Loorn
Beteende
Loorn är en gentleman ut i fingerspetsarna och är belevad och vältalig. Han följer den högre etiketten utan att riktigt bry sig mot vem han riktar den mot, mot kvinnor visar han alltid sitt yttersta (särskilt mot vackra sådana). Han ogillar våld och undviker det i det längsta, men tvekar inte att ta till det om det blir nödvändigt, både om någon hotar honom eller personer som han bryr sig om.

Utseende
Loorn är alltid välvårdad med snyggt klippt och välskött svart hår, skägg och mustasch. Han har ett vackert ansikte och ser ganska bra ut fysiskt. Han saknar direkta fysiska kännemärken… förutom om man skulle se honom utan kläder dvs.
Han bär dyra kläder som han slänger hellre när de går sönder än lagar dem. Hans kläder har oftast ingen särskild färg men är alltid matchande. Färger som brunt, svart, grått och rött är dock det vanligaste eller i en kombination av dessa. Vanligaste utstyrseln är en fin skjorta med byxor och mjuka skor och en mantel över axlarna. Han bär inga direkta vapen utöver den utsnidade vandringsstav han alltid bär med sig.