[OOC] Lawrence Chaney megalkotása.   Posted by GM.Group: 0
Lawrence Chaney
 Werewolf, 43 posts
Fri 4 Nov 2016
at 12:25
[OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
Background: ??? Honnan szarmazol? Gazdag csaladbol? Sajat magad kuzdotted fel magadat? Vannak regi ismeroseid? Ha jol tudom a varosbol vagy, az egyetemen tanultal? Ha mashogy nem ez szolhat az irosagodrol is. Johet innen valami olyasmi hogy hires iro vagy hasonlo. Persze ebben az esetben nem raknek ilyesmit troublere mert messze nem lesz olyan gyakori hogy elojon es alig lesz FP-d ami meg nagyon negativ lesz ???

Tősgyökeres baltimorei lakos & Ravens drukker, iskoláit is itt végezte, a középsuliban focizott is, de az íráshoz több tehetsége volt. Utóbbi tiszta szerencse, mert bár jómódú szülei remek iskolákba iratták (Martha & Jim Chaney)ám kissé "hektikusan" sikerült végeznie. A különcök összetartanak alapon Evan Montrose volt a legjobb barátja, de Montrose külföldön járt egyetemre, míg Larry "otthon" maradt.
Első könyvét (The Hunt Begins, főhőse Jackson Hunt) még szülei finanszírozták, de hamar függetlenedett tőlük. A város elitjét jól ismeri, népszerű és divatos társasági alaknak számít. A közelmúltban (fél éve) történtek óta ebből "visszavett" valamelyest, közeli ismerősei látják, hogy valami nyomasztja; de nem csoda, hiszen legjobb barátai egy bandák közti leszámolásban meghaltak, ő is alig menekült meg. (hivatalos verzió az incidensről)

folyt köv
GM
 GM, 115 posts
Mon 28 Nov 2016
at 22:42
[OOC] Lawrence Chaney megalkotasa

Lawrence 'Larry' Chaney
Physical: 3/6 Mental: 3 Social: 4/3 Refresh: 2

Aspects
High Concept: Werewolf Vigilante
Trouble: A bosszu vezerel
Background: Tosgyokeres Baltimore-i
Shaping: Sikeres iro
Sajat: Evan Montrose a baratom
Mellekszereplo:
Kozos:
 
 

Powers/Stunts
Echoes of the Beast (-1) Track by scent, +1 on wolfish senses
Beast Change (-1) Wolf, Skill reshuffle
Human form (+1)
Inhuman speed (-2) +4 init, +1 athletics, other bonuses
Inhuman strength (-2) +2 Damage, other bonuses
Inhuman recovery (-2) Harcban 1 mild leveheto, gyorsabban gyogyul
Inhuman toughness (-2) 1-es pancel, +2 Physical stress
Catch (cold iron) (+2) Recoveryt es Toughnesst negal
Claws (-1) +1 Damage

Skills
  HumanWolf
Superb+5  
Great+4Resources, PresenceAlertness, Fists
Good+3Scholarship, Performance, ContactsAthletics, Stealth, Investigation, Endurance
Fair+2Conviction, Discipline, Athletics, Investigation, EnduranceConviction, Discipline, Might, Intimidation, Survival
Average+1Lore, Empathy, Rapport, Alertness, Might, IntimidationLore, Empathy, Rapport, Scholarship, Presence

This message was last edited by the GM at 22:44, Mon 28 Nov 2016.

GM
 GM, 116 posts
Mon 28 Nov 2016
at 22:52
[OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
Na tolem ennyi tellett... Larry jatszhato, ha akarsz modosits rajta. Az aspecteket az altalad leirtakbol meritettem, kettot uresen hagytam amit kesobb kitoltesz, meg kitalaltok valami kozos hattersztorit hol ismertetek meg egymast ami ilyen erosen osszekovacsolt titeket....

A kepzettsegeknel igyekeztem belevinni a kettosseget. Emberkent gazdag, hires, sikeres es jo iro is (scholarship es performance), de mellette nem teljesen gyenge sem. Amikor alakot valt akkor viszont harciasabb, farkasosabb...
Tiffany Green
 Emissary of Artemis, 25 posts
Tue 29 Nov 2016
at 00:00
[OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
A közös kalanddal kéne valamire jutnunk. Van rá valami ötleted/kérésed?

Én ezekkel tudtam korábban előállni korábban:
Tiffany Green:
Közös kaland ötletek:
-Démonimádó szekta jelenik meg a baltimorei egyetemen, diákok tűnnek el majd találják meg őket valamelyik parkban holtan, ezt az ügyet oldjuk meg?
-Valahogy még jobban belekeveredünk a vámpír háborúba?
-A Dupin Társaság kér ismét segítséget, a tömegközlekedési eszközökön valaki nyomtatott formában verseket hagy szét amik mindig megjósolnak egy-egy jövőbéli eseményt. Meg kellene találni, hogy ki ez és miért/hogy csinálja.
-Valaki egy megfelelő embert keres arra, hogy megöljön egy a környéken ténykedő varázslót. De vajon ki lehet az és miért?
-Egy új drog jelenik meg az utcákon, hamar nyilvánvalóvá válik, hogy a Vörös Udvar keze van a dologban, így alakítanak ki hozzájuk függő, könnyen irányítható "hadtesteket". Valamit tenni kell az ügyben mielőtt túl késő lesz.

This message was last edited by the player at 00:03, Tue 29 Nov 2016.

Lawrence Chaney
 Werewolf, 46 posts
 FP: 2/2
 F:123(456) M:123 S:1234
Wed 30 Nov 2016
at 10:31
[OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
In reply to Tiffany Green (msg # 37):

Részemről öröm és boldogság. :D Köszönöm a helpet!!!

Kérdés: a mellékszereplő lehet pozitív vagy negatív is? Pl segítő de akár egy antagonista is? Gondoltam nekem lehetne a Summer tündi, aki megtanított wwolf varázslatra. Ő lehet ez is, az is.

Közös kaland: Vörös Udvar új drogot terjeszt a ghoulok segítségével. Tiffy a drogkonkurens miatt, Larry meg a ghoulok miatt került képbe és csapott oda a ghouloknak.
GM
 GM, 117 posts
Wed 30 Nov 2016
at 11:40
[OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
A mellekszereplo meg a kozos kaland mint aspect csak ket dolog ami akozben derult ki rolad :-)

Pl tegyuk fel hogy a kozos kalandban ghoulokat apritottatok... Ekozben kiderulhetett rolad hogy nem birod a vert, de az is, hogy van egy bazi nagy mercid mert azzal mentetek a kaland helyszinere... Az is kiderulhet rolad hogy van egy ghoul aki nagyon utalja a keped vagy az hogy van valaki a kornyeken akit ismersz. Szoval nem a kalandot kell a karakterlapra felvinni hanem ami kiderult akozben rolad. A kaland csak melyseget ad majd annak mit is tettetek eddig. Ami nincsen benne abban a par kalandban az nem nagyon tortent meg veletek kb, ezekre a kalandokra meg az aspectekre fog epulni az egesz kampany nagyjabol... A Fate a karakterekre epit. Nem kenyszerit ratok valami fura valamit. A kalandokban pl fontos tenyezo lesz hogy Tiff kenyszeredetten benne vana  maffiaban, hogy a Voros udvar ellenseges, hogy egy Wyldfae erdekei szerint kell neha cselekednie ami nem mindig jo neki maganak... Az is benne lesz hogy neked a kettos ened problemakat ad a mundan eletedben, illetve hogy a summer ghoul haboruba belefolytal... Nyilvan jo kerdes mennyi kaland megy le, de ezek a dolgok alaposan bele fognak folyni.

Az elso "kaland" ebbol kicsit mas, mert az inkabb amolyan tanulo jellegu dolog lesz, illetve attol fuggoen abban mit tesztek mas iranyt szab esetleg a tortenteknek. Ennek ellenere lesz bee keverve mindkettotok multjabol szal ennyit megigerhetek.
Tiffany Green
 Emissary of Artemis, 26 posts
Wed 30 Nov 2016
at 19:44
[OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
In reply to Lawrence Chaney (msg # 38):

Akkor maradjunk ennél :) Valahogy úgy képzeltem el fejben azt a dolgot, hogy Vörös Udvar vámpírok nyálából csinálják a szert és sokan hamar rákapnak az új drogra utána pedig mondhatni bármire képesek, hogy új anyaghoz jussanak; nyilván itt jövünk majd mi a képbe, meg valószínűleg a két európai barátom, akik St. Giles ügynökök. A csúcspontja a dolognak lehetne mondjuk az, hogy valami eldugott egy régi raktárépületben megsemmisítjük az eszközöket amikkel hígítani tudták a nyálat, meg amivel ki tudták főzni drognak, illetve a tervrajzokat meg megöljük a ghoulokat akik ezt az egészet üzemeltették - esetleg meg is mentünk valakit, akivel mondjuk kidolgoztatták az eljárást. Mit szóltok?

This message was last edited by the player at 19:49, Wed 30 Nov 2016.

Lawrence Chaney
 Werewolf, 47 posts
 FP: 2/2
 F:123(456) M:123 S:1234
Wed 30 Nov 2016
at 20:41
[OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
In reply to Tiffany Green (msg # 40):

Kiru! Annyi ficamot javasolnék bele,h azt hisszük,h a "főtudóst" meg kell menteni, de kisül, hogy valójában egy őrült fickó, aki meg nem értett zsenijének tudja be a dolgot és örömmel terjeszti a "csodaszerét", ami elsöpri a kétségeket és feltétlen hűséget generál, megszabadít az érzelmi labilitás nyűgétől. Olyat szabad,h pisztolyt fog ránk és Tiffyt győzködi az iagzáról (mint minden rendes gonosz) amikor farkasalakban ráugrok bevállalva a sima skulót és kitépem a torkát? ;)
Tiffany Green
 Emissary of Artemis, 27 posts
Wed 30 Nov 2016
at 20:58
[OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
In reply to Lawrence Chaney (msg # 41):

Részemről mehet persze :)
GM
 GM, 118 posts
Wed 30 Nov 2016
at 21:10
[OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
Annyi hogy a helyi Vorosok alapbol nem lennenek valami nagy hozzaerto szupernehezfiuk ugyhogy ezzel uj alakokat raktok a terkepre (ami nem baj persze) van javaslat vagy otlet hogy ki/mi?
Ha nincs majd en kitalalok egy masodik Voros csoportot. Szerintem ez talan tul sok a pozor helyiektol, de azert meg atgondolom. Vegulis lehetett egy jo otletuk... Ugye a "konyvbeli" Vorosok a Montrose csalad nagy ellenfelei.

This message was last edited by the GM at 21:11, Wed 30 Nov 2016.

Tiffany Green
 Emissary of Artemis, 28 posts
Wed 30 Nov 2016
at 21:57
[OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
In reply to GM (msg # 43):

Lehetett egy jó ötletük, igen :-) Meg gondolom ez az őrült doki ahogy Law fogalmazott, sokat dobott rajtuk, szóval ők csak segítettek a terve kivitelezésében.
GM
 GM, 119 posts
Wed 30 Nov 2016
at 23:10
[OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
Illetve meg Larrytol egy karakterleiras akarmennyire is egyszeru is jo lenne.
Meg azt eldonteni visz e magaval fegyvert vagy megelegszik azzal hogy tud alakvaltani. Illetve foleg ruhazat teren mi a terv mert ugye az alakvaltas a ruhakat nem kimeli.

Ha "inkognitoban" megy akkor gondolom nem sikeres milliomoskent oltozkodik mert kulonben gyorsan lebukna. Persze meg a 4-es resource sem garantal sok elerheto penzt... A 322-es oldalon adtak iranyelveket... Great resourcessel Fairt dobas nelkul is lehet szorni, azaz 1000 dollarig a dolgok nem szamitanak neked. Goodot jo indokkal, azaz 5000 dollarosig belefer azert dobas nelkul de dobalni nem tudja az ember mintha nem szamitana. Az annal jobbra dobni kell, de nyilvan FP-t akar lehet ra kolteni valami jo aspectbol (mint a sikeres iro) Azaz Fp koltessel es 0-as dobassal azert mar a millios koltes is beleferhet. Ugyhogy ugy gondoltam a 4-es resource nagyjabol a milliomos kategoria.
Lawrence Chaney
 Werewolf, 48 posts
 FP: 2/2
 F:123(456) M:123 S:1234
Thu 1 Dec 2016
at 15:12
[OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
In reply to GM (msg # 45):

karlap updated
Lawrence Chaney
 Werewolf, 49 posts
 FP: 2/2
 F:123(456) M:123 S:1234
Sun 4 Dec 2016
at 08:09
[OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
In reply to GM (msg # 45):

A "Grigorij a ghoul sose' döglik meg" egy ellenségre gondoltam, aki mindig visszatér és kb agyoncsaphatatlan, a lá Tigress.
GM
 GM, 121 posts
Sun 4 Dec 2016
at 09:08
[OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
A kozos kalandra irt aspectet nem ertettem azert hagytam ki... A Vorod Kod hogy befolyasolja a kalandokat? Es hogy mutat meg valamit beloled? Azaz milyen felhasznalasokat latsz neki? Az hogy ez volt a kalandban az teljesen ok, igy tervezem majd en is de az aspect az amit rolad megmutatott a helyzet.

(Egyebkent meg Tiffnek sincs meg az utolso, de attol meg megprobalom ma elkezdeni estere)
Lawrence Chaney
 Werewolf, 50 posts
 FP: 2/2
 F:123(456) M:123 S:1234
Sun 4 Dec 2016
at 10:28
[OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
In reply to GM (msg # 48):

Gondoltam lehetett volna elkapni a tudóst és kivallatani, törvény elé terelni, etc, de bekattant a Vörös Köd és inkább szétkaptam => néha elveszítem az irányítást a Farkas felett, mivel még csak kb fél éve tanultam meg az alakváltást & a summer tündi (neki is kéne már vmi név) nem éppen a legmegbízhatóbb tanítómester... (nem úgy mint az Alphas-nál Terra, aki "bábáskodott" felettük) /btw: remélem,h on the fly jobban fog menni ez a FATE rendszer, mert eddig nemigen lelem rajta a fogást.../

This message was last edited by the player at 10:28, Sun 04 Dec 2016.

GM
 GM, 122 posts
Sun 4 Dec 2016
at 10:38
[OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
Ahaaaa, ertem mire gondolsz... A nev nem a legjobb de az majd alakul. Szoval ez inkabb valami Harcban elveszitem a fejemet jellegu dolog.
Ahogy mondjak egy jo aspect az amit invoke es/vagy compell iranyban de kb 3 felekeppen is lehet hivni...

Voros Kod:
Invoke: - Harcban esetleg tamadasnal
Compell: - Belerangasson teged egy harcba amit elkerulhetnel vagy megakadalyozzon egy elmenekulest

Hat vegulis talan megvan a harom. Lenyegeben okes, de ha kesobb megvaltoztatnad nyugodtan (az elso rovid kaland alatt csak kerdezzetek ra es megbeszeljuk. Az elso kaland utan sokkal kevesbe szeretnek mar ad hoc valtoztatasokat a karakterlapon)
Hozza kell tenni hogy az alakvaltas nem valtoztat a szemelyisegeden az a sajatod marad azaz emberkent is megvan ez benned... (A Hexen-wolfoknal van demoni befolyas, de az is atut az emberi oldalra is mint ahogy a konyvekben is az ugynokoknel)
GM
 GM, 123 posts
Sun 4 Dec 2016
at 10:52
[OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
Az persze siman lehet hogy farkaskent jobban ugy erzed hogy nem kotnek a tarsadalom normai es elojon az allatiasabb ened... De nem art ha az aspect konnyebben elojon.
Tiffany Green
 Emissary of Artemis, 30 posts
 FP:2/2 A:0
 P:123 M:1234 S:123
Sun 4 Dec 2016
at 15:47
Re: [OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
Lawrence Chaney:
/btw: remélem,h on the fly jobban fog menni ez a FATE rendszer, mert eddig nemigen lelem rajta a fogást.../

Hasonló reményeim vannak nekem is, gőzöm sincs róla igazából, hogy jó-e amit csináltam, meg én is szenvedek még egy kicsit az aspectekkel (legalábbis az alkotásukkal egészen biztos)
GM
 GM, 348 posts
Thu 15 Feb 2018
at 11:49
Re: [OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
Larry DFAs megalkotasa johet ide. Igazabol van egy kulon (jatszasbol) megcsinalt verzio, akar azt is lehet alapnak hasznalni...
Lawrence Chaney
 Werewolf, 103 posts
 FP:1 Ref:2 A:0
 F:123(456) M:123 S:1234
Thu 15 Feb 2018
at 12:22
Re: [OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
Sztem én elköszönök Larry-től (brühühü) egy Magical Practitioner-t hoznék, aki Baltimoreba érkezett, hogy segítsen Evan Montrose-nak a megtépázott Fehér Tanácsbeli rendet (?) fenntartani. Warden státuszba nem tudom,h lehet-e karialkotáskor kerülni, mert ha igen, akkor egy fiatal és tapasztalatlan warden lenne, ha nem lehet, akkor viszont egy középkorú, eleddig a Fehér Tanács kegyeiben nem részesülő varázsló, akinek volt pár balhéja már a Tanáccsal, ám most szükségből mindkettő engedett és elvállalta a Baltimore küldetést. Lehet, hogy nem is amerikai? Vagy ha igen, akkor hosszú ideje távol élt az országtól? ;) /ahogy írom ezt, ez utóbbi kezd megtetszeni mindenképpen/
GM
 GM, 356 posts
Fri 16 Feb 2018
at 22:56
Re: [OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
In reply to Lawrence Chaney (msg # 54):

Lehet e valaki Warden kezdeskor? Lehet annyi hogy a szabadon valaszthato stunt a White Council membership es 1 refresh a warden...
Mondjuk akkor nem feltetlenul lenne ott Montrose, bar akar... Csak mondom azokhoz nem kell ragaszkodni amit a konyvekben leirtak, ez a mi Baltimore-unk lesz ami a mi otleteinkre epul majd.
GM
 GM, 364 posts
Mon 19 Feb 2018
at 07:51
Re: [OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
In reply to GM (msg # 55):

Ha nem Larry akkor mondjad meg az uj karakter nevet es kapsz uj topikot hozza...
Lawrence Chaney
 Werewolf, 105 posts
 FP:1 Ref:2 A:0
 F:123(456) M:123 S:1234
Wed 21 Feb 2018
at 04:21
Re: [OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
Alaric Davidson, közismerten Rick, egyszer valaki megpróbálta Ricky-nek szólítani, de nem lett jó vége ;) /egész hamar meglett, két nap töprengés után/


This message was last edited by the player at 04:24, Wed 21 Feb 2018.

GM
 GM, 369 posts
Wed 21 Feb 2018
at 13:57
Re: [OOC] Lawrence Chaney megalkotasa
In reply to Lawrence Chaney (msg # 57):

Uj topik kesz, nev megvaltoztatva