Tara Tryggvesdotter
Bakgrund:
Tara Tryggverdotter är dotter till Tryggve Solid som i sin tur är handelsmanen i byn. Tara däremot är inte alls lik sin far när det gäller affärer men nog är hon företagsam. Ända sedan Tara var liten har byborna lagt märke till flickan naturliga fallenhet för gymnastiska övningar. Hon kunde med enkelhet göra volter gå ner i spagater och bolla saker mellan händerna. Det verkade som om flickan var född med två högerhänder.

Uppträdande:
Hon är en underhållare hela vägen då hon kan sjunga, jonglera, utföra akrobatiska manövrar och träna djur till att uppträda. Man ser henne alltid i sällskap med Gläfs hennes stora lydiga varghund.


Utseende:
Tara är alltig iklädd slitstarka kläder i naturliga färger eller klassisk gycklarkläder när hon skall uppträda. Hennes ansiktsdrag är mjuka och hon har ett solskensleende som får de flesta att glömma bekymmer. Hon har vacker kastanjebrunt hår som räcker henne ner till axlarna men detta är oftast ovårdat. Hennes klarbruna ögon förgyller hennes ansikte och ger det lilla extra som aldrig går att beskriva. Hela Tara lyser av energi och livslust och den unga bekymmerlösa flickan verkar helt oskyddad mot den grymma verklighet som döljer sig bortom civilisationens murar.