• This game is under the Apocalyptic genre.
Visst Smakar Tinner Gott!? (M:UA d100)
*** A game totally in Swedish ***

Sådär, eftersom jag och mina rollspelspolare lyckas träffas för spel max 3-4 ggr om året så har jag nu satt upp ett nytt forum här i Post Apocalypse.

Jag tänker driva de äventyr som publiceras, men kommer säkert att göra vissa modifikationer, för av erfarenhet så är det ju så att RPna inte alltid vill åt samma håll som jag har tänkt :)

Jag kommer att göra snabba inlägg om det är någon som har några frågor, men när det blir strider så kommer jag att vänta så att alla har gjort sitt varje stridsrond.

Alla slag slås med Dicerollern, och jag modifierar det jag tycker behövs. När det gäller stridsslag så är det ok att både rulla träfftabell och skada, men var bara beredd på att det kan bli en miss, eftersom undvikaslag och modifieringar kan komma efteråt.

Så är det någon som känner sig intresserad så ansök. Det är ju trevligt om man inte har läst igenom äventyren och kan dem utantill, men det är ju mer Ert problem. Blir det problem för mig (och gruppen) så får Ni en varning och sedan kan Ni bli utkastade. Mina polare har vissa böcker men har INTE läst äventyren, hoppas jag :)

Välkomna...

Karaktärer gör man på "vanligt" sätt. Antingen via tärningarna som man kommer åt när jag har lagt upp dig som användare, eller genom att köpa med poäng enligt regelboken. Jag har också någon färdig om du inte orkar.

För att göra ett konto på RPOL har Du i ovankanten en knapp med "login". Klicka på den, till höger finns en liten ruta med text. Läs den (om du orkar) och klicka på knappen "I understand". Efter det kommer du upp till en sida där du skall smälla in ett User Name, skriv där ett namn som du vill ha på ditt konto. Använd gärna ett alias du brukar ha på andra platser, t ex på mutantsidan. Sedan smockar Du in en e-mailadress 2 gånger. Använd en e-mailadress som funkar eftersom Du får ett lösenord skickad till den adressen. Bocka i den lilla rutan och klicka på Create User.

Därefter är det bara att logga in (jag minns inte om man automatiskt blir inloggad. Annars får man fylla i Användarnamn och det lösenord man har fått på e-mail. Lösenordet kan sedan ändras genom att göra det i Preferences  & User Details.
Gå sedan till "min" sida, där kommer Du att få en ny blå text i nederhörnet (eller är det uppe) där det står, request access. Gör det så fixar jag in dig, klistra gärna in din RP i samma post. Om du vill kan Du använda din gamla goa gubbe, men då kommer jag att kräva att du får ta tillbaka de värden och utrustning som han hade från början. De andra är nämligen riktiga nybörjare.
SL håller koll på KP etc än så länge, men ev lämnar jag ut det arbetet till Er själva senare.