Act II: Of Life and Death - Chapter 5: Nightfall.   Posted by The Prophet.Group: 0
The Prophet
 GM, 70 posts
 Who Am I?
 Who are You?
Wed 13 Feb 2008
at 14:35
Act II: Of Life and Death - Chapter 5: Nightfall
Ka'Ar is dood!
Sympha-Tor is in de handen van de rechtmatige koning!
Plannen worden gemaakt voor een Council of Kings!

...En de volgende missies staan al weer klaar:

Archelor en de Underdark...

((Gebruik deze quests om met elkaar te communiceren. Vertel de andere groep wat jullie hebben gedaan en wat jullie precies gaan doen de volgende keer.))

This message was last edited by the GM at 10:40, Sun 09 Nov 2008.

Anfortas
 player, 311 posts
 Chosen
 Knightwolf
Wed 13 Feb 2008
at 19:20
Re: Act II: Of Life and Death - Chapter 5
Wij, de chosen, hebben ouderwets geragt en hebben, met zelf minieme wonden, binnen drie minuten een groep van 20 enge, zwarte ridders met nightmares en al de grond in geslagen... Vanuit de lucht. En nu zijn we de bergen aan het over trekken!
Gran'Durk
 player, 95 posts
 Bearer of the Word
 Reaver
Wed 13 Feb 2008
at 21:05
Re: Act II: Of Life and Death - Chapter 5
Om Stryfe niet het gras voor de voeten weg te maaien alleen een verslag van Gran;

"In Kardarack hebben Stryfe en ik, met behulp van het bevel van de eerste raad der koningen, de Poort laten openen. De´ en Lothar waren reeds op een of andere bergtop gaan mediteren, na het gesprek met een Elder uit de raad, scheidde ook Stryfe en ik onze wegen. Ik heb mij gemeld bij de Mage Guild. Hier heb ik, buiten een fikse korting op de spells die ik wou aanschaffen, toestemming gekregen een permanente Word of Power in de kelder te zetten, in een ruimte speciaal voor deze gelegenheid gecreeerd door Lothar (toen terug van zijn bergtop).

Na de nodige ceremonie zijn we de Underdark in getrokken. Op zoek naar de dichtsbijzijnde stad, waarschijnlijk Drow...
"

wie (ver)volgt?
Stryfe
 player, 88 posts
 Wolf of Death
 Reaver
Thu 14 Feb 2008
at 11:45
Re: Act II: Of Life and Death - Chapter 5
Stryfe kijkt wat vreemd in de scrying pool en begint zijn verhaal.

"Goed, we lopen al 2 dagen in de underdark en hebben zojuist een kamp gevonden met 5 drow en 2 Duergar. Ze kwamen van verschillende steden die waren aangevallen door zeeslangachtige monsters, ze hebben binnen enkele dagen verschillende steden volledig overgenomen. De aanvallen begonnen op het moment dat we Ka'ar hadden verslagen. Onze eerste gedacht is dus dat het hier Despa betreft. We hebben opdracht gegeven aan de 7 overlevenden om meerdere overlevende te verzamelen, als die er zijn, en rustig te blijven wachten. Ondertussen gaan wij, de Reavers op onderzoek uit bij de eerste drowstad, welke inderdaad geheel krioelt van de slangachtige. Ook valt op dat deze stad lang een brede rivier ligt en nu net daar de grootste concentratie vijanden is. Nu liggen er een paar opties voor ons open,
- We nemen de stad terug.
- We proberen met de overlevenden langs de stad te sluipen en hopen op meer geluk in de volgende stad.
- We dammen de rivier af, met mogelijk catastofale gevolgen voor de monster maar ook voor de rest van de underdark
- We proberen met de slangachtige te communiceren."

Stryfe
 player, 89 posts
 Wolf of Death
 Reaver
Wed 27 Feb 2008
at 10:39
Re: Act II: Of Life and Death - Chapter 5
De grote clansman ijsbeert wat heen en weer voor de scrying pool.

"Nouw we hebben contact gemaakt met de naga. We zijn langs wat rotswanden rondom de stad geslopen, aldaar troffen wij een outpost met een patroule aan. Gran probeerde met diplomatieke vragen en antwoorden te communiceren, maar daarop gaven de naga maar weinig bevredigende antwoorden. Dus heb ik wat andere diplomatieke middelen gebruikt, Op de vraag aanbidden of werken jullie samen met Dispa, zei dat beest voor me ja, meer had ik ook niet nodig om mijn zwaard te trekken."


De mensen die wat beter kijken zien dat Stryfe er erg geirriteerd uit ziet, erg boos ook, zo boos hebben de chosen hem nog nooit gezien in ieder geval.

"Ik wil even melden dat ik geen geduld meer heb voor dit soort, dit soort... ik heb er niet eens een woord voor. Iedereen die hier op terra is om de vrije volkeren te domineren of om land af te pakken, of het maakt niet uit wat de reden is, ik stop niet totdat ze allemaal van terra afgeschopt zijn of 10 meter onder de grond liggen. We hebben de eene demon nog niet verslagen, of de volgende staat al weer klaar om hetzelfde continent te pakken vanuit de underdark. Ik heb het helemaal gehad en geen geduld meer."


Stryfe lijkt weer wat te kalmeren en gaat weer verder met zijn raport.


"Goed, verder hebben we de patroule overmeestert, helaas zijn er 3 ontkomen en hebben alarm geslagen. Op dit moment gaan wij terug naar de overlevenden die we hebben achter gelaten een halve dag reizen terug. Daar zullen wij weer op krachten komen en plannen maken om deze naga volledig uit de underdark te bannen."

Aellen
 player, 61 posts
 Chosen
 Guardian of Life
Wed 27 Feb 2008
at 18:44
Re: Act II: Of Life and Death - Chapter 5
Ăllen staat dit keer de scrying pool te woord.

"Onze tocht richting Arcelor verliep in eerste instantie vrij probleemloos, vooral toen we vrij gemakkelijk dicht bij een toren konden komen.

Daar aangekomen werden we opgewacht door een viertal demonen:

Een reusachtige bijlvechter, zo groot als een toren
een priester of magier met een boek aan een ketting aan zijn riem
een een zeis/hellebaard/speer vechter en
een soort van anti-paladin, dit was hun ridder-generaal.

Thras, Anfortas, Fang en ik pakten de bijlvechter, Gwyon hielp ons wegkomen.
Gwyon nam in eerste instantie een risico zodat wij veilig weg konden waardoor de zwaardvechter hem gelijk flinke schade kon berokkenen. Hij heeft wel tot twee keer toe de massieve bijl kunnen blokkeren, tot grote verbazing van de demonen.
Druzius nam de priester en ook zijn spellboek voor zijn rekening en Gabriel had een heftig duel met de ridder-generaal.

Ondanks dat we met meer waren, werden we flink beziggehouden. Toch zeker langer dan de vorige keer. Ik heb zelfs gelijk van positie moeten wisselen om Thras en mij veilig te stellen. Het gevecht ging met wat haken en ogen uiteindelijk toch de goede kant op.

Na een vrij vermoeiend gevecht, kwamen we toch als winnaars uit de verf, zij het wat sumier en flink verzwakt, toen het feitelijke leger uitrukte om ons in strijd te ontmoeten. Gezien onze verwondingen en vermoeidheid, leek het ons handig te hergroeperen en onze tactiek aan te passen."


Ăllen zucht eventjes.

"Eigenlijk weten we nog te weinig van deze veldoorlog, er is eigenlijk geen ander woord voor. We hebben vrij weinig informatie en zijn nu eigenlijk gewoon bezig Juridian uit zijn tent te lokken. Een beter plan hebben we voorlopig nog niet. Met nog een dag meditatie en uitstel kunnen we wat meer informatie vergaren om ons verder te helpen. We houden jullie verder op de hoogte."

This message was last edited by the player at 16:02, Wed 19 Mar 2008.

Lothar
 player, 132 posts
 White Spider
 Reaver
Sun 16 Mar 2008
at 22:59
Re: Act II: Of Life and Death - Chapter 5
Een andere scrying pool een ander moment en Lothar neemt het woord:"Om te rapporteren hoe het ons verder is gegaan... We hebben zoals jullie weten Druzius gevraagd om plannen voor het bevechten van de Naga met ons door te nemen en ons te helpen dit waar te maken. Hierna kwamen we bij de afspreekplek voor de survivors en daar troffen wij een heus Drow campement. Toen wij hier werden "toegelaten""Lothar overdrijft het woord toegelaten uitzinnig.

"zijn we naar een Drahgul(lees tent) geleid en daar kwamen we bij de spreekstoel van een heuse Drow Matriarch. Daar begon al snel een discussie, die ik best aan jullie wil vertellen maar daar is het nu niet de tijd voor, die bijna tot een gevecht leidde, als Gran er niet geweest was om het akkefietje in goede banen te leiden. Hij vertelde vervolgens ons plan om deze groep survivors veilig naar de overkant te brengen. De Matriarch stemde in en daar gingen we. We scouten de omgeving kozen een doel verstevigden ons op magische wijze en gingen terug. Op het moment dat de survivors aankwamen gingen we de Ethereal Plane in terwijl Deidulos contact hield met Druzius, die op zijn eigen houtje de stad ging binnenvallen. Zo vonden we al snel een ceremonie in volle gang en besloten deze te onderbreken. een Groot Naga achtig wezen en een aantal witgeklede vrouwelijke Naga priestesess waren naast een gebouw aan het chanten. Wij betreeden het gebouw en daar materialiseerden we in een kamer met een unit Naga. Al snel konden we hen overmeesteren maar niet voordat zij de kamer konden afsluiten en daar een summoning spell in the hebben gecast. Nu vonden wij ons in een afgesloten kamer met twee waterdemons die de kamer langzaam doen volstromen met water. Ondanks eerdere succesvolle aanvallen konden we nioet makkelijk een manier vinden om ze te verslaan..."
Reau
 GM, 211 posts
 De Man
 Of De Matennaaier?
Tue 13 May 2008
at 15:10
Re: Act II: Of Life and Death - Chapter 5
((Kan iemand, uit beide parties, met een beetje tijd teveel nog een samenvatting plaatsen?))