jase
 admin, 2020 posts
 Cogito, ergo procuro.
 Carpe stultus!
Wed 2 Jul 2008
at 16:41
Version 1.6.50
Minor:
  • Converted the stickylist script to PHP.
  • Added automatic scrollbar to stickylist when it's needed.
  • Blocked a small plethora of disposable email services.  Whilst these are great services they are just too prone to misuse.
  • Fixed rMail link on the main menu not being red when there is new rMail.
  • Removed more ways for GMs to (incorrectly) give a standard player a character labelled as a GM.
  • Fixed incorrect game information being displayed from game searches.
  • Using the [quote] or [reply] links in a private thread no longer loses the recipients.
  • Added some basic email and password guidance to the signup page.
  • Prettied up internal links to game (still not as nice as before, but it's the best we can do).
  • Fixed a security flaw which would allow a user to post to the wrong group.
  • Fixed a coding bug that would allow a user to post to a forum they were banned in (by manipulating the URL).
  • Added the FrameWerk system to the dice roller.
  • Added the Full Light, Full Steam system to the dice roller.
  • Fixed, added and enhanced some site moderation routines.
  • Fixed terms of use link on the login screen.

Please post any problems with the new version to this thread or via rMail.
Hyperion
 member, 21 posts
Thu 3 Jul 2008
at 00:11
Re: Version 1.6.50
I've noticed that while using the stickylist, the "refresh" checkbox and time to wait pull down both reset to their default values after one interval.

I'm using Firefox 3.0, Windows XP, in case it makes any difference.
gowkaiser96
 member, 3 posts
 Penetrate Section Z
 Destroy L Brain
Thu 3 Jul 2008
at 01:35
Re: Version 1.6.50
In reply to Hyperion (msg #2):

  Ah, seems someone beat me to asking about that exact issue.
Shei-kun
 member, 200 posts
 Destroyer of Waffles
 Master of the Cords
Thu 3 Jul 2008
at 03:09
Re: Version 1.6.50
I'm also using Firefox 3.0 and Windows XP, and mine isn't doing that, so it isn't the browser itself.
Sotalia
 member, 63 posts
Thu 3 Jul 2008
at 03:22
Re: Version 1.6.50
Mine's doing it too.  Same browser, but installed on Vista.

I'm checking Opera and Flock to see if it happens there too.  I'll edit this if those do it too.

edit: Fifteen minutes later, and all three of Firefox, Flock and Opera's pop up sticky lists reverted back to the default settings.

This message was last edited by the user at 03:41, Thu 03 July 2008.

jase
 admin, 2022 posts
 Cogito, ergo procuro.
 Carpe stultus!
Thu 3 Jul 2008
at 04:07
Re: Version 1.6.50
Looking into it, thanks.
jase
 admin, 2023 posts
 Cogito, ergo procuro.
 Carpe stultus!
Thu 3 Jul 2008
at 04:34
Re: Version 1.6.50
Please try now.

I'm not quite sure why PHP didn't like the url before, but it seems to be better now.

(I also fixed the alphabetical sorting while I was there.)
Sotalia
 member, 64 posts
Thu 3 Jul 2008
at 04:39
Re: Version 1.6.50
I'll go test and get back to you in 15 mins. *thumbs up*

edit:  Works fine now.  Thanks, jase!

This message was last edited by the user at 04:56, Thu 03 July 2008.

Mr Crinkles
 member, 678 posts
 Men buy the drinks,
 but girls call the shots.
Thu 3 Jul 2008
at 16:00
Re: Version 1.6.50
   I use IE 6.0.whatever on both XP Pro, XP Media, & Vista. What I have noticed is that, before the latest update, everytime I went to the main page, whether thru clicking a link or hitting the "Back" button, it would refresh the page. Since the update, however, when I go "Back" (which is my primary method of navigation), it does not. Not sure if this is a bug or not, but thought I might mention it. Thank you.
LadyAiken
 member, 340 posts
 RP nut
 aged 20
Thu 3 Jul 2008
at 16:36
Re: Version 1.6.50
Same with me, and I didn't even notice til you pointed it out!

Personally, I preferred when it refreshed, but if that can't be changed, it's no biggie.  I hit f5 a lot anyway.
PaulK
 member, 117 posts
Thu 3 Jul 2008
at 17:49
Re: Version 1.6.50
I saw it come in with the last version.  It's consistent with the way that other browsers behave, and it probably reduces the server load (it's not as if all of those refreshes are needed).
Tribble
 member, 54 posts
Sun 13 Jul 2008
at 12:07
Re: Version 1.6.50
A couple of hours ago I didn't have any "Preview" and "Post Message" -buttons on the compose-page. Had worked before, and works again. Any changes made in the meantime or a local error on my computer?
bigbadron
 moderator, 9442 posts
 He's big, he's bad,
 but mostly he's Ron.
Sun 13 Jul 2008
at 12:34
Re: Version 1.6.50
No changes made, as far as I know, so likely some glitch in your connection.
Lady Viktoria
 member, 473 posts
 To err is human,
 to forgive unusual.
Fri 18 Jul 2008
at 03:02
Re: Version 1.6.50
I just noticed one thing. As I've understood it, RPoL takes the computer's time zone and displays posting times and dates based automatically on that. Interesting bit is, at least where I'm at, the timestamps do not match my local time. Does anyone else have a problem with that, or is it just a glitch on my end?
bigbadron
 moderator, 9456 posts
 He's big, he's bad,
 but mostly he's Ron.
Fri 18 Jul 2008
at 07:11
Re: Version 1.6.50
Seems to be working fine for me.
Lady Viktoria
 member, 475 posts
 To err is human,
 to forgive unusual.
Fri 18 Jul 2008
at 08:08
Re: Version 1.6.50
Weird, to me, the site's clock is three hours behind.
LadyAiken
 member, 379 posts
 RP nut
 aged 20
Fri 18 Jul 2008
at 09:10
Re: Version 1.6.50
Fine for me.
bigbadron
 moderator, 9457 posts
 He's big, he's bad,
 but mostly he's Ron.
Fri 18 Jul 2008
at 09:33
Re: Version 1.6.50
The obvious question: have you checked that the Time Zone (not just the clock) on your machine is set right?  Since the time stamps on RPoL get all their information from that, that should be the first place to look.
Lady Viktoria
 member, 476 posts
 To err is human,
 to forgive unusual.
Fri 18 Jul 2008
at 13:34
Re: Version 1.6.50
I'll just have to do what I've been postponing for a month or so. I need to get my pute formatted and a new OS installed. Super cure for everything...

And no, the time zone is there. If it's a javascript feature, I've had other bugs on RPoL and some other sites with javascript features.

*sigh*
cruinne
 moderator, 4612 posts
 it is by caffeine alone I
 set my mind in motion
Fri 18 Jul 2008
at 21:02
Re: Version 1.6.50
It's not javascript.  Your browser tells RPoL what timezone your computer is in and times are adjusted for your display according to what your browser is telling RPoL based on what timezone your OS believes it's in.
powerisall
 member, 172 posts
 my favoritest animal in
 the world is steak.
Wed 23 Jul 2008
at 04:30
Re: Version 1.6.50
hey I'm on my wii (which uses opera) and when I hit B+up (refresh) on the main page, the search for games box opens up.
Doesn't do anything different, but it just opens itself.  Thought you might like to know.

EDIT: does same thing when I press on screen refresh button, but not any other way I can think of to load the page. (like the amazing rpol logo button)

This message was last edited by the user at 04:33, Wed 23 July 2008.