1108 posts
 Damoqles
Thu 29 Oct 2015
at 19:58
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész
In reply to Aminith Lambrizia Ylorin (msg # 972):

Tovább sétálsz hát a faluban, kutakodsz ki tudja, mi után. >:)
Declain Cadard
 player, 472 posts
 M:10/10, S:7/10, I:16/18
 Eff:1 InEd:2 RecR:4
Fri 30 Oct 2015
at 08:22
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész
A fogadó ajtajában megtorpan a férfi és jobban szemügyre veszi a bent látható élelmiszer mennyiséget. Lepillant a kezében tartott edénykére. Majd vissza a fogadóba.

Declain pár perccel később egy hatalmas, jól megrakott zsákkal távozik az épületből. Természetesen nem csak úgy ad hoc módon beleszórt minden ehetőt a zsákba, hanem szépen sorrendben válogatta őket az alapján, hogy egyrészt milyen tápanyagokra van szüksége a szervezetének, másrészt mennyire romlandóak az ételek. A két tényezőből összeállított táplálkozási mátrix alapján pontosan 12 napi élelmet készített be magának úgy, hogy minden étel a fogyasztásra kijelölt időintervallumban még legalább 24 óráig ehető legyen, ha esetleg mégsem volna lehetősége a kijelölt étkezési periódusban táplálkozni. Biztonság és gyomorrontás esetére egy nagyobb üvegnyi alkoholtartalmú üdítőt is elcsomagol.

A nano nincs épp jelen, amikor elhangzik Aminith szinte költői kérdése. Declain útja a fogadótól közvetlenül a hajóhoz vezet, ahol az álmában pipázó kapitány látványa fogadja. Egy pillanatig elgondolkodik azon, hogy felébressze a kapitányt és figyelmeztesse a száraz hajótesten, sivatagi napsütésben, alvás közben dohányzás veszélyeiről, de aztán meggondolja magát és megkeresi úticsomagját. Szerencsére se Deymish, se más nem zavarta meg a precízen becsomagolt szerszámok nyugalmát, úgyhogy Declain letelepszik a hajón, árnyékba helyezi kajásbatyuját, majd a napernyőként használt (ex-tutaj és ex-kalyiba) pikkelyek tulajdonságait kezdi vizsgálni, hátha valami páncélszerűt tud készíteni a könnyű, ám rugalmas anyagból. Persze a homokféreg bőre sokkal jobb alapanyag lett volna, de annak megnyúzására ott és akkor nem akart vállalkozni, se ereje, se eszköze nem lévén.
GM
 GM, 1109 posts
 Damoqles
Fri 30 Oct 2015
at 08:30
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész
In reply to Declain Cadard (msg # 974):

Éjjel van, és igen, barkácsolhatsz. Ebből az anyagból valamilyen könnyű vértet (1 point of Armor).

Declain Cadard
 player, 473 posts
 M:10/10, S:7/10, I:16/18
 Eff:1 InEd:2 RecR:4
Fri 30 Oct 2015
at 09:18
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész
In reply to GM (msg # 975):

Sehol nem láttam napszakra utaló jelet, úgyhogy a reggeli / kora délelőtti ébredést követően délutáni érkezésre asszociáltam. Ha este van, akkor val'szeg nem fog Declain barkácsolni, ráér az reggel is. De a vértet elkészíti.
GM
 GM, 1110 posts
 Damoqles
Fri 30 Oct 2015
at 09:24
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész
In reply to Declain Cadard (msg # 976):

> msg #956

Lhoene Sherici
 player, 101 posts
 M:8/12 S:5/14 I:5/10
 Eff:1 Edge:1/1/0 RecR:4/4
Fri 30 Oct 2015
at 10:44
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész
Pihenés után az út hátralévő részét jobbára csendben teszem meg, nem nagyon van miről beszélnem, a homokférget pedig nem szívesen emlegetném fel, hiszen sokakat rosszul érint a dolog a veszteségeik vagy éppen sérüléseik - legyen az lelki vagy testi - miatt. Így aztán csendben csaszlatok a csapattal, bele az éjszakába; a sötétben eltöltött órák kissé mindig megnyugvással töltöttek el, ezúttal sincs ez másképp. Az út alatt megkérdeztem néhány tudnivalót a faluról a többiektől, kommentárt soha nem fűztem a válaszokhoz.

A faluba érve körbejárom azt, a mindenhol alvó, álmukból felébreszthetetlen emberek látványa kellemes, borongós hangulatként telepszik elmémre - a falu nekem inkább hasonlít egy mészárlás helyszínére mint egy éppen megmentett közösségre. De nem nagyon foglalkozom a dologgal. Egy folyamatosan az arcomat ingerlő, vöröslő hajszálat kitépve csendben továbblépek ezen is, mint minden máson - főleg, hogy ez csak egy, a sajált elmém által kreált vízió.

Amikor a hajónál járunk egy darabig csak nézem a vizipipálzó férfit, majd szó nélkül odalépek és kiveszem a kezéből a csövet, a pipát - ha esetleg még mindig nem izzana benne a szén, azt eloltom. Eddig nem gyulladt rá a hajója de most már én is itt vagyok...

Ha nem ébred fel rá, akkor elindulok a fogadó irányába. Küldetésem van és nem lepne meg, hogyha az öreg kereskedő a csatornát követve ide jutott volna. Ha pedig itt van, meg kell találnom, hogy elszámoljunk és hogy tudassam vele, hogy mebosszultuk a fiát.
GM
 GM, 1111 posts
 Damoqles
Fri 30 Oct 2015
at 11:00
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész
In reply to Lhoene Sherici (msg # 978):


Deymish felriad, amikor kiakasztod a pipaszárat egy foghíjából, ahol már bejáratott helye van. Előbb riadtan néz az ismeretlen harcosnőre és felugrik, aztán, ahogy megpillantja a csapat más tagjait is, lassan szélesre mosolyogja az arcát.

- Cimborák! Megcsináltátok! - Vállon veregetések és háton lapogatások sorozata következik. A férfi láthatólag kevésbé megviselt, mint a falusiak, ami érthető. - Mi történt, meséljetek! Olyan hirtelen jártatok sikerrel, hogy szegény vörösköviek azt se tudták, azonnal bealudjanak-e, vagy köszöntést szervezzenek hazatérő hőseiknek - kacag. - Á, Deymish vagyok, rendkívülien örvendek - nyújtja oda a kezét Lhoene-nek olyan szemöldökjáték kíséretében, amit a penge vagy csábosnak, vagy kifejezetten zavarbaejtőnek talál, középút nincs.
Lhoene Sherici
 player, 102 posts
 M:8/12 S:5/14 I:5/10
 Eff:1 Edge:1/1/0 RecR:4/4
Fri 30 Oct 2015
at 11:33
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész
Zavarodottan figyelem ahogy a férfi hirtelen életre kell, hátrébb lépek majd figyelem ahogy körbeölelgeti a csapat tagjait. Kérdésére nem válaszolok, ez nem az én részem, elvégre csak félúton találkoztam velük, helyette inkább a férfi számomra természellenesen idegen életvidámságán jár az eszem. Amikor felém fordul és kezet nyújt egy meglehetősen zavarbaejtő arckifejezéssel láthatóan kényelmetlenül veszem át jobb kezemből balba a kardomat, majd utána kezet rázok vele. Fáziskéséssel teszem csak hozzá a nevemet, nem vagyok hozzálszokva, hogy egy két embert leszámítva bárkit és érdekel hogyan hívnak. -Lhoene. - mondom szűkszavúan, kerülve a kapitány tekintetét. Ha ennyivel megúsztam a számomra kényelmetlen helyzetet akkor igyekszek eltűnni a hajó fedélzetéről - nem szeretek átlagos emberekkel beszélgetni, mert elfog a szégyenérzet egyszerű, hétköznapi örömködésüket látva.
Aylan Akhron
 player, 575 posts
 M13/13 S14/14 I4/9
 Eff1 Med1 Sed1 Recr4
Fri 30 Oct 2015
at 13:57
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész
In reply to GM (msg # 979):

Aylan a lelkesedés legkisebb jele nélkül lép a hajóra, egyik kezében egy kis üveg alkoholos nedűvel, másikban a maradék pár falat hússal.

- Az ősök munkájában turkáltunk, és megfizettük érte az árat. Egy barátunkat elvesztettük. De legalább a margazokra mértünk egy nagyobb csapást, és egy homokférget is kivégeztünk.

Leül és hátát a hajó falának vetve harap egyet. Fejfájósan tekint maga elé, de élvezi az igazi főttételt. Kicsit túl is főzték. Lehet, hogy a szakács már elaludt néha-néha.
Aminith Lambrizia Ylorin
 player, 198 posts
 M:12/12, S:9/12, I:12/12
 Eff:1 InEd:1 RecR:4
Fri 30 Oct 2015
at 18:09
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész
Kövülten bámulom a kerítésen belül a nagy szellemalakot. Furcsa dolog, nem tudom mi ez, eszik egy halott állatot, ropogtatja, mint valami magot. Lassan elhátrálok, messziről látszik, hogy veszélyes és hallom, ahogy a többiek a hajóra szállnak. Deymish örömteli hangjának foszlányai is megütik a fülemet. Kis híján a frászt hozom a többekre, ahogy sietve előlépek a sötétből, fel a hajóra, elvégre nekem nem kell nagy világítás hogy lássak.
Odahajolok Aylanhoz, miután egy kézmozdulattal üdvözöltem a kapitányt:
- Szárnyaló, szerintem húzzunk innen, de nagyon gyorsan. Láttam valamit. Jobb, ha megyünk. Most. -suttogom, aztán szélesen elvigyorodok, és a hajóshoz lépek.
- A fuvar árában a visszaút is benne volt, ugye kapitány? - aztán meresztem a szemem a többiekre, arra célozva, hogy menjünk már innen!

This message was lightly edited by the player at 18:10, Fri 30 Oct 2015.

Aylan Akhron
 player, 576 posts
 M13/13 S14/14 I4/9
 Eff1 Med1 Sed1 Recr4
Fri 30 Oct 2015
at 22:14
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész
Aylan egy pillanatra csak a homlokát ráncolja. Nem a szavak érnek el a tudatába. A testbeszéd. A félelem. Azzal a mozdulattal áthajítja a hús maradékát a korláton, a zsírt a ruhájába törli, és a kardra teszi a kezét.

- Hol? - kérdi követelő hangon Aminith-et, és amikor az a kapitányhoz fordul, elkapja a nő karját, és maga felé fordítja. - Mi?

Szeme sarkából körülnéz a társaságon, és ha a Pengék ott vannak, kurtán értük vakkant.

- Arth! Jestaarl! Lhoene! Dolgunk van. Beszélj, asszony!
Arth Zaxarus
 player, 407 posts
 M:17/17 S:9/9* I:7/7
 Eff:1 MEd:3 SEd:1 Rec:4/4
Fri 30 Oct 2015
at 22:20
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész
A faluba erve nem fukarkodok, bosegesen tomom a szamba a falatokat. Az elso korben nem is valogatok, csak ami jon, de amikor kezdek betelni akkor mar a finomabb falatokat keresgelem, illetve a tartosnak itelt dolgokbol valamennyit elcsomagolok kesobbre is, holnap is lesz nap alapon. Igyekszem nem nagyon elkodorogni, megyek a hajora a tobbiekkel egyutt.
Aylan kialtasara majdnem kiejtem a kezembol a falatot, ugy teli szajjal fordulok oda
- Mhi fan? - nagyot nyelek, hogy beszelni tudjak rendesen - Mi tortent? -
GM
 GM, 1112 posts
 Damoqles
Sat 31 Oct 2015
at 07:38
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész
Egy lakótömb mögül valami felkapaszkodik a legközelebbi házfalra, valami hatalmas, nyúlánk és sápadt tömeg. Ékorra hegyétől a kígyózó farka végéig majd' ráver a homokférgetek hosszára, és amikor a tetőre terpeszkedve kitárja fehér bőrszárnyainak masszív vitorláit egyensúlyozás céljából, letaglózó fesztávolsága sem tűnik kevesebbnek. Feje fatörzsnyi hattyúnyakon emelkedik fel, melyre - és a hasára - emberi készítésű páncélpikkelyeket erősítettek. Pofája hüllőszerű, fekete agyarak és csőrvég teszik teljessé, orrából és homlokából pedig fehér csonttaréj-oszlop nyúlik fel egy méternyire. Páncélmaszk védi koponyája hátulját és szemeit, melyek baljósan verik vissza a hold fényét.

Deymish meglepő módon a csapat és a lény közé ugrik, és - vélhetőleg a szeles reakcióitokat túlkiabálva - próbál visszatartani benneteket.

Aki a 9 Királyságból való, az tudja, hogy ez a lény egy xi-sárkány, és elolvashatja az alapkönyv 265. oldalának legalább első két bekezdését. Az is tudvalévő, hogy az Angule Lovagjai renddel hozhatók kapcsolatba.

Aki a Túlnan szülötte, annak ehhez meg kell dobnia egy 9 célszámú INT-tesztet.

This message was last edited by the GM at 07:40, Sat 31 Oct 2015.

GM
 GM, 1114 posts
 Damoqles
Sat 31 Oct 2015
at 10:20
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész

Aylan Akhron
 player, 577 posts
 M13/13 S14/14 I4/9
 Eff1 Med1 Sed1 Recr4
Sat 31 Oct 2015
at 14:33
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész
Aylan a lény felbukkanásakor harcállást vesz fel, keze a kirántatlan kard markolatán. Fejben már a lépéseket számolja a mólótól az épületig, és hogy hol tud feljutni egy háztetőre. Három utat talál, mire Deymish közéjük veti magát. Higgadtan, de rendíthetetlen arccal áll és figyel.
Arth Zaxarus
 player, 408 posts
 M:17/17 S:9/9* I:7/7
 Eff:1 MEd:3 SEd:1 Rec:4/4
Sat 31 Oct 2015
at 19:41
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész
A leny felbukkanasakor a felig megragott husdarabot meg gyorsan lenyelem, megtorlom a kezemet es komotosan elohuzva a kardomat varom hogy Aylan nekiinduljon es hozza tudjam igazitani a sajat tamadasomat hogy ket oldalrol tamadva megzavarhassuk a lenyt. Mikor kicsit jobban megnezve felismerem hogy xi-sarkany probalom a szememet mereszteni ul e lovag a hatan vagy ez egy kobor szorny amit le kell meszarolni hogy megmentsuk ujra a falut. Mindenesetre furcsanak talalom hogy Deymish ugy nez ki tudott rola hogy van itt egy ilyen leny es eddig nem szolt rola. Megroppantom a nyakamat es a kardot tovabbra is harcra keszen tartva megkerdezem - Ezt mire veljuk, te tudtad hogy itt van? -
Lhoene Sherici
 player, 103 posts
 M:8/12 S:5/14 I:5/10
 Eff:1 Edge:1/1/0 RecR:4/4
Sun 1 Nov 2015
at 01:58
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész
Aylan kiáltására azonnal odakapom a tekintetemet és iménti zavartságom miatt kicsit esetlenül de bal kezemből a jobbomba veszem azúracél pengémet, majd a környéket kezdem kémlelni amikor hirtelen ki is szúrok némi mozgást: eleinte nem ismerem fel, azonban ahogy egyre többet látni belőle egyre inkább kezd az elmém mélyéről előtörni valami, majd felismerem: egy xi-sárkány. Még fel sem ismertem, de egyből Itaiy jut eszembe s az, hogy talán engem keres. Majd amikor pedig teljes alakjában megjelenik előttünk s felismerem őt ez teljes megbizonyosodást nyer bennem: Itaiy eltűnése óta először jelenik meg valami életkedvhez hasonló az arcomon. Kardomat a hajón hagyva, a közém és a nősténysárkány közé álló Deymishről tudomást sem véve sietek elé sebes léptekkel, a többieknek sem jelezve, hogy számomra nem annyira logikátlan a történés mint nekik. -Troukrohr! - kiáltom már a pallóhídról, s bár tudom, hogy válaszolni nem tud rá Igazán válaszolni, azonban azt is, hogy nem érti, hanem tudja mit mondok. -Troukrohr! - ismétel meg még egyszer kicsit ezúttal megküzdve a névvel, hogy biztosan felismerjen engem és a hangomat is. Tekintetemmel a társát keresem, Itaiy-t. -Egyedül vagy? - kérdezem a xi-sárkányt, s várom, hogy a reakciója, mozgása, sivítása elárulja, hogy vajon baj van-e. Sajnos úgy érzem, hogy igen, máskülönben nem lenne egyedül s a mindig beszédes Itaiy már köszöntött volna.

This message was last edited by the player at 01:59, Sun 01 Nov 2015.

Granitoklu Jestaarl Moxet
 player, 314 posts
 M:7/15; S8/9; I:6/11
 Eff:1; M,SpEdg:1; RecR: 2
Sun 1 Nov 2015
at 05:00
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész

Horpasztfalvát a tőlem telhető legnagyobb lezserséggel veszem be. Mivel minden épkézláb falubéli alszik, lényegében nincs ki ellenkezen. Mihelyst Aylan - körútjából visszatérve - osztozást említ felcsillan a szemem, csakúgy, ahogy felfedezem Hataniah alakját. Ezért a shinosztást is hajlamos vagyok halasztani. Épp kezelésbe venném, de a Szárnyaló közbelépése Deymish-el kapcsolatban eltérít eredeti célomtól.
Hataniah jelen állapotában nem volna ellenfél... - hagyom magára végül az alvót, inkább az eónpapok tornyából megtért - arckifejezédéből szemlátomást csalódott - Declain után eredek kipucolni egy megtömött zsáklyából ítélve, egykor, gazdagon felszerelt tavernát. Mit nem vitt el a Vörös és fogyasztható, helyben felfalok, a tartósabbak közül párat becsomagolok későbbre, bár bizonyára nem oly gonddal válogatok a gasztronómia különlegességei közül mint a nano, inkább csak érzéssel, de ez cseppet sem zavar. Mire beesteledik, utam ismét a hajóhoz vezet. Deymish kitörő öröme már távolról köszönt; hanyagul vállat vonok, ellenben Aminith gesztusai már a távolból is nyugtalanítanak, melyet Aylan jelzése tovább erősít...

---

...aztán megjelenik a csonttaréjos ördög. Hogyaza... - morranok, majd verredmarkolatomért nyúlok, de ahogy a  Pipás közbelép, egy pillanatra magam is megtorpanok. Figyelmem viszont nem lankad. Előbb Arth-ot, majd Aylant, végül a hatalmas termetű hüllőt kémlelem. Leginkább utóbbi szándékát igyekszem kiismerni.
Eme förtelem xi-sárkány mégis holt bújt meg eddig és miért nem alszik? tekintek a csontfehér lényre rosszallóan, de ezúttal nem döntök elhamarkodottan. Már csak Lhoene reakcióját látva sem...
Mit akarhat a nő? Netán befogni?
GM
 GM, 1116 posts
 Damoqles
Sun 1 Nov 2015
at 07:26
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész
A megtermett sárkánygyík leengedi nyúlánk nyakát, jiraskarosan bizalomgerjesztő feje Lhoene arca előtt állapodik meg. Halk, [delfinszerű] trillázást hallat; szeméből felismerés és intelligencia süt. Még lejjebb billenti a pofáját, és fekete csőrhegyével egy apró ábrát rajzol Lhoene elé a vöröskő-porba, aztán egy másodperc után elmaszalja, és játékosan/bensőségesen megböki a nő mellkasát.

- Nem bánt, nem bánt - éri utol az eseményeket Deymish a hangjával. Lerí róla, hogy bár nyilván tudja, hogy "nem bánt", azért még mindig elég feszültté teszi egy ekkora repülő húsevő hüllő közelsége. - Üzenetet hozott Nebalichból, több példányban is. Valaki szélnek ereszthette, hogy informálja Seshar lakóit a városi... eseményekről. - Elővesz egy röplapot a kaftánja belső zsebéből és felétek lobogtatja.

A xi-sárkány lemászik a téglaépületről és összehajtott szárnyakkal leül a rakpartra. Fél mellső lábával felágaskodik Lhoene előtt, a szügyét mutatja neki, pontosabban a "lemezpáncéljára" szíjazott szintetikus tárolórekeszt.
Aylan Akhron
 player, 578 posts
 M13/13 S14/14 I4/9
 Eff1 Med1 Sed1 Recr4
Sun 1 Nov 2015
at 10:29
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész
Aylan izmából kienged a feszültség. Mintha egy kihúzott íj idegét engednék lassan vissza. Felemelkedik, szemmel tartja xi-sárkányt, de tudatával igazán már Deymish szavait rágja. Elvesz egy röplapot, utoljára szemügyre veszi a lényt és Lhoenét, majd elolvassa, mi az üzenetben.
Granitoklu Jestaarl Moxet
 player, 315 posts
 M:7/15; S8/9; I:6/11
 Eff:1; M,SpEdg:1; RecR: 2
Sun 1 Nov 2015
at 11:23
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész

A kulcsokkal teleaggatott nőszemélynél a titok nyitja... - állapodok meg Arth mellett, figyelve a közjátékot Lhoene és a xi-sárkány közt, s leengedem a fegyvert, miután megbizonyosodtam róla eme hüllő csupán hírvivő, nincs támadó szándéka. Sőt még rajzol is a porba.
Deymisht leintem, lassítson, mikor igyekszik a lény felé, beérni az eseményeket. Nem kívánhatom, hogy e nagyra nőtt gyík támadásnak vegye a hirtelen mozdulatot mikor a röplap előkerül. Mégiscsak egy állat. Hát még Deymish...

Aztán a Szárnyalóhoz szólok.
-Olvasd.
Lhoene Sherici
 player, 104 posts
 M:8/12 S:5/14 I:5/10
 Eff:1 Edge:1/2/0 RecR:4/4
Sun 1 Nov 2015
at 12:44
Re: A lidércnyomás-binaritás, 2. rész
Komor tekintettel figyelem a földbe rajzolt jelet, az imént látott vidámságféleség azonnal elszáll az arcomról - soha semmi jót nem jelentett még ez a jel. Az az érzésem, hogy a baj nagyobb mint azt gondolni tudnám... Pillanatnyi elmerengésemből az térít magamhoz, hogy a xi-sárkány mellkason bök: nem tudom eldönteni, hogy azért tette mert tudja mit jelent számomra a jel vagy csak azért, hogy figyeljek. Minden esetre ezért nem mondok neki semmit, mindössze bekötött kezemmel megsimogatom csőre mögött a bőrét. Semmi jót nem jelent, hogy Itaiy nélkül van itt. Semmi jót.
Amikor lemászik majd felágaskodik, hogy elvehessek egy lapot így teszek - idejét sem tudom mikor kellett utoljára olvasnom, de most hálát adok amiért kiskoromban az öreg zsoldosok erre is megtanítottak. Mielőtt még elkezdeném olvasni közelebb lépek a sárkány arcához és finoman megsimogatom a nyakát - azt régen is szerette, de most sem azért teszem mert bennem is él az a késztetés, hogy minden állat szereti ha simogatják hanem azért, mert biztosra veszem, hogy ő is meg van ijedve. Láttam milyen a kapcsolat a lovagok és társaik között.
Letelepszem mellé a kőre és megnézem magamnak azt a papírt, hogy kiderüljön milyen hírrel is eresztették világnak Troukrohrt.

This message was last edited by the player at 12:45, Sun 01 Nov 2015.