További nyomozás.   Posted by The Storyteller.Group: 0
Finn O Fearghail
 player, 213 posts
 Benny:2 Reason:0
 Parry:8 Toughness:6
Mon 5 Jun 2017
at 20:20
További nyomozás
A hatalmas elohalott latvanya nem sok pozitiv gondolatot enged. Toreim tulsagosan is apronak es hasznalhatatlannak tunnek ellene, persze ha a vampirok ellen is szemtol szembe harcolnek mar regen nem elnek. Szinte ontudatlanul merem fela  terepet mikozben kozelitek majd amint az asszony a megfelelo helyre er odaszolok - Meglepetes - es megrantom a kioldot hogy a lezudulo ronkok megtegyek a hatasukat. Remelem akarmekkora dog is ettol majd lent marad. Nagyon remelem, mert ha ez sem allitja meg akkor nagyon nagy bajban leszek.
The Storyteller
 GM, 269 posts
 The best Ripper slayer
 Secret One of the Cabal
Mon 5 Jun 2017
at 20:56
További nyomozás
In reply to Finn O Fearghail (msg # 53):

Malachy meglátja a közeledő asszonyságot, de mielőtt nekironthatna, nagy dübörgéssel lezúdul a kerti kas irányából vagy tucatnyi farönk, és maga alá temeti a termetes hölgyet, bárki is legyen az. Miután a nagy porfelhő elül, a halom farönk által alkotott piramis alól, csak egy zsíros kézfej kandikál ki.
Ha a doki és a gróf a kas irányába néz, akkor felfedezheti Finnt, amint elengedi a kötelet. Most már úgy tűnik nem mozdul senki a kertben.
Count Gabriel Brunswick
 player, 86 posts
 Benny: 3/3 Reason: 0
 Parry: 5 Toughness: 6
Mon 5 Jun 2017
at 21:20
További nyomozás
In reply to The Storyteller (msg # 54):

Gabriel zavartan megvakarja a fejét, miközben elnéz Finn irányába
Hát ezt London másik végéből is halhatták. Kár volt finomkodnom, ilyen erővel a pisztolyaimat is használhattam volna. Gondolom a kis gnóm barátunk is tudja már, hogy nem mentünk túl messzire, ráadásul még nem tudjuk, ki van a kerti lakban, mert gondolom nem üres.
sopánkodik a gróf egyet.
Finn O Fearghail
 player, 214 posts
 Benny:2 Reason:0
 Parry:8 Toughness:6
Mon 5 Jun 2017
at 21:45
További nyomozás
A grof szavaira elobb korbelesek majd elvigyorodva valaszolok - Tul nagy volt es valamit tenni kellett... De ami megtortent megtortent, mindazonaltal lehet nem art sietni kisse. - mondom es elindulok sietve a kerti lak fele, menet kozben megegyszer hatralesve hogy a halottak vegre mozdulatlanok maradnak e.

A lakathoz erve egy masodpercig elgondolkodok, vajon a zombik arra vigyaztak inkabb hogy nehogy valaki benezzen ide vagy hogy nehogy valami kijojjon innen. A gondolattol libaboros lesz a hatam, remelem nem tettunk valami nagyon rosszat, ugyhogy mielott a lakathoz nyulnek probalok belesni az ablakokon hogy meglatok e valamit ami megnyugtatna vagy inkabb megerositene a felelmemet
Dr. Malachy Thompson
 player, 271 posts
 Benny: 4, Parry: 7
 Reason: -3, Toughness: 5
Tue 6 Jun 2017
at 07:55
További nyomozás
In reply to Count Gabriel Brunswick (msg # 55):

- Okoskodni mindig könnyebb, mint cselekedni.
Felelem a grófnak, majd nem foglalkozom vele a továbbiakban. Amíg tétlenül áll, jól el tudja vonni a zajra idesereglő ellenség figyelmét - már ha lesz ilyen - magam inkább csendesen felfedező útra indulok.
Finnek intek, hogy kövessen. A grófra ráhagyom a dolgot, azt csinál amit akar.


09:54, Today: Dr. Malachy Thompson rolled 2,7 using 1D4,1D6, rerolling max with rolls of 2,(6+1)7.  Stealth.

09:55, Today: Dr. Malachy Thompson rolled 5,5 using 1D8,1D6, rerolling max with rolls of 5,5.  Notice.

Finn O Fearghail
 player, 216 posts
 Benny:2 Reason:0
 Parry:8 Toughness:6
Tue 6 Jun 2017
at 20:47
További nyomozás
Miutan nagyjabol megbizonyosodtam hogy nem valami tombolo szornyet probalok kiszabaditani gyorsan keresztet vetek es nekilatok, de a sietseg miatt kisse remegnek a kezeim, vagy ez a zar tul jo minosegu igy hiaba probalkozok nem akar sikerulni a dolog. Nagyot sohajtva allok fel. - Valakinel nincs feszitovas? - kerdezem lemondoan
The Storyteller
 GM, 270 posts
 The best Ripper slayer
 Secret One of the Cabal
Wed 7 Jun 2017
at 12:08
További nyomozás
In reply to Finn O Fearghail (msg # 58):

Nálam van - mondja mosolyogva Gabriel és előveszi a pisztolyát és belelő kettőt a zár környékén az ajtóba - már úgysem kell foglalkoznunk a zajokkal, az iménti földcsuszamlásszerű zörej után.
A zár megenged annyira, hogy Finn fel tudja feszíteni. Egy előtér tárul fel az ajtó kinyílása után. Amiből négy helység nyílik, az égtájak négy irányába. A helységek bejáratát valami kötelekre felfűzött csontokból álló függöny határolja, amit kézzel könnyedén szét lehet választani.
Az előtér nagy részét egy hatalmas, vastag piros szőnyeg foglalja el. Meghatározhatatlan anyagból lehet, valami érdes, síkos anyagból. Malachy-t egy nagy nyelvre emlékezteti így elsőre. A szőnyeg szélén, középen egy fekete bőr üllőgarnitúra található, egy kanapé, és a kétoldalán két nagy süppedős fotel. A szőnyeg két szélén, a belépőnek oldalt egy-egy feketére festett faszobor magasodik. A dokiban a zulu harcosok életszerű másait idézi fel. Afrikai harcosokat ábrázol, kezükben lándzsa és pajzs. A pajzsokra egy nagy lezárt szem van felfestve. A falakon kisebb kitömött állatok láthatók. Óriásdenevér, python, holló.
Finn O Fearghail
 player, 217 posts
 Benny:2 Reason:0
 Parry:8 Toughness:6
Wed 7 Jun 2017
at 13:26
További nyomozás
A latvany hatasra gyorsan keresztet vetek haromszor es rendesen a csuklom kore erositem a rozsafuzert - Azt hiszem azt kizarhatjuk hogy Walker ormester csak a nyomozast segitendo erdeklodott es ezek a dolgok - bokok a mogottunk elterulo mozdulatlan zombikra - A tudtan kivul tortentek -
Meg mielott belepnek a velem szuletett ovatossag megszolal - Csak en erzem gyanusnak hogy a fura kis siraso meg nem kerult elo sopankodva? -
Dr. Malachy Thompson
 player, 272 posts
 Benny: 4, Parry: 7
 Reason: -3, Toughness: 5
Fri 9 Jun 2017
at 20:20
További nyomozás
- Az a hétfejű szanaszét baszott szentségtelen részfaszú mocskos kurva, hogy nem verte a lábánál fogva a falhoz amikor a világra fosta ezt a szennyet!
Káromkodok egy ízeset skót módra, majd ökölbe szorított kézzel fordulok a társaimhoz...társamhoz...Finnt tekintem egyedül annak.
- Nagy baj van. Ha igaz amit sejtek, akkor ez a hullabaszó olyat tett, aminél nagyobb bűnt jelenleg elképzelni nem tudok. Kapjuk el a kis gnómot. De gyorsan.
The Storyteller
 GM, 271 posts
 The best Ripper slayer
 Secret One of the Cabal
Sun 11 Jun 2017
at 19:28
További nyomozás
In reply to Dr. Malachy Thompson (msg # 61):

Mintegy varázsütésre, mintha eddig hallgatózott volna, előkerül a kis gnóm és nagy sietve jön a kert másik, temetkezési vállalkozós, épülete felől. Már hangosan sipítozik is
Maguk mi a fenét csinálnak? Tudják, hogy mibe másztak bele? Ezzel megásták nem csak a maguk, hanem az én koporsómat is. Mondtam, hogy viszontlátásra, az pontosan azt jelenti, fafejek, hogy VIIISZONTLÁÁÁTÁSRA!!!! - változik át a hangja mély földöntúli hörgésbe, és nem csak a hangja kezd el átváltozni. A feje teteje kettényílik és hatalmas fekete csápok türemkednek előre, olyan vastagok, hogy amik eleve nem is férhettek volna ott el. Akkorára nőttek pillanatok alatt, hogy most már háromszorta akkorák, mint a porhüvelyül szolgáló kis gnóm egész teste - A MESTEREM NEM SZÍVLELI A SUNYI TOLVAJOKAT, BEHATOLÓKAT. MOST MIND MEGHALTOK................. - hallatszik még utoljára a földöntúli mély hang, amíg szét nem repesztik az előtüremkedő csápok a hangszálakat.

Mindenki dobjon egy spirit-próbát, akinek sikerült a 4-es célszám, az húzhat egy kártyát is, kezdeményezés gyanánt, illetve megírhatja, hogy mit cselekszik!
Dr. Malachy Thompson
 player, 273 posts
 Benny: 4, Parry: 7
 Reason: -3, Toughness: 5
Tue 13 Jun 2017
at 10:41
További nyomozás
In reply to The Storyteller (msg # 62):

12:39, Today: Dr. Malachy Thompson rolled 1 using 1d4, rerolling max with rolls of 1.  Spirit.


15:04, Today: Secret Roll: Dr. Malachy Thompson rolled 1 using 1d6, rerolling max with rolls of 1.  Spirit Joker kocka.

Nuff said


A látottak felidézik bennem a csataterek zaját, a haldoklók hörgését, a sérültek sikolyait a vér szagát, az ágyúgolyók által széttépett testek látványát...képtelen vagyok uralkodni magamon.

Nem tudom mi lesz a hatása annak, hogy sikertelenséget dobtam ezért nem írom tovább.

This message was last edited by the player at 13:04, Thu 15 June 2017.

Finn O Fearghail
 player, 218 posts
 Benny:2 Reason:0
 Parry:8 Toughness:6
Tue 13 Jun 2017
at 15:36
További nyomozás
Az atalakulo remseg lattan eloszor az suhan at az agyamon hogy ez milyen istentelen remseg, es Walker ormester hatarozottan benne van valamifele osszeeskuvesben majd az hogy ez ellen meg kevesebbet erhetnek a toreim mint a zombik ellen. Nem lesz ennek igy jo vege.
Gyorsan korbelesek menekulesi utvonalat keresve ahol a minden bizonnyal nagyra novo leny merete hatranyt jelenthetne neki.
- Szegyen a futas, de eleget lattunk - jegyzem meg gyorsan

This message was last edited by the player at 15:36, Tue 13 June 2017.

The Storyteller
 GM, 276 posts
 The best Ripper slayer
 Secret One of the Cabal
Tue 27 Jun 2017
at 21:07
További nyomozás
In reply to Finn O Fearghail (msg # 64):

Malachy egyenlőre nincs magánál, viszont Gabriel támogatja Finn ötletét, hogy "szégyen a futás, de néha hasznos" és a doki hónalja alá nyúlva két oldalról kifutottok a kertből, a szörny csak a kerítésig üldöz titeket, mert a fák között, már visszanézve látjátok, hogy nem üldöz benneteket. Kifutottok az útra, itt már viszonylag biztonságban érzitek magatokat.
Mit csináltok ezután? A dokinak egy sikeres Spirit próba kell, hogy kijöjjön a shakenből (ebből a zavarodott állapotból)
Dr. Malachy Thompson
 player, 278 posts
 Benny: 5, Parry: 7
 Reason: -3, Toughness: 5
Wed 28 Jun 2017
at 10:47
További nyomozás
In reply to The Storyteller (msg # 65):- Kötszert! El fog vérezni! Nem érti százados!? Azt mondtam kötszer kell neki! Nem veszíthetjük el! AAAAAÁÁÁRÁGHHH!
Finn O Fearghail
 player, 221 posts
 Benny:2 Reason:0
 Parry:8 Toughness:6
Sun 2 Jul 2017
at 20:58
További nyomozás
A futas es Malachy kicipelese kisse kimerito volt igy eloszor is kifujom magamat aztan halat adok az urnak hogy gyors felfogast es hasonloan gyors labakat adott. Mindenesetre errol a szentsegtelen dologrol az egyhaznak is tudomast kell szereznie, a temeto megszentelt teruleten ilyen fertelem nem letezhet buntetlenul.
Eloszor Malachyra, majd mivel nem tudom mit tehetnek vele, a grofra nezek segitsegkeroen - Igy nem cipelhetjuk vegig a varoson, es a doktornovel a talalkank veszesen kozeledik - hatha o tud valamit tenni.
Count Gabriel Brunswick
 player, 87 posts
 Benny: 3/3 Reason: 0
 Parry: 5 Toughness: 6
Mon 3 Jul 2017
at 10:29
További nyomozás
In reply to Finn O Fearghail (msg # 67):

Gabriel miután látja, hogy Malachy félrebeszél és nincs magánál, előveszi a tenyerét és jobbról balról meglegyinti egy taslival a dokit.
Ejnye doki! Ne szórakozzon! Térjen már magához! Ránk esteledik.
teszi hozzá a gróf.

Malachy dobhat +1 el Shaken ellen Spirit-próbát
Dr. Malachy Thompson
 player, 279 posts
 Benny: 5, Parry: 7
 Reason: -3, Toughness: 5
Tue 4 Jul 2017
at 15:53
További nyomozás
17:50, Today: Secret Roll: Dr. Malachy Thompson rolled 23,10 using 1D4+1,1D6, rerolling max with rolls of (4+4+4+4+4+2)22,(6+4)10.  Spirit dobás shake ellen (nem szeretem a csokisat).
Ez most valid? Ha igen, akkor ez elég ütős lett.


Brunswick szavaira látszólag nem reagálok, ugyanakkor viharos gyorsasággal fejezem be a pánikolást.
Mint ha mi se történt volna kiegyenesedem, leporolom magam, majd akadémikus kimértséggel megszólalok.
- Attól tartok a rémségek kifüstölését későbbre volna ildomos halasztani a sajnálatosan gyenge idegállapotomra való tekintettel, így javasolnám az egyéb elfoglaltságaink irányába történő mielőbbi haladást.

This message was last edited by the player at 15:53, Tue 04 July 2017.

Finn O Fearghail
 player, 222 posts
 Benny:2 Reason:0
 Parry:8 Toughness:6
Sun 16 Jul 2017
at 20:25
További nyomozás
Egy gyors fohaszban koszonom meg az egnek hogy a doki elmeje atveszelte a dolgot majd megjegyzem. - Ugy tunik a fohadiszallason nem mindenki ugyanugy all az ilyen dolgokhoz mint mi. Azt hiszem a doktornot fel kene keresnunk mielott megoleti magat - majd kis gondolkodas utan hozzateszem - Az egyhazat is ertesitenem kell hogy tudjanak errol es tehessenek ellene valamint amint megfelelo csapatot tudnak osszeszedni. Nomeg azt a muzeumot is at kene neznunk rendesen, ha par dolgozo ilyesmikben van benne akkor akaratlanul is elkovethettek hibakat - fejtem ki velemenyemet
Dr. Malachy Thompson
 player, 280 posts
 Benny: 5, Parry: 7
 Reason: -3, Toughness: 5
Tue 18 Jul 2017
at 12:21
További nyomozás
- Eljött az ideje annak is, hogy értesítsem a rendemet. Nem szívesen teszem, többségük...hogy úgy mondjam túlzottan lelkes a munkáját illetően, úgyhogy némileg nőni fog az erőszak London utcáin, ugyanakkor a folyamatos menekülésnek és az ártatlanok lemészárlásának is véget venne, ami meglehetősen elfogadható ellenpólus az én olvasatomban.
Count Gabriel Brunswick
 player, 88 posts
 Benny: 3/3 Reason: 0
 Parry: 5 Toughness: 6
Tue 18 Jul 2017
at 16:36
További nyomozás
In reply to Dr. Malachy Thompson (msg # 71):

Gabriel megvakarja a fejét és tanácstalanul kérdezi
Akkor első körben mit teszünk? Keressük fel a doktornőt, ne hogy butaságot csináljon
kérdezi a többieket, hol Finnre, hol Malachyra nézve
Vagy most mindenki felkeresi a rendjét segítségkérés gyanánt? Talán érdemes lenne ezt a Seawolfot is felkeresni, csak hogy megtudjuk, hogy velünk van vagy ellenünk. Előbbi esetben jól fog jönni erősítésnek, elég szívós és tapasztalt fickónak látszott, utóbbi esetben meg, előbb vagy utóbb, de úgyis szembe fogunk kerülni vele.
Dr. Malachy Thompson
 player, 281 posts
 Benny: 5, Parry: 7
 Reason: -3, Toughness: 5
Tue 25 Jul 2017
at 14:47
További nyomozás
In reply to Count Gabriel Brunswick (msg # 72):

- Seawolf legjobb tudomásunk szerint inkább fog ellenünk cselekedni, főleg ha úgy érzi az útjában állunk. Ugyanakkor nem hinném, hogy ellenség. Inkább csak...ahogy mondani szokták megy a saját feje után.
Mennék a rendemhez. Ha valaki nem szeretne a sajátjaihoz menni, az a doktornőt látogassa meg, így a legoptimálisabb.

Finn O Fearghail
 player, 223 posts
 Benny:2 Reason:0
 Parry:8 Toughness:6
Mon 31 Jul 2017
at 08:40
További nyomozás
Elgondolkozva nezek korbe a tobbiekre. Eleg sok informacionk van de nem tudjuk milyen melyre megy a dolog. Ha a doktor tajekoztat masokat akkor mar nem mehet velunk sirba a tudasunk - En mindenkeppen megprobalok beszelni a doktornovel ameddig meg eletben van. Nem lenne jo elvesziteni ot is es erdekes informaciokkal is szolgalhat. Meg korbeszaglaszni kicsit a muzeumban nehogy eltuntessek a bizonyitekokat ha meg van barmi amirol eddig nem gondoskodtak -
The Storyteller
 GM, 277 posts
 The best Ripper slayer
 Secret One of the Cabal
Tue 1 Aug 2017
at 21:44
További nyomozás
In reply to Finn O Fearghail (msg # 74):

Akkor Malachy a Rendjéhez, a többiek a Fekete Múzeumhoz?
Finn O Fearghail
 player, 224 posts
 Benny:2 Reason:0
 Parry:8 Toughness:6
Fri 4 Aug 2017
at 20:27
További nyomozás
In reply to The Storyteller (msg # 75):

(Szerintem igen)
Dr. Malachy Thompson
 player, 282 posts
 Benny: 5, Parry: 7
 Reason: -3, Toughness: 5
Mon 14 Aug 2017
at 15:41
További nyomozás
In reply to The Storyteller (msg # 75):

Igen.