[IC] Act I-1: Kaosz az utcakon.   Posted by GM.Group: 0
GM
 GM, 466 posts
Thu 5 Apr 2018
at 21:24
[IC] Kaosz az utcakon
Egy kemeny harc utan vagytok. A varos szeli raktarepuletben, ami egyebkent az orosz maffia erdekteruleten van es nem az olaszen, komolyabb osszecsapas vart titeket mint gondoltatok volna. Natalie komolyabb eroknek parancsolt mint amirol Ricket tajekoztattak a felettesei es nagyon komoly ghoul tamogatast kapott. Egymagatokban valoszinuleg mindannyian alul maradtatok volna, igy is komoly segitseget jelentett hogy Natalie kepzetlen, de eroteljes tuztamadasa nyoman langra kapott a raktar jo resze es a leomlo teto tobb ghoult is maga ala temetett. Persze a zurzavarban eltuntek a rituale resztvevoi es a ghoulok maradeka is.

A rendorok meg nem ertek ki, de vagy ok vagy az oroszok minden bizonnyal felbukkannak nemsokara. Ez nomeg az amit lattatok komoly fejtorest okoz nektek. Valamifele nagyszabasu rituale elokeszitese folyt itt, meg nem jartak kozel, de az oriasi kor amin dolgoztak mindenkeppen komolyan elgondolkoztato. Valamifele csomag volt a vezeto (Natalie?) kozeleben, nem nagyon birtatok komolyabban megnezni, es a kor elkeszult reszeinel is szokatlan jeleket lattatok. Habar Rick kovette a kultusz par tagjat idaig, de teljes bizonyossaggal nem jelenthetitek ki hogy biztosan Natalie vezette az elokeszuleteket mert minden resztvevo sulyos kamzsat viselt, meg a ghoulok is, bar ok gyorsan megszabadultak tole, hogy groteszk testuknek teret engedjen es atvaltozzanak azza amik igazabol a husalca alatt, orult gyilkologepekke.

A sebesult ghoulok minden bizonnyal meg ma taplalek utan neznek valahol a varosban ami esetukben nyers, valoszinuleg emberi hust jelent, de ami talan ennel is elgondolkodtatobb, hogy Tiff nyomozasa nyoman ugy gondolta hogy Fomorok lesznek jelen vagy legalabb garbosok, de ha esetleg azok is voltak a hatterbe huzodva atadtak a teret a ghouloknak, az is erdekes kerdes, hogyan tehettek mindezt meg az orosz maffia tudomasa nelkul? Tul sok kerdes merult fel es tul keves valasz, de egyvalami biztos valami nagy es veszterhes van a levegoben, de Baltimoreban sajnos ez korantsem szokatlan dolog.