[IC] Act I-1: Kaosz az utcakon.   Posted by GM.Group: 0
GM
 GM, 548 posts
 Fp: 3
Sat 13 Oct 2018
at 21:28
[IC] Kaosz az utcakon
A Guston fele kapo ghoul a vadasz hult helyeel markol a levegobe. Guston egesz eleteben szornyek ellen harcolt, es miota a voros atok a testeben mukodik azota reflexei meg jobban kifinomultak.

Rick a ghoul rohamat latva villamgyorsan meggondolva erdekes taktikat valaszt. A kovek erejet segitsegul hivva egy egy reteg kovet epit maga kore hogy a ghoul megakadjon benne, de a leny duhe es emberfeletti ereje, habar kisse szenvedve de a falhoz szoritja Morgan tanitvanyat

Rick a falhoz szoritva (+2)

Tiff tobb rugast is megereszt a leny ellen, de ugy tunik annak szivossaga felveszi a versenyt meg a lany emberfeletti erejevel is.

Guston kihasznalva gyorsasagat a ghoul moge pordul es mielott az utanna birna fordulni kibillenti az egyesulyabol, hogy a ghoult sajat lendulete vigye foldre

(Guston ellenfele a foldon (+2)

Rick kihasznalva hogy a ghoul zavarodottsga miatt nem ragadta meg rendesen egy eroteljesn lokeshullammal elloki magatol. A varazslo kabatjat kisse megszaggatjak a veszedemes karmok de a ghoul tavolabb kerul legalabb mig Rick valamelyest fajdalmasan leerkezve, de ujra a szilard foldon all.

Rick a falhoz szoritva (+2)

A Tiffel kuzdo ghoul az egyik utolso rugas utan elkapja Tiff labat es megprobalja a lanyt a labanal fogva a feje felett atloditva a polcok koze hajitani (4-es Defense celszam vagy a polcok koze repulsz)

A Guston altal foldre vitt duhosen probal felpattanni (5-es ellen vedekezve probalhatod megallitani ebben amire termeszetesen az ingyen hivas felhasznalhato)

A Rick altal hatralokott ghoul latva hogy itt csak direkt dolgokkal erhet celt karmaival elore kaszal (4-es tamadassal)

Habar a ghoulok lekotnek titeket alaposan az azert feltunik hogy nemreg meg 4-et lattatok, de veletek csak 3 kuzd. Valahogy rossz erzessel tolt el ez benneteket

This message was last edited by the GM at 21:29, Sat 13 Oct 2018.

Tiffany Green
 Emissary of Artemis, 136 posts
 Fp: 2, Stress: 0/6
 Favor: 1/5
Mon 15 Oct 2018
at 18:46
[IC] Kaosz az utcakon
Nem lepődök meg ahogy a Ghoul megfogja a lábamat, s hirtelen sem cselekszek, hagyom neki, hogy meglendítsen, majd rögtön utána megértetem vele, hogy én sokkal veszélyesebb vagyok, mint aminek tűnök: amikor elenged jön csak rá, hogy közben fél kézzel én is belekapaszkodtam, majd a saját erejét ellene fordítva, és az én magamban összegyűjtött erőt is beleadva fél kézzel én vágom a szekrények közé. Rögtön utána ismét két kézre fogom az MP5k-mat, majd amíg a polcok között van és gyakorlatilag nyílt célpontot jelent, csípőből beleeresztem a gépkarabélyom tárában lévő megmaradt lőszert teljes automata üzemmódban, majd utána előhúzom a tőrömet és a bokszeremet, így várom, lesz-e még ereje kikecmeregni onnan; közben pedig a negyedik ghoult keresem a tekintetemmel.

19:43, Today: Tiffany Green rolled -1 using 4 Fudge dice with rolls of -1, -1, 0, 1.  Force, Def +3. FP-ért meghívom a fentebb említett Aspectet +2 bónuszért, egy Favorért használom a Faster, Stronger, Tougher képességem +1 bónuszért, így összesen 5-ös lesz a dobásom, ami egyel több mint az övé, így visszájára fordítom a dobását, és én teszek rá "Polcok közé repült" Aspectet
20:17, Today: Tiffany Green rolled 0 using 4 Fudge dice with rolls of 1, -1, -1, 1.  Force, Attack. A Forceval +3, a Firearms Training +4 majd a kreált Aspectet is meghívom, így +6os támadásom van a Ghoul ellen.

Guston Roux
 Vampire Hunter, 60 posts
 Fp: 3, Stress: 0/6
 Hunger: 0/5 Pursuit: N
Mon 15 Oct 2018
at 20:14
[IC] Kaosz az utcakon
A földre került ghoul szorult helyzetét kihasználva fürgén összekaszabolom a macsétával, ami már a csata kezdete óta arra éhezik, hogy használják. Elit vámpírvadász vagyok, nem egyszer kellett magam átvágni ghoul testőrökön, hogy eljussak a célpontomig. A ghoul fejét és nyakát támadom, több ízben kifejezetten a szemét és egyéb lágyabb pontokat célozva. Vágásaim nem kifejezetten mélyek, ám annál veszélyesebbek.
Miután megtáncoltattam kicsit a pengémet, Tiffhez ugrok és háttal mögé állok, hogy fedjük egymás vakfoltját. Számtalanszor kellett már levadásznom bestiát a saját odújában, ezért egy ghoul a szobában nem tűnhet el nyomtalanul. Nem véletlenül hívott egyszer egy cimborám tréfásan "Világjáró nyomkeresőnek", láttam már egyet s mást. Igazán nem lenne rossz, ha a kvartett hiányzó tagját is látnám.21:43, Today: Guston Roux rolled 0 using 4 Fudge dice with rolls of 0, 0, 1, -1.  haste attack +3.
0+3+2+2=
7 FP-t költök az Elit vámpírvadász aspectemre, hogy +2-t kapjak a Ghoul ellen + ingyenes hívás arra, hogy a ghoul a Földön van (+2)
21:44, Today: Guston Roux rolled -1 using 4 Fudge dice with rolls of -1, 0, 1, -1.  Focus advantage +2.
(-1)+2+2=
3 FP-t költök a Világjáró nyomkeresőre.

Alaric Davidson
 Warden, 160 posts
 Fp: 2, Stress: 0/6
 Exh: N, Burn: N, 3eye: N
Tue 16 Oct 2018
at 14:28
[IC] Kaosz az utcakon
A ghoul nagyon kiszámíthatóan mozog, nem kell hozzá zseninek lenni, hogy kitaláljam, mi a következő "lépése"; éles elméjű elemzőként nem jelent kihívást, hogy előre lássam. Gyorsan igyekszem erőt gyűjteni magamba, nem könnyű koncentrálni, de Morgan, a híres Őrző és földmágus tanítványaként ennél komolyabb kihívásokkal szembesültem.
- Exitio abruptum! - suttogom és kardommal a föld felé suhintok, a ghoul irányába, hogy egy hasadékot nyissak benne és elnyelje a nyomorultat.
GM
 GM, 552 posts
 Fp: 3
Tue 16 Oct 2018
at 21:59
[IC] Kaosz az utcakon
Tiff egy bamulatos mutatvannyal a szekrenyek koze hajitja a ghoult, a felhalmozott mutargyak akadalyozasaban a teljes tarat beleengedi, de a ghoult meg ez sem allitja meg, habar mar cafatokban lognak darabok le rola.

A feltapaszkodo ghoul megprobal egy hatalmasabb kokorsot ami ranezesre rengeteget nyom hozzavagni Tiffhez hogy vegre vegezzen vele, a ghoul izmai kidagadnak de sikeresen elhajitja a tetemes meretu edenyt (5-os tamadas, de meg mindig a tormelekek kozott van)

Rick ellenfele egy eroteljes utest ereszt meg a varazslo oldalara (2 stressz elszenvedve, felirtam) de a varazslo valaszul, kihasznalva hogy mar felmerte a ghoul harcmodorat es mozgasat az epulet alapjait nem veszelyeztetve eppen annyira repeszti meg a padlot hogy az meg ne artson a falaknak. Majd mikor a ghoul belelep osszerantja a rest (1 Fp es egy full evocation azaz 2 stressz raaldozva). Aghoult csak emberfeletti kitartasa es ereje segiti abban hogy kimasszon, de lathatoan kezd valamifele orult csillogas koltozni a szemebe, Rick latott mar eleg ghoult hogy felmerje az ereje vegen levo leny most mar inkabb husforraskent nez ra mint barmi maskent

Guston probalja egy a sikatorokban tanult aljas huzassal kirugni a ghoul labat nehogy az fel birjon allni, de azt lathatoan ezzel nem birja megallitani. (Nem remlett hogy Guston hord e valamifele fegyvert maganal... Talan jo lenne lefixalni, nem szamit az akcioknal csak a leirasnal meg hogy mikre is kepes)
Latva hogy a felallasban nem birja megallitani kihasznlava a kulonbozo lenyek sebezheto reszeiben szerzett tapasztalatat egy hirtelen mozdulattal lekap egy afrikainak tuno rovid landzsat es teljesen felnyarsalja vele a ghoult ott ahol a sebezhetobb belso szerveit sejti. Egy atlag ember regen belehalt volna mar ebbe, de a ghoul habar mar messze nem olyan konnyen mint eddig, de kirantja a landzsat a sebbol es a foldre dobja. (1 fp lehuzva)

A szobat pasztazva meg latjatok hogy az utolso ghoul tarsait cserben hagyva egy tulso oldali ajton keresztul inal ki a termebol.
Tiffany Green
 Emissary of Artemis, 137 posts
 Fp: 1, Stress: 0/6
 Favor: 2/5
Mon 22 Oct 2018
at 15:58
[IC] Kaosz az utcakon
Ahogy a ghoul elkezd feltápászkodni a földről tőrrel és bokszerrel felfegyverkezve megiramodom felé, a felém repülő kőkorsót röptében, teljes testbedobással ripityára töröm, Artemisz bajnokaként egy efféle ütközés legfeljebb a ruhámban tesz kárt, majd ahogy kirobbanok a mindenfelé szétrepülő szilánkesőből és porviharból, nekiesek a törmelékek között mozgolódó ghoulnak: balommal próbálom minél több csontját eltörni, miközben a tőrömet újra és újra belemártom a felső testébe, bízva benne, hogy előbb utóbb el fog fogyni az ereje és egy egyszerű mozdulattal le fogom tudni vágni a fejét a testéről. Láthatóan kezd sietőssé válni számomra is a harc befejezése, tartok tőle a negyedik ghoul birtokában van valami ami a mestere számára fontos, s most társaival nem törődve próbál egérutat nyerni.

19:50, Thu 18 Oct: Tiffany Green rolled 0 using 4 Fudge dice with rolls of -1, 0, 0, 1. Force, Attack. Hármas értékű támadás
19:50, Thu 18 Oct: Tiffany Green rolled -1 using 4 Fudge dice with rolls of 0, -1, 0, 0.  Force, Def +3. Ez eddig 2, a fentebb említett High Concept meghívása +4, majd egy favort költök a fizikai akcióra, hogy meglegyen a +5

This message was last edited by the player at 18:00, Mon 22 Oct 2018.

Guston Roux
 Vampire Hunter, 62 posts
 Fp: 2, Stress: 0/6
 Hunger: 0/5 Pursuit: N
Sat 27 Oct 2018
at 09:37
[IC] Kaosz az utcakon
Megragadok egy adag csomagoló fóliát a közeli ládák egyikéből, majd sebesen körültáncolom vele az előttem álló ghoult. Két-három kör után úgy érzem, hogy sikerült lefognom a bestiát, habár az anyag nem tűnik valami erősnek, fut át az agyamon a gondolat. Lehet elhamarkodott és hiábavaló cselekedet volt.

Guston Roux rolled -3 using 4 Fudge dice with rolls of -1, -1, -1, 0.  Haste advantage +3.
GM
 GM, 554 posts
 Fp: 3
Mon 29 Oct 2018
at 22:50
[IC] Kaosz az utcakon
Tiffany ugras kozben ripityara tori a nehez kokorsot es a ghoulhoz erve utni vagni kezdi, de az jol viseli a gyurodest, es probalja lerazni magarol a polc darabkait (5-os overcome ellen tudsz vedekezni hogy nehogy kijusson a tormelekbol)

Guston ugyesen manoverezve korbetancolja ellenfelet, a koretekert foliat az konnyeden letepi magarol, de vaalmelyest megzavarodik (egy boost, azaz +2 a kov kor egy akciojara)
A ghoul duhosen Guston utan kap hogy felelmetes karmaiva megallitsa a szornyvadaszt (5-os tamadas ellen vedekezzel, hogy elkeruld a feled kaszalo felelmetes karmokat)

Rick latva a ghoul allapotat a Tiff altal ripityara tort kodarabokat kardjanak egy suhintasaval mint valamifele rogtonzott soretes fegyver a ghoul fele lenditi oket beleadva minden tudasat (es kimeritve tartalekait. 2 stressz felhasznalva)
A ghoul gondlkodas nelkul probal tamadni, kezdi atvenni felette a hatalmat a szintiszta ehseg de Rick a ghoulok taktikajat sokszor latta mar kozelrol, okosan kiszamitva a leny rohamat pont a megfelelo utemben hajol felre hogya  veszelyes karmok ne erhessek el

This message was last edited by the GM at 22:53, Mon 29 Oct 2018.

Tiffany Green
 Emissary of Artemis, 138 posts
 Fp: 0, Stress: 0/6
 Favor: 2/5
Mon 5 Nov 2018
at 17:20
[IC] Kaosz az utcakon
Ahogy a ghoul próbál kikászálódni a törmelékkupacból egy jól irányzott rúgással igyekszem ott tartani, azonban túl óvatos vagyok, nem szeretném ha ismét el tudná kapni a lábamat, hiszen kétszer ő sem dőlne be ugyan annak a trükknek; azonban nem hagyom, hogy a ghoul sokáig készülhessen a következő támadásomra, egy Mr. Corbi ex-bérgyilkosaként előszeretettel használt technikámat veszem elő, a ghoul torkának rontok és igyekszem átszúrni azt a tőrömmel.

17:28, Fri 02 Nov: Tiffany Green rolled 0 using 4 Fudge dice with rolls of 0, 0, 1, -1.  Attack, Force +3, +2 FP, azaz +5
17:28, Fri 02 Nov: Tiffany Green rolled -1 using 4 Fudge dice with rolls of 1, 0, -1, -1.  Overcome Def, Force +3.

Guston Roux
 Vampire Hunter, 64 posts
 Fp: 2, Stress: 0/6
 Hunger: 0/5 Pursuit: N
Sat 10 Nov 2018
at 19:30
[IC] Kaosz az utcakon
A ghoul enyhe zavarodottságát kihasználva gyorsan félrevetődök, mielőtt elérne karmaival, ám vetődés közben egy trükkös vágást engedek a szörnyeteg lába felé. Sok helyzetben bevált már, a támadó ilyenkor számít a legkevésbé rá, ám úgy érzem, hogy kissé elszámoltam magam. Mikor újra talpra állok, gyorsan rátekintek a lábára, hogy sikerült-e megvágnom, de nem idézek rajta sokáig. Aki nem az ellenfelére figyel, az hamar alulmarad a harcban.

Guston Roux rolled -2 using 4 Fudge dice with rolls of 1, -1, -1, -1.  Guile +2 (Attack) Végeredmény: 0
Guston Roux rolled 0 using 4 Fudge dice with rolls of 1, -1, 0, 0.  Haste+3 (Defense) Erre használom a +2 boostot. Végeredmény: 5

This message was last edited by the player at 19:31, Sat 10 Nov 2018.

GM
 GM, 556 posts
 Fp: 3
Sat 10 Nov 2018
at 20:42
[IC] Kaosz az utcakon
A ghoul ledobalja magarol a tormeleket, de mire vegez vele Tiff mar rajta van es egy sokat gyakorolt mozdulattal dofi toret a ghoul torkaba. A leny a sebhez kap es probalja megallitani a verzest mikozben osszekuporodik a foldon, mikozben lathatoan mar csak az ehseg csillog szemeiben, csak egyelore nem tudja osszeszedni az erejet hogy valamit tegyen is erte.

Guston egy ugyes vetodessel elkeruli a fele kaszalo karmokat majd atvagja a ghoul inait. A vagas nem tul mely es a seb is rogton forradasnak indul (De egy boostot kapsz erte)
A ghoul duheben egy szekrenyt lodit a szornyvadasz fele, hogy ezzel allitsa meg tulontul is gyors ellenfelet (4-es celszam ellen vedekezve kerulehted el hogy a polc ala szorulj)

Rick latva hogy a ghoult immar csak az ehseg vezerli taktikat valt, magikus erejet kellokeppen kihasznalta mar, hogy ne probaljon meg tobb erot kipreselni magabol, inkabb csak minimalis erokifejtessel magiajaval ellok a ghoul laba ala kerulo par tormeleket es amikor az a varazslo orra elott megbillen nemes egyszeruseggel eloredof ezust kardjaval. A penget magia ellen kovacsoltak, de e a ghoul felnyarsalasara ugyanannyira alkalmas. Mikor kirantja a fegyvert a ghoul vert szorcsogve kuszik arrebb.
Tiffany Green
 Emissary of Artemis, 144 posts
 Fp: 0, Stress: 0/6
 Favor: 2/5
Mon 12 Nov 2018
at 02:54
[IC] Kaosz az utcakon
A ghoul fáradtságát és éhségét látva igyekszem kihasználni a helyzetet és minél hamarabb befejezni a dolgot, a még mindig friss vértől nedves tőrömet ismét csapásra eleme, ezúttal próbálva teljes erőmből a szívós nyomorult felső testébe belevágni a nemrégiben megfent fegyvert, majd rögtön utána a bokszeremmel jó néhány erőteljes csapást mérek a fejére, reménykedve benne, hogy sikerül több helyen eltörnöm a koponyáját - végezetül, amikor már teljesen elengedte magát, megragadom, kihúzom belőle a törőmet, egy gyors mozdulattal eltöröm a nyakát majd igyekszem hozzávágni az elernyedt testet ahhoz a ghoulhoz, amivel Guston harcol.

18:41, Today: Tiffany Green rolled 0 using 4 Fudge dice with rolls of 1, -1, -1, 1.  Force, Advantage +3. Szerkesztettem egyet a PP-vel való egyeztetés után, igyekszem előnyt kreálni abból, hogy az élettelen testet hozzávágom a másik ghoulhoz.

This message was last edited by the player at 17:42, Mon 12 Nov 2018.

Guston Roux
 Vampire Hunter, 65 posts
 Fp: 2, Stress: 0/6
 Hunger: 0/5 Pursuit: N
Mon 12 Nov 2018
at 17:48
[IC] Kaosz az utcakon
A szemem sarkából látom, hogy társaim ellenfelei már erejük határán vannak. Ez némi megkönnyebbülést hoz nekem, de a saját harcomnak még nincs vége. Egyetlen lendülettel próbálok elslisszanni a ghoul támadása mellett és elmetszeni a torkát megbízható macsétám segítségével. A szekrény fenyegetően zuhan felém, de én olyan legény vagyok, aki Mindig kiskapukat keres és hozzászoktam már a szoros helyzetekhez. Ám még így is elég rizikós a helyzet és habár a legtöbb esetben szigorú kontrollt erőltetek magamra, a harc heve és a veszély közeledte miatt észre se veszem, hogy a mozgásom természetfelettien felgyorsul. Ha nem fedné testem az öltözetem, most látható lenne alatta a vörösen felizzó, majd újra elhalványuló, de teljesen soha el nem tűnő tetoválásom. Egyik pillanatban még az ellenfelem előtt állok, a másikban már a háta mögött, fegyveremmel vércsíkot húzva magam mögött.

Guston Roux rolled 1 using 4 Fudge dice with rolls of 0, 0, 0, 1.  Haste +3 attack. 4
Guston Roux rolled -2 using 4 Fudge dice with rolls of 0, 0, -1, -1.  Haste +3 defense. + Mindig kiskapukat keres(2) +Vampire physic (+2) 5

GM
 GM, 560 posts
 Fp: 3
Mon 12 Nov 2018
at 18:48
[IC] Kaosz az utcakon
Tiff emberfeletti erejet kihasznalva megbizonyosodik rola hogy a ghoul tobet valoban ne keljen fel es miutan ledofi es pozdorjava veri a fejet meg a nyakat is kitori. Mar eppen hajitana a Gustonnal kuzdo ghoul fele de mikor odanez azt latja eppen amint a szornyvadasz elsuhan a ghoul mellett, villan a machete a kezeben es voros permettel szorja be a kornyeket ahogy a leny nyakat joforman elvalasztja a testetol.

A kornyek ugy nez ki mint valami atomcsapas utan. A polcok szethajigalva, a kiallitasi darabok jo resze ripityara torve, de valamivel tavolabb estetek egymasnak mint ahol a ghoulok eleve voltak, talan ott meg talalhattok valamit.

Az egesz utkozet viszonylag gyorsan veget is ert es melyen az epulet alagsoraban vagytok, de ha valamifele ejjelior erre jar... Lehet hogy jobb ha siettek.
Tiffany Green
 Emissary of Artemis, 145 posts
 Fp: 0, Stress: 0/6
 Favor: 2/5
Mon 12 Nov 2018
at 19:44
[IC] Kaosz az utcakon
Látva, hogy mind Guston mind pedig Rick elbánt már a saját ellenségével, kissé unottan dobom le magamtól nem messze a ghoul elernyedt holttestét, majd letörlöm a vért a tőrömről és a bokszeremmel együtt visszateszem a kabátom megfelelő belső zsebébe - meggyújtok rögtön utána egy cigarettát miközben elsétálok a gépkarabélyomért és elkezdem összeszedegetni az üres hüvelyeket, nehogy a fenékbélyeg alapján valaki össze tudja egyeztetni a fegyveremet a ma este történt másik tűzpárbajunkkal. -Jó nagy rumlit csináltak. - morfondírozok közben ahogy egy marék nyomot a zsebembe dobok. -Összetakarítok magunk után amennyire értelmét látom, megnézitek mit vizsgáltak a ghoul mielőtt betoppantunk?
Guston Roux
 Vampire Hunter, 67 posts
 Fp: 1, Stress: 0/6
 Hunger: 1/5 Pursuit: N
Wed 14 Nov 2018
at 16:58
[IC] Kaosz az utcakon
In reply to Tiffany Green (msg # 66):

Kissé kellemetlenül teszem el fegyverzetemet, miközben ráeszmélek, hogy hagytam elszabadulni az átkozott vért az ereimben. Nem tudom, hogy a többiek mit reagáltak le ebből, hiszem a saját ellenfeleikkel voltak elfoglalva, mégis némi szégyenérzettel lépek oda a ládához, amiben a szörnyek matattak. Úgy állok, hogy az arcom legkevésbé látszódjon a többiek előtt, lehetőleg háttal nekik. Csendben vizsgálom meg annak tartalmát.

Guston Roux rolled 1 using 4 Fudge dice with rolls of 1, 1, 0, -1.  Overcome.
Nem tudom van-e rá szükség, de azért kidobtam. Szeretnék rá Focus-t használni (+2), ha alaposabban szemügyre veszem és nem intet. Nem tudom erre van-e valamilyen kaland aspect.

GM
 GM, 564 posts
 Fp: 3
Wed 14 Nov 2018
at 20:46
[IC] Kaosz az utcakon
Mikozben Tiff osszeszedi azokat az apro nyomokat amik konnyeden a nyomotkra vezethetnenek valakit addig Guston a ladahoz setal. Rick par lepessel lemaradva koveti, lathatoan alaposan elfaradt a harcban ahogy egyre erosebben magiajara bizta magat.

A ladaban rengeteg szalmaba illesztve ott fekszik a kokor amit a prospektusban lattatok, a kulsejet valamifele osi kepirasos dolgok boritjak. Egy nagyon fontos dologban azonban elter attol amit lattatok, valaki vagy valami kettevagta valamifele olyan eszkozzel ami mintha szetmarta volna a kovet. A belsejeben egy ureget talaltok, az ureg is kepi jelekkel van boritva, de jelenleg ures.

(Van meg egy szabad hivasos aspectetek, a Statusz oldalon fent van de arra hogy belenezzel es megtalald a dolgot nem kell dobni)
Tiffany Green
 Emissary of Artemis, 146 posts
 Fp: 0, Stress: 0/6
 Favor: 2/5
Thu 15 Nov 2018
at 17:30
[IC] Kaosz az utcakon
Kissé unott, de sietős mozdulatokkal igyekszem eltüntetni azokat a nyomokat amelyeket sietve észreveszek, majd amikor végeztem, közelebb lépek a többiekhez - kortyolok egyet a flaskámból, majd a whiskyt egy cigarettával is kiegészítem, éppen a gyújtóslukkot kifújva nézek bele a ládába. Először csak szóvá tenném, hogy úgy tűnik a negyedik ghoul elvitte a kőkör közepén található valamit, s talán már mélyen a csatornákban jár, ahova óvatlanság lenne követni, de végül meglátom a savmarásra utaló nyomokat; összeborzolom a szemöldökömet reakcióként a látottakra. -Theophylaktos, tudtam, hogy köze van ehhez az egészhez... - sziszegem magam elé elfojtott haraggal. -Biztos, hogy az ő garbósai jártak itt előbb, de ha eljutnak hozzá a kivágott darabbal, akkor lemondhatunk arról, hogy valaha megtaláljuk. - csóválom meg a fejemet miközben egy nagyot szívok a cigarettából és kicsit jobban megnézem, tudok-e tippelni arra, hogy mikor okozhatta a fegyver ezeket a sérüléseket.

This message was last edited by the player at 17:30, Thu 15 Nov 2018.

Guston Roux
 Vampire Hunter, 69 posts
 Fp: 1, Stress: 0/6
 Hunger: 1/5 Pursuit: N
Sat 17 Nov 2018
at 17:55
[IC] Kaosz az utcakon
In reply to Tiffany Green (msg # 69):

- Ezt vegyem úgy, hogy sietnünk kéne? - teszem fel a kérdést, miközben felkészülök rá, hogy azonnali jelleggel a ghoul nyomába eredhetünk. - Vagy ez a "barátod" olyan ember, akinek nem ajánlott az útjába állni?
Alaric Davidson
 Warden, 161 posts
 Fp: 1, Stress: 6/6
 Exh: N, Burn: N, 3eye: N
Sun 18 Nov 2018
at 20:32
[IC] Kaosz az utcakon
Rick odasetal a ladahoz - Talan meg tudom talalni, ha van ra eleg idonk. De ahhoz vinnunk kell ebbol is par dolgot - bok az osi maradvanyokra
A varazslo gyorsan korbenez - Bar talan itt is meg birnam csinalni ha kisse rendet rakunk es nem tor rank senki - teszi hozza elgondolkodva meg ha ez nem is feltetlenul jo otlet

Veget ert a session:
- Mindenki visszairhatja a Refresh ertekere az aktualis Fp-jet (ha valakinek tobb Fp-je lenne mint a Refreshe akkor nyilvan nem kell visszacsokkentenie)
- Fleeting conditionok elmulnak
- Tiff visszakap 1 Favort
- Guston elvileg visszakapna max 2 Hungert ha medital kello ideig, ez mihelyst megtortenik tenyleg eletbe lep. Legkozelebb a kovetkezo session vegen mukodhet a tetovalasok hatalma
- Mihelyst pihentek a Stressz visszater 0-ra bar ez csak Ricket erinti egyelore
- Ha kihagytam barmit akkor szoljatok

This message was last updated by the GM at 20:32, Sun 18 Nov 2018.

Tiffany Green
 Emissary of Artemis, 147 posts
 Fp: 3, Stress: 0/6
 Favor: 1/5
Sun 18 Nov 2018
at 21:21
[IC] Kaosz az utcakon
-Nagyon rosszul járnánk, ha begázolnánk a csatornákban vakon, én úgy gondolom, pláne, hogy jó eséllyel nem nála van amit keresünk. - válaszolok Gustonnak, miközben kifújom a cigarettafüstöt, majd elnyomom azt a cipőm talpán, a csikket pedig zsebre vágom. -Nem, valóban nem ajánlott az útjába kerülni, nagyon veszélyes ellenség, de nekem ez a dolgom, ezért születtem. Ha valamiért kell neki az a kavics, akkor én addig harcolok, amíg el nem veszem tőle vagy meg nem halok. - adom a válaszomat az ősellenségemmel kapcsolatos kérdésre. -Minél messzebb jut a kő, annál nehezebb lesz visszaszerezni. Kezdj hozzá itt a rituáléhoz, majd mi gondoskodunk róla, hogy ne zavarjon senki. - mondom a varázslónak, hangomból érződik, hogy bármilyen kockázat vállalására készen állnék azért, hogy Theophylaktosnak ártsak.
Guston Roux
 Vampire Hunter, 70 posts
 Fp: 1, Stress: 0/6
 Hunger: 1/5 Pursuit: N
Tue 20 Nov 2018
at 16:54
[IC] Kaosz az utcakon
Tiffany válaszára csak értőn bólintok, majd Rick utasításait követve felkészítem a termet a rituáléhoz. Mivel engem ezek a mágikus badarságok nem igazán fognak meg, így ezt követően visszatérek a folyosóra, amin bejöttünk és halkan végiglopózok rajta, hogy felmérjem odakint a terepet. Nem lenne szerencsés, ha ránk rontanának.
GM
 GM, 568 posts
 Fp: 3
Tue 20 Nov 2018
at 23:11
[IC] Kaosz az utcakon
Amig biztositjatok a kornyeket Rick gyorsan felrajzol egy kretakort a padlora, beul a kozepere es egy kisebb letort kodarabot vesz magahoz. Morgan tanitvanyakent a kovekkel mindig is konnyebben birt banni es mivel korabban mar a rituale mintazata a fejebe egett nem okoz neki problemat hogy a kore rajzolja a szimbolumot a kreataval majd furcsa szavakat mormol es a labaval elmaszatolja a kor egy pontjat. A kodarabot a foldre helyezve megporgeti picit es amint a ko megall arra mutat amerre egy a tetejere rajzolt kis nyil mutat. - Arra -
Persze ez a fold alatt nehezen megy ugyhogy gyorsan kisiettek az epuletbol. Szerencsere a kesoi idopont miatt meg senki nem jart erre. Futva mentek a kocsiig es onnan nekiindultok. Par sarkonkent Rick ellenorzi az iranyt amig meg mukodik a magiaja es aztan megint tovabb a mutatott iranyba. Vegul a Clifton parkohoz egy kozeli utcaban allapodtok meg a ko tobb iranybol ugyanarra mutat egy elhagyatott hazra betort ablakokkal a North Port Streeten a Baltimorei temeto toszomszedsagaban.
Tiffany Green
 Emissary of Artemis, 148 posts
 Fp: 3, Stress: 0/6
 Favor: 1/5
Wed 21 Nov 2018
at 21:28
[IC] Kaosz az utcakon
Csendben dohányzom az út alatt, az ablakon nézelődve kifelé, Baltimore éjszakai életét figyelve - emlékek futnak át a fejemben, a maffiában eltöltött időszakról és az éjszakai versenyekkel gazdag évekről; még annak ellenére is, hogy az öreg Jeep hangjának és füstös bűzének egyikre sem kellene emlékeztetnie. Ahogy Rick jelzi, hogy közeledünk jobban körbenézek - elég közel vagyunk még Mr. Corbi területeihez, nem lepne meg, hogyha itt is az ő emberei terítenék a kábszert; de pontosan nem tudnám már megmondani amióta kezdek eltávolodni a maffiaélettől. De abban biztos vagyok benne, hogy sosem szerettem egyedül sétálni ilyen környékeken; vonzom a magukat erősnek gondoló egyéneket a külsőmmel és egy idő után unalmassá vállt bebizonyítani nekik, hogy ezúttal rossz embert választottak. -Igyekezzünk nem nagy felhajtást csinálni, az ilyen környékeken mindenki éber és jó szeme van, hátha valami olyat látnak, amivel pénzt lehet keresni. - jegyzem meg ahogy kiszállok az autóból, majd amikor Ricknek magabiztosan sikerül betájolnia melyik elhagyatott házra is mutat a köve, Gustonra nézek: -Ezúttal csak utánad. Ha én nyitok ajtót, arra a fél környék fel fog riadni. - mosolyodom el, majd eldobom a csikkemet.
Guston Roux
 Vampire Hunter, 71 posts
 Fp: 3, Stress: 0/6
 Hunger: 1/5 Pursuit: N
Fri 23 Nov 2018
at 18:07
[IC] Kaosz az utcakon
Csendesen bólintok Tiff szavaira, majd sebtében összekapom a külsőmet. Megigazítom a szürke öltözékem ujját és gallérját, kissé leporolom nadrágomat. Út közben megigazítom a szemüvegemet az orromon. Egy porszívó ügynök képét mellém rakva se lehetne sok különbséget felfedezni. Próbálok annyira átlagosnak látszani, amennyire csak lehet.
Az elhagyott ház ajtaja elé lépek, majd bekopogok rajta. Tettetett idegességgel igazítok egy utolsót a nyakkendőmön, amíg a választ várom.